- Emoji Skoru
- 322
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
- #1.041
tadı bitki çayi gibi çok kötü değil de kokusu hoşunma gitmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tadı bitki çayi gibi çok kötü değil de kokusu hoşunma gitmedi
ben 58 kilo ile yeniden start veriyorum ramazanda kilo verme işine
ay bir oruca başlasam doğru düzgün yediklerimi yazacağım ama başlayamadım bir türlü
kızlar hepinız süpersnz ben hep acım ramazanda diyet olmuyor ya aslında yemek bile yiyemyrm hep tatlı istiyorum bakalım sonum ne olacak
spor zaten yok o asla olacak gibi değil ama her akşam iftar dan sonra çocukları alıp en yakın değil biraz daha uzak parka götürüyoruz maksat yürüyüş olsun
benim sahur yine aynı
yumurta
peynir
salatalık domates ekmek
normalde asla salatalık domates sahurda yemezdm şimdi mecbur
akşam iftar dan sonra form çay bi tane de dondurma en düşük kalori.dn yedim 90 kalori.
sahur da
1yumurta
1dilim ekmek
peynir ve çok az nesfit süt le
bende kayısılı içiyrdum şimdi de kiraz saplı form çayı liptonun kayısılı olan çok sancı yapıyr yaaneyin form cayini iciyorsun bende kayisili form cayi iciyorum
bende kayısılı içiyrdum şimdi de kiraz saplı form çayı liptonun kayısılı olan çok sancı yapıyr yaa
ohhh ev temiz gule gule kirlet serin serin iyi uykular.. Demek kozlenmis biber yedin hemde bensiz ask olsun valla neyse aksam iftarda kolayliklar dilerim .Selam kizlar..
Hic halim yok cok yorgunum, oruc beni baya sarsti bugun ama temizlik yaptim ondandir, cocuklari uyuttum simdi bende uyuyacam insallah valla actim klimayida buz gibi yatmayi dusunuyorum.
Gelelim sahurumuza, yumurta, cok az peynir, kozlenmis biber, cok az ekmek. Cok acikmamistim oyuzden fazla yiyemedim ama bu seferde simdi aciktim.
İftara halamlara davetliyiz ne yemek yapar bilmem ama abartmamaya calisacam. Neyse kizlar hadi ben yatar, operim herkesi...
Slm kizlarr
Cok yoruldum sabah temizlik yaptim sonra alisweris sonra lahmacun yaptim baya yoruldum gecede sahura cok yakin komsumuz gelio onu hawaalinindan alip bize getircez
Ifrat.findik lahmacundan biraz buyuk lahmacun yarim kase mercimek biraz slata karpuz
Ara.cay biraz kiraz
Yaa ben her girdiğimde kendime sorup kendim cevaplıyor dum şimdi sen B-) merak etme bu topiğin temeli saglam bebeğim
Selam kizlar goruldugu uzere topik iyiden iyiye issizlasmaya baslamis ne yazikki zaten giren menusunu yazip cikiyor nerdiyse tek yorum yapan soru sorun benim hadi bakalim topigin sonu hayir olsun .neyse herkeze keyifli saglikli gunler