- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Selam kızlar diyetisyen maceran hiç beklediğim gibi geçmedi. Devlet hast. Olunca boyle oluyo demekki kadın doğru düzgün ilgilenmedi bile. İki arkadas gittik arkadaşım beş aydır bi özel hastanede diyetisyen yardımıyla 15kilo verdi zaten ama kadının tayini çıkmış o yüzden devlet hast. Gidelim dedik neyse onun listelerine baktı banada sen neler yapıyorsun diye sordu bende anlattım ne dese begenirsin diz neden geldiniz ben anlamadım zaten nasıl beslenmeniz gerektiginin farkindasiniz. Böyle devam etceksiniz tatlı yok kesinlikle Kızartma yok hergun bir saat yürüyüş dedi gönderdi tartmadı bile... yani kısacası kendi başınızın çaresine kendiniz bakmışsınız devsm edine getirdi. :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar evet tatlıcdi sporu yapmıştım yazmayı unutum
Bugün kü kahvaltim
1yumurta
Peynir salatalık 1dilim ekmek
1 saat yürüyüş 50 mekik
Birazdan da yeşil çay içecgm
Tatlıcadi ya bende de öyle oluyor eskiden kesinlikle uyanır uyanmaz kahvalti yapardım şimdi öyle değil hem aç uyanmyrm çok nadir bi de fazla iştahlida olmyrm. İnşallah hep böyle gider
Selam..
Sabah bir omlet cok az peynir cay
Oglen yemek yemedim cunku bugun seminerin son gunuydu okuldan kizlarla bir yerlere gidelim dedik tatil oncesi orda waflee varmis dayanamadim yedim.
Aksamda lebeni yicem ramazan icin hazirlamistin dolapta bol miktarda mevcut:)) lebeni adini duymayan vardik belki, buranin yoresel yiyecegi haslanmis dogme nohut ve yogurt karisimi yagsiz tuzsuz yedinmi oh mis hem tok tutuyor hem kalorisi cok az.
Hayde operim herkesi..
Ayrica bu aralar cok giremiyorum isten gucten amq hep aklimdasiniz.
Herkese iyi ramazanlar ve iyi sahurlar simdiden:))
Selam kızlar
Dun yediklerim
Sabah ve öğle karıştı biraz
Saat 11 de çeyrek poğaça ve çay saat 14.50 de dört köfte yoğurt aksam saat 21 de iki küçük parça börek lor peyniri domates zeytin çay :)
Spor yarım saat kadar yürüyüş. Su 2.5 litre olmuştur.
selam canim gozlerim seni ariyordu sukur kavusturana bu arada bu guzel corbanin tarifini rica etsem
iyi aksamlar kizlarrr saati kurdum buyuk bir heyecanli sahuru bekliyorum
bugunku menum
ilik limonlu suyumdan sonra karisik yesillik domates salatalik kizarmis ekmek
ara: sekersiz turk kahvesi
oglen:biraz bulgur pilavim vardi icine yesillik dogradim yedim
ogleden sonra minik pogaca sekersiz cay
aksam 2 mucver bol yogurt 2 catal domatesli makarna
suyum 2.5 lt oldu yatasaya kadar 3 lt olur
30 dk eliptik
himmm malesef menunu sevmedimama aktiviten guzel su iciminde
Selam kızlar ramazan geldi heyecanıyla, bereketiyle. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah. Gelelim günün menüsüne
Sabah yarım simit az peynir üç zeytin domates salatalık bir minik poğaça
Ara sade Nescafe
Oglen 5 6 kaşık tavuklu pilav bir tatli kaşığı dondurma
Ara yok
Akşam malesef yine gec yedim ama fırın posetinde bir yemek kadigi zeytinyagiyla sebze kızartması yaptım küçücük bir tabak yoğurtlayip onu yedim su 2 lt olmuştur. Spor yok bugun işyerinde yine çok defa indim çıktım 4 katı hareketli bir gündü.
Menunde sporunda her zamanki gibi super:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?