• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Öğlen
2 kasık bulgur pilavı 2kasık taze fasulye
2kasık yoğurt
Ara
3bisküvi
Yeşil çay
Akşama da yine
Taze fasulye ile salata var
Kızlar nerdesinz bu kadar bildiri yapan oldu fezay özdenaz nerdesnz

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]74,900[/td]
[td]74.600[/td]
[td]300[/td]
[td]3,000[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]56.8[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]2.200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]71[/td]
[td]70[/td]
[td]1,000 [/td]
[td]4,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]89,200[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]63.800[/td]
[td]63.800[/td]
[td]0,00[/td]
[td]2,200 gr[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,400[/td]
[td]85,800[/td]
[td]+400 [/td]
[td]900[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,9[/td]
[td]62,2[/td]
[td]700 gr [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]
[/QUOTE]

tablomuzu 1 eksik bildirim ile yayınlıyabilirim daha öncesinde zeynepazra arkadaşımızı 2 hafta üst üste bildirim yapmadığı için sildim öncesinde'de böyle bir sorun yaşadık tam silcektim aramıza tekrar dödü bu sefer sildim neyse gelelim tablomuzun yorumuna

haftanın birincisi ; azmiyle ,devamlı menü paylaşmasıyla benim'de gıpte ettiğim usriyusra arkadaşımız bu hafta 1kg vererek 6'lı rakamlara göz kırpmış maşallahh devamı hep gelsin inşalla :65: :65:

haftanın ikinicisi; medeo arkadaşımız 700 gr ile haftanın ikincisi olmuş sanada kocaman maşallahh devamı hep gelsin inşallahhh :71::71:

haftanın üçünsü; hiç tahmin etmezdim 300 gr ile üçüncü olacağımı regl dönemim tatilim derken 300 gr kar olarak görüyorum.:34:

kilosunu koruyan kilo alan arkadaşlarıma'da pes etmek yok yola daha sıkı devam diyorum :34::34::34:

Hoşgeldin canım... tatile gittin normaldir o kadar olması. Yine bile süper ben olsam hic dikkar etmezdim herhalde. Regl donemi hepimizin korkusu yedikce yiyesi geliyo insanın umarım guzel başlarız haftaya.

kusura bakma canım maf oldum temizlik yapmakdan anca cevap verebildim hoşbuldum evet haklısın regl dönemi çok tehlikeli elimden geldiğince dikkat ediyorum ..

Günaydın kızlar kilo bildirimi yaptım
Sabah sporu yapıldı
Ee kahvalti da
1yumurta
Peynir
Domates
1dilim t.b.ekmek
Kilo veren ve vermeyenleri de şimdi den tebrik ediyorum

Öğlen
2 kasık bulgur pilavı 2kasık taze fasulye
2kasık yoğurt
Ara
3bisküvi
Yeşil çay
Akşama da yine
Taze fasulye ile salata var
Kızlar nerdesinz bu kadar bildiri yapan oldu fezay özdenaz nerdesnz

canım menün gayet güzel sporda yapılmış maşallahh
kilo bildirimimi özelden yazdım tastatlıcadıma..
bu hafta verememişim ama çok şükürki almamışımda.. yerimde saydım bu hafta.. çok kötü oldu aslında boş geçmemeliydim bu haftayı malum ramazan yaklaşıyor ve ben alıyorum ramazanda:((

bende aksine ramazanda kilo veriyorum genelde sıvı şeylere ağırlık veriyorum su,bitki çayı,çorba derken ana yemeğe yer kalmıyor zaten vakit olarak geç ağır yememek lazım

çok çok teşekkür ederim tatlıcadi inanın bende çok mutluyum nerdeyse evlendiğim kilolara gelmeye az kaldı ve daha çok da verecegim inşallah artık bu kadar yeter. Ben de ramazan da kilo alanlardn ama sefer hesap yapacağım için dilerim ramazan da veririm inşallah. Kızlar hepinize iyi geceler

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]74,900[/td]
[td]74.600[/td]
[td]300[/td]
[td]3,000[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]56.8[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]2.200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]71[/td]
[td]70[/td]
[td]1,000 [/td]
[td]4,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]89,200[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]63.800[/td]
[td]63.800[/td]
[td]0,00[/td]
[td]2,200 gr[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,400[/td]
[td]85,800[/td]
[td]+400 [/td]
[td]900[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,9[/td]
[td]62,2[/td]
[td]700 gr [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

tablomuzu 1 eksik bildirim ile yayınlıyabilirim daha öncesinde zeynepazra arkadaşımızı 2 hafta üst üste bildirim yapmadığı için sildim öncesinde'de böyle bir sorun yaşadık tam silcektim aramıza tekrar dödü bu sefer sildim neyse gelelim tablomuzun yorumuna

haftanın birincisi ; azmiyle ,devamlı menü paylaşmasıyla benim'de gıpte ettiğim usriyusra arkadaşımız bu hafta 1kg vererek 6'lı rakamlara göz kırpmış maşallahh devamı hep gelsin inşalla :65: :65:

haftanın ikinicisi; medeo arkadaşımız 700 gr ile haftanın ikincisi olmuş sanada kocaman maşallahh devamı hep gelsin inşallahhh :71::71:

haftanın üçünsü; hiç tahmin etmezdim 300 gr ile üçüncü olacağımı regl dönemim tatilim derken 300 gr kar olarak görüyorum.:34:

kilosunu koruyan kilo alan arkadaşlarıma'da pes etmek yok yola daha sıkı devam diyorum :34::34::34:[/QUOTE]

Canm kusura bakma bende yazmadim cunku ani bi kararla kaynanamlara gittik hemen karar werdik ciktik yola yazamadimda yeni geldik tabi orda diyet falan kalmadi ama yarin basliyorum hafataya paylasirim kiloymu artik kusura bakama tekrardan ama hep azimliyim pes etmek yok oyuzdwn burdayim hep destegim ins

çok çok teşekkür ederim tatlıcadi inanın bende çok mutluyum nerdeyse evlendiğim kilolara gelmeye az kaldı ve daha çok da verecegim inşallah artık bu kadar yeter. Ben de ramazan da kilo alanlardn ama sefer hesap yapacağım için dilerim ramazan da veririm inşallah. Kızlar hepinize iyi geceler

cnm ben gecen ramazanda 5kg verdim taktihi buldum once yarim lt su iciyorum mutlaka ilik kiraz sapli cayimi iciyorum sonra mutlaka az sekerle hosaf yaparim cubuk tarcinli kan sekerim firlauip tatliya saldirmayimdiye cok degil 3-4 kasik sonra mutlaka minik kase corba ana yemege yer kalmiyordu yesem bile 2-3 kasik yerdim bu sistemle kabizda olmadim kiloda verdim ha ben orucluyken egzersizde yaptim hafif
bu arada masallah eski gunlerine donmene az kalmis darisi basimiza insallah

gecikmeli olarak gunaydin gozumu acar acmaz kalan islerime koyuldum cok sukur dip kose temizlik bitti bi utum var beni bekliyor az sonra ona baslicam dunku menumu yazayim gerci aksama kadar ac gezmisim aksamda 1tabak yumurtasiz menemen 3dilim ekmek 5kasik deniz borulcesi

bende ramazan da ne yapabilirim diye dusnyre senin uyguladığını yapabilirim mesela
Bu ara da herkese günaydın
Sabah sporu yapıldı
Dün sabahdan limonlu ballı su ictim bu saate kadar afdrsnz wc dn çıkamadım perisan etti beni çok hals kaldım
O yüzden kahvalti da 2 tane krep yedim peynirli ve çay

Tesekkurler Tastatlicadim.
Bu hafta iyi gitti umarim haftayada guzel kilo vermis olurum.
Sana ve diger 1. arkadasada tebrikler.
Haftaya insallah hepimiz guzel bir sekilde atariz yaglarimizi.

Bugun sabah kendimi odullendirdim.
Bol kekikli, pul biberli tereyagli yumurta yaptim.
Yaninda 2 dilim ekmek :)
Bugun birde buyuk temizlik yapiyorum, her odayi dip kose cam, perde, mutfak dolaplari temizliyorum.
Bugunluk sporumda bu olsun.
Mola verdim buyuk kupa oolong cayi iciyorum.
Kilo vermekte etkiliymis bu cay.

Bugun birde buyuk temizlik yapiyorum, her odayi dip kose cam, perde, mutfak dolaplari temizliyorum.
Bu oolng çayını duymuştum bi kullanın bakalım etkisi varsa bizde kulnrz. Bu arada tsk seni tebrik ediyorum

bende ramazan da ne yapabilirim diye dusnyre senin uyguladığını yapabilirim mesela
Bu ara da herkese günaydın
Sabah sporu yapıldı
Dün sabahdan limonlu ballı su ictim bu saate kadar afdrsnz wc dn çıkamadım perisan etti beni çok hals kaldım
O yüzden kahvalti da 2 tane krep yedim peynirli ve çay
Allah sifa versin canim bol su ic hatta soda i c kaybettigin minarelleri geri alman icin .

ooo kolay gelsin ben o buyuk temizligi bitirdim ustune utu yaptim sanada kolayliklar dilerim kahvaltin super hak ettin bu odulu

Selam herkese..
Sabah bir simit
Ara bir tane halley:(( cok seviyorum dayanamadim, bildigin saldirdim..
Oglen cok az pilav yogurt
Aksam kiymali patates yemegi, pilav, cacik (cok az yedim.)
Su 2 ltyi gecmistir.
Spor 1 saat yuruyus, az sonra yarim saatlik pilates+ mekik..
Operim herkesi..

Olsun canım bir haftaya yakın bi süre var önümüzde ben 400 gr almışım önemli olam neden böyle onu bilmek, anlamak. Bu bi kaç günü daha iyi geçiririz inşallah...

Dogru soyluyorsyn canim insallah..
Aslinda ben su aralar motivemi kaybetmis durumdayim ama toparlicam, memlekettekilere soyledim kilo verdim oooo beni bir gorun gelince diye, gidene kadar verdiklerimi geri almiyimde:))))

cnm ben gecen ramazanda 5kg verdim taktihi buldum once yarim lt su iciyorum mutlaka ilik kiraz sapli cayimi iciyorum sonra mutlaka az sekerle hosaf yaparim cubuk tarcinli kan sekerim firlauip tatliya saldirmayimdiye cok degil 3-4 kasik sonra mutlaka minik kase corba ana yemege yer kalmiyordu yesem bile 2-3 kasik yerdim bu sistemle kabizda olmadim kiloda verdim

Kesinlikle ve insallah uygulayacagim cadicim supper yontem.. ustune aksam bide yuruyus yaptikmi bitti gitti:))

Selam herkese..
Sabah bir simit
Ara bir tane halley:(( cok seviyorum dayanamadim, bildigin saldirdim..
Oglen cok az pilav yogurt
Aksam kiymali patates yemegi, pilav, cacik (cok az yedim.)
Su 2 ltyi gecmistir.
Spor 1 saat yuruyus, az sonra yarim saatlik pilates+ mekik..
Operim herkesi..
canim ben malesef gununu sevmedim karbonhitrat agirlikli bir gun olmus ama sporunu sevdim

Kesinlikle ve insallah uygulayacagim cadicim supper yontem.. ustune aksam bide yuruyus yaptikmi bitti gitti:))
aynen canim inan bu yontemke 5kg verdim zaten vakit olarak tehlikeli agir yersek uyku bascak eritmeden uyursak gelsin yaglar Allah korusun

gunumu yazayim
sabah :ilik limonlu suyumu icdikden sonra 1bardak sut ictim
oglen kucuk porsyon manti
ikindi : limonlu yesil cay
aksam: 4-5 patlican kizartmasi yine 4-5 patates yogurtlu
2lt su
spor olarak yine gun boyu temizlik utu aslinda aksam ogunumu sevmedim ama temizlikden sonra pratik olarak bi bu yemegi yapabildim patlicanlarda bozulmek uzeriydi
neyse iyi geceler yarin gorusuruz kizlarrrrr....

Back