- Konu Sahibi TASTATLICADIM
Selam kızlar diyetisyen maceran hiç beklediğim gibi geçmedi. Devlet hast. Olunca boyle oluyo demekki kadın doğru düzgün ilgilenmedi bile. İki arkadas gittik arkadaşım beş aydır bi özel hastanede diyetisyen yardımıyla 15kilo verdi zaten ama kadının tayini çıkmış o yüzden devlet hast. Gidelim dedik neyse onun listelerine baktı banada sen neler yapıyorsun diye sordu bende anlattım ne dese begenirsin diz neden geldiniz ben anlamadım zaten nasıl beslenmeniz gerektiginin farkindasiniz. Böyle devam etceksiniz tatlı yok kesinlikle Kızartma yok hergun bir saat yürüyüş dedi gönderdi tartmadı bile... yani kısacası kendi başınızın çaresine kendiniz bakmışsınız devsm edine getirdi. :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim para odemiyoruz ya ondan cok kiziyorum soyle cikarip 200 versen gozlerinin icine baka baka en sevimli sesiyle sana tek tek izah ederdi neyse basimizin caresine kendimiz bakcaz yapcak birsey yok.
slm kızlar evet tatlıcdi sporu yapmıştım yazmayı unutum
Bugün kü kahvaltim
1yumurta
Peynir salatalık 1dilim ekmek
1 saat yürüyüş 50 mekik
Birazdan da yeşil çay içecgm
Tatlıcadi ya bende de öyle oluyor eskiden kesinlikle uyanır uyanmaz kahvalti yapardım şimdi öyle değil hem aç uyanmyrm çok nadir bi de fazla iştahlida olmyrm. İnşallah hep böyle gider
yani istahim hep kapali olsun insallah dun bekarliha veda partisi verdi arkadas kurabiyeler tatli tuzlu pasta cerez vardi aksam yemegide yemedim ince dilim pasta birde bir avuc findik fistik yedim yani kapali istahim eskiden saldirirdim