• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam kızlar diyetisyen maceran hiç beklediğim gibi geçmedi. Devlet hast. Olunca boyle oluyo demekki kadın doğru düzgün ilgilenmedi bile. İki arkadas gittik arkadaşım beş aydır bi özel hastanede diyetisyen yardımıyla 15kilo verdi zaten ama kadının tayini çıkmış o yüzden devlet hast. Gidelim dedik neyse onun listelerine baktı banada sen neler yapıyorsun diye sordu bende anlattım ne dese begenirsin diz neden geldiniz ben anlamadım zaten nasıl beslenmeniz gerektiginin farkindasiniz. Böyle devam etceksiniz tatlı yok kesinlikle Kızartma yok hergun bir saat yürüyüş dedi gönderdi tartmadı bile... yani kısacası kendi başınızın çaresine kendiniz bakmışsınız devsm edine getirdi. :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim para odemiyoruz ya ondan cok kiziyorum soyle cikarip 200 versen gozlerinin icine baka baka en sevimli sesiyle sana tek tek izah ederdi neyse basimizin caresine kendimiz bakcaz yapcak birsey yok.
slm kızlar evet tatlıcdi sporu yapmıştım yazmayı unutum
Bugün kü kahvaltim
1yumurta
Peynir salatalık 1dilim ekmek

1 saat yürüyüş 50 mekik
Birazdan da yeşil çay içecgm

Tatlıcadi ya bende de öyle oluyor eskiden kesinlikle uyanır uyanmaz kahvalti yapardım şimdi öyle değil hem aç uyanmyrm çok nadir bi de fazla iştahlida olmyrm. İnşallah hep böyle gider

yani istahim hep kapali olsun insallah dun bekarliha veda partisi verdi arkadas kurabiyeler tatli tuzlu pasta cerez vardi aksam yemegide yemedim ince dilim pasta birde bir avuc findik fistik yedim yani kapali istahim eskiden saldirirdim

gunaydin hayirli cumalar kizlarrrr nasilsiniz cok guzel bir gun ilk sahur gunumuz hakkini vererek cok guzel bir ramazan geciririz insallah evet dunku menume gelelim

sabah ilik limonlu su ardindan yarim gevrek domates salatalik 1buyuk dilim peynir sekersiz 2 bardak cay

oglen:kepekli makarna yogurtlu
aksam: bekarliga veda partisine davetliydim o yuzden yemek yemedim ince dilim pasta1 avuc findik fistik
su 2.5 lt olmustur
kac dk eliptik yaptim hatirlamiyorum atilan kaloriye gore yaptim bu sefer yani 150 kalorilik spor

günaydın herkese
sabah 30 dakiklk cardio dans 45. mekik sanırım bu son sporum ramazanda yapılacak gibi değil belki iftar dan sonra yürüyüş olabilir
kahvalti
sade omlet
tulm pynîri
1dlm beyaz ekmek kepgm kalkmamışti

Selam..
Sabah bir omlet cok az peynir cay
Oglen yemek yemedim cunku bugun seminerin son gunuydu okuldan kizlarla bir yerlere gidelim dedik tatil oncesi orda waflee varmis dayanamadim yedim.
Aksamda lebeni yicem ramazan icin hazirlamistin dolapta bol miktarda mevcut:)) lebeni adini duymayan vardik belki, buranin yoresel yiyecegi haslanmis dogme nohut ve yogurt karisimi yagsiz tuzsuz yedinmi oh mis hem tok tutuyor hem kalorisi cok az.
Hayde operim herkesi..
Ayrica bu aralar cok giremiyorum isten gucten amq hep aklimdasiniz.
Herkese iyi ramazanlar ve iyi sahurlar simdiden:))

Selam kızlar
Dun yediklerim
Sabah ve öğle karıştı biraz
Saat 11 de çeyrek poğaça ve çay saat 14.50 de dört köfte yoğurt aksam saat 21 de iki küçük parça börek lor peyniri domates zeytin çay :)
Spor yarım saat kadar yürüyüş. Su 2.5 litre olmuştur.

Selam..
Sabah bir omlet cok az peynir cay
Oglen yemek yemedim cunku bugun seminerin son gunuydu okuldan kizlarla bir yerlere gidelim dedik tatil oncesi orda waflee varmis dayanamadim yedim.
Aksamda lebeni yicem ramazan icin hazirlamistin dolapta bol miktarda mevcut:)) lebeni adini duymayan vardik belki, buranin yoresel yiyecegi haslanmis dogme nohut ve yogurt karisimi yagsiz tuzsuz yedinmi oh mis hem tok tutuyor hem kalorisi cok az.
Hayde operim herkesi..
Ayrica bu aralar cok giremiyorum isten gucten amq hep aklimdasiniz.
Herkese iyi ramazanlar ve iyi sahurlar simdiden:))

selam canim gozlerim seni ariyordu sukur kavusturana bu arada bu guzel corbanin tarifini rica etsem

Selam kızlar
Dun yediklerim
Sabah ve öğle karıştı biraz
Saat 11 de çeyrek poğaça ve çay saat 14.50 de dört köfte yoğurt aksam saat 21 de iki küçük parça börek lor peyniri domates zeytin çay :)
Spor yarım saat kadar yürüyüş. Su 2.5 litre olmuştur.

himmm malesef menunu sevmedim :( ama aktiviten guzel su iciminde

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlarrr saati kurdum buyuk bir heyecanli sahuru bekliyorum

bugunku menum
ilik limonlu suyumdan sonra karisik yesillik domates salatalik kizarmis ekmek
ara: sekersiz turk kahvesi
oglen:biraz bulgur pilavim vardi icine yesillik dogradim yedim
ogleden sonra minik pogaca sekersiz cay
aksam 2 mucver bol yogurt 2 catal domatesli makarna
suyum 2.5 lt oldu yatasaya kadar 3 lt olur
30 dk eliptik

Son düzenleme:
selam canim gozlerim seni ariyordu sukur kavusturana bu arada bu guzel corbanin tarifini rica etsem

Canim 1er su bardagi dogme ve nohutu hasliyorsun. Yaklasik 1kilo yogurdun icine bir yumurta ve bir tatli kasigi nisasta koyup karistiriyorsun ve haslamis oldugun dogme ve yogurdun icine yavas yavas dokuyorsun. Surekli karistirmani tavsiye ederim bir iki tasim kaynatip altini kapat. 10-15 gune kadar bozulmaz. Dolaba koy ve soguk olarak servis et hatta icine buz koy mukemmel oluyor.
Ramazan ayi icin mukemmel bir yiyecek ben hem sahurda hem iftarda yerim.
Heyecan icinde sahuru bekliyorum. Rabbim bizleri her sene ramazana kavusturmayi nasip etsin insallah. Sahur menunuzu merak ettim kizlar neler yemeyi dusunuyorsunuz hem susatmayan hem tok tutan hemde kalorisi dusuk neler yiyebiliriz.
Operim herkesi...

iyi aksamlar kizlarrr saati kurdum buyuk bir heyecanli sahuru bekliyorum

bugunku menum
ilik limonlu suyumdan sonra karisik yesillik domates salatalik kizarmis ekmek
ara: sekersiz turk kahvesi
oglen:biraz bulgur pilavim vardi icine yesillik dogradim yedim
ogleden sonra minik pogaca sekersiz cay
aksam 2 mucver bol yogurt 2 catal domatesli makarna
suyum 2.5 lt oldu yatasaya kadar 3 lt olur
30 dk eliptik

Menunde sporunda her zamanki gibi super:))

İyi akşamlr kızlar öğln yediklrımden başliyım
Patlicn yemeği 3 kaşık
2 kaşık bulgur pilavı yogurt
Ara nescafe
1 dilm kavun
Akşam
Semizotu yemeği yogurt ve salata
Yeşil çayımı da içtim

Herrkese hayırlı ramazanlr dilyrm

Selam kızlar ramazan geldi heyecanıyla, bereketiyle. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah. Gelelim günün menüsüne
Sabah yarım simit az peynir üç zeytin domates salatalık bir minik poğaça
Ara sade Nescafe
Oglen 5 6 kaşık tavuklu pilav bir tatli kaşığı dondurma
Ara yok
Akşam malesef yine gec yedim ama fırın posetinde bir yemek kadigi zeytinyagiyla sebze kızartması yaptım küçücük bir tabak yoğurtlayip onu yedim su 2 lt olmuştur. Spor yok bugun işyerinde yine çok defa indim çıktım 4 katı hareketli bir gündü.

kizlar ramazan puf noktalarim protein ve tahil agirlikli beslenmek bol su icmek kabizlik cekmemek icin posali seyler tuketmek ozellikle tuzdan yagli seylerden uzak durmak aksam yemekden sonra liptonun kayisili form cayini icmek yine kabiz olmamak icin ben mideden rahatsizim sahurda mutlaka yarim yesil elma tuketmek iftarda 500ml su icmeden yemek yemiyorum az sekerli tarcinli hosaf bazi gunlerde icerim o yoksa siralamam corba yogurt boyle olunca yemekden az yiyorum

Selam kızlar ramazan geldi heyecanıyla, bereketiyle. Hepimize hayırlı ramazanlar inşallah. Gelelim günün menüsüne
Sabah yarım simit az peynir üç zeytin domates salatalık bir minik poğaça
Ara sade Nescafe
Oglen 5 6 kaşık tavuklu pilav bir tatli kaşığı dondurma
Ara yok
Akşam malesef yine gec yedim ama fırın posetinde bir yemek kadigi zeytinyagiyla sebze kızartması yaptım küçücük bir tabak yoğurtlayip onu yedim su 2 lt olmuştur. Spor yok bugun işyerinde yine çok defa indim çıktım 4 katı hareketli bir gündü.

cok guzel menu ah bide aksam yemeginin zamanlasi gec olmasa

Slm kızlar listeden ucırulmusum haklı olarak:)O:) benm evin yanında Insaat var kacak elektrık kullandıgı ıcın akım bozuluyor mus laptopa gitti tamiri :-) giremedim ama diyeti bırakmadım suan 69.7 kg yum sizi takip edip girdikten yazıcam
Sahurda
3dilim kepek ekmek halk ekmekleri incelerken;-)
Bol taze naneli domates salata
Az bal kaymak
Cok anda peynir
İftardan
Bir hurma
Bol su
Mercimek forması
Forumdan sonra 10 dk ara
Tavuk
Cok cok az pirinç Pilavı
Bolll salata
Bir porsiyon sütlaç
Ufaklık istedi yapıcaz mecbur öptüm herkese selamlar

iyi sahurlar hayırlı ramazanlar diliyorum
benim kahvaltim her zamanki gibi kızlar yumurta
peynirim ekmegim yarım domates ve yarım salatalık aynı tek ekleme olarak 1 kasık yulaf ezmesi ile 1 kasık nesfti sütle yedim tok tutsun diye. 500 ml kadar su içebldm fazla bile geldi icemyrm.

Selam kizlar..
Sahur menum: 1 dilim karpuz, bir kase lebeni, cok az peynir, bir yumurta iki bardak cay ve iki bardak su..
İftar icin un corbasi, taze fasulye bulgur pilavi yapmayi dusunuyorum esim pek sevmez fasulyeyi ama mecbur pisirecem iki gundur dolapta duruyor bozulacak. Aksam menusunde degisiklik olursa yazarim.
Kizlar ben birde bugun sabah kalkinca tartildim, ramazan ayina tam olarak kac kilo ile basladim diye, pazartesi bildirimimi ayrica yazacam insallah
Hayirli, bol ibadetli ve bereketli gunler..

Back