• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam kızlar günümü yazayım bende. sabah iki dilim ekmek ve peynir zeytin az salca. Ogle az tavuk sote az bulgur pilavı akşam uc kaşık bulgur pilavı iki kaşık nohut
Ara iki top kadar dondurma bur tanede Kemalpaşa ama bir haberim var size yarın sabah diyetisyene gidiyorum once dahiliyeye tahlile ordan diyetisyene :)))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım ya ben boyle olcuyu tutturamiyorum. Hem en azından yonlendirir.

Selam kızlar günümü yazayım bende. sabah iki dilim ekmek ve peynir zeytin az salca. Ogle az tavuk sote az bulgur pilavı akşam uc kaşık bulgur pilavı iki kaşık nohut
Ara iki top kadar dondurma bur tanede Kemalpaşa ama bir haberim var size yarın sabah diyetisyene gidiyorum once dahiliyeye tahlile ordan diyetisyene :)))))

hayirli olsun canim faydasini gor insallah.
ben tum gununu sevdim ama aksam yemeginden sonrakiler fazla gibi yani secim yapsaydin keske tabi vakitte onemli erken yemissen fazla sıkınti yok

gunaydin kizlarrr hayirli saglikli mutlu gunler olsun ilik limonlu suyum icildi yarim lt suyumu bitirir bitirmez kahvalti yapacagim sonrada eliptik is guc bitti bugunu kendime ayircam spor dus bakim hatta guzel bir film keyfi bak ne diyorum hadi oglen hepinizi kahveye bekliyorum :)))

Günaydın kızlar gece geç yatinca sabh sporumu yapamadım ben sabah.ları yapmadığım zaman günün diğer saatlrnde yapmak çok zor en güzel spor sabah yapılandr off hemen sıkıntı oluyor

Selam kızlar. Doktora gittim ama tahliller yarına alınacak. Diyetisyenle de yarın görüşücem. Bugun saat 12 de bir karışık tost yedim bol su içiyorum

Selam kızlar. Doktora gittim ama tahliller yarına alınacak. Diyetisyenle de yarın görüşücem. Bugun saat 12 de bir karışık tost yedim bol su içiyorum

hadi bakalim yarin git ayrintili anlatirsin bize

iyi aksamlar yeme islemimi bitirdim gunumu toparlaya bilirim

sabah ;ilik limonlu suyumu icdikden sonra 3kasik yulaf kepegi yarim muz biraz sut ile karistirip yedim
oglen ; dunden kalan 4 tane patlican kizartmasi yogurtlu 1dilim ekmek

ara :salatalik
aksam ; 3kasik domatesli bulgur pilavi 2 kasik nohut suyundan koymadim 4kasik yogurt , orta boy kase salata
suyun 2.5lt oldu yatasaya kadar 3lt olur
37dk eliptik
100 saga sola egilme

su saatten sonra bitki cayi yada sekersiz turk kahvesi icerim

İyi Akşamlar
Yediklerimi yazayım sabah hastane faslı vardı malum öğlen karışık tost. Az öncede iki dolma ve yoğurt yedim, su bol bol içtim. Iki kaşık dondurma da yedim

Iyi akşamlar bugün giremedim yediklerimi yazym
Sabah.,..1 yumurta
2dilim kızarmış ekmek domates peynir
Ara,...1 çatal tavuk göğsü tatlısı

Öğlen i nesfitle geçirdim 1porsiyon

Ara.... Yeşil çay yaban mersini

Akşam da
2 patates kofte
3kasık kabak yemgi
50 gr kadar salata

Ara nescafe

İyi Akşamlar
Yediklerimi yazayım sabah hastane faslı vardı malum öğlen karışık tost. Az öncede iki dolma ve yoğurt yedim, su bol bol içtim. Iki kaşık dondurma da yedim

bence guzel menu
Iyi akşamlar bugün giremedim yediklerimi yazym
Sabah.,..1 yumurta
2dilim kızarmış ekmek domates peynir
Ara,...1 çatal tavuk göğsü tatlısı

Öğlen i nesfitle geçirdim 1porsiyon

Ara.... Yeşil çay yaban mersini

Akşam da
2 patates kofte
3kasık kabak yemgi
50 gr kadar salata

Ara nescafe

menuj guzel spor yapabildinmi

kizlar ben sabahlari ac kalkmiyorum ustelik kahvalti ogununu cok sevmeme rahmen neden boyle oluyor acaba

Son düzenleme:
Selam kızlar diyetisyen maceran hiç beklediğim gibi geçmedi. Devlet hast. Olunca boyle oluyo demekki kadın doğru düzgün ilgilenmedi bile. İki arkadas gittik arkadaşım beş aydır bi özel hastanede diyetisyen yardımıyla 15kilo verdi zaten ama kadının tayini çıkmış o yüzden devlet hast. Gidelim dedik neyse onun listelerine baktı banada sen neler yapıyorsun diye sordu bende anlattım ne dese begenirsin diz neden geldiniz ben anlamadım zaten nasıl beslenmeniz gerektiginin farkindasiniz. Böyle devam etceksiniz tatlı yok kesinlikle Kızartma yok hergun bir saat yürüyüş dedi gönderdi tartmadı bile... yani kısacası kendi başınızın çaresine kendiniz bakmışsınız devsm edine getirdi. :)))

slm kızlar evet tatlıcdi sporu yapmıştım yazmayı unutum
Bugün kü kahvaltim
1yumurta
Peynir salatalık 1dilim ekmek

1 saat yürüyüş 50 mekik
Birazdan da yeşil çay içecgm

Tatlıcadi ya bende de öyle oluyor eskiden kesinlikle uyanır uyanmaz kahvalti yapardım şimdi öyle değil hem aç uyanmyrm çok nadir bi de fazla iştahlida olmyrm. İnşallah hep böyle gider

ara ogun
çubuklu dondurma
akşam da bir kâse cacık
yeni bir tarif kurabiye yaptım kızlar ondan da tadına baktım malesef

Back