• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

aminnnnn insallah sahur menun guzel cayi sekersiz mi iciyorsun su ne kadar iciyorsun?

Canim cayi tek sekerle iciyorum bardak ince belli cay bardaginin biraz buyugu..
Su toplamda 2 lt oluyordur. İftarda bir bardak sonra serbet, meyve suyu falan ve gece boyu ve sahurdada ictiklerimle birlikte iki ltyi buluyor hatta saymadim ama ikiyi geciyordur bile.
Bu arada iftar menum degisti, cok az ekmekle cigkofte bol yesillik, salatalik domates söğüş bol meyve suyu ve serbet, 3 hurma...
Ve Yarim saat yuruyusle aksami kapattim...
Operim..

Slm kizlar
Iftar.bi tabak semizotu corbasi uc kanat biraz patates karpuz
Ara.cay bi kucuk parca cikolata
bi seftali uc erik
Iftardan 30 dk sonra spor yapiorum 20 dk
Shur.iki dilim ekmek bi dilim peynir domates nane sogus yapiorum bi kasik zeytinyagi koyuyorum bi yumurta
Nasil kizlar cokmu yiyorum

sahur.da yediklrm
domates salatalık
1 kasık kadar lor
1.5 dilim ekmek
ve su ve çay
bu arada dayanmdm ya 1 kasık da sutlacdan inşallah bu son

kızlar sonunda döndüm :)) sizi nasıl özlemişim anlatamam:52: bi aksilik olmazsa inşallah yarından itibaren yine aranızdayım. hasta olduğum için oruç tutamadım ama yarından itibaren tutacağım inşallah. motivenizi arkadaşlığınızı çok özledim yaaaa :9::9:

Slm kizlar
Iftar.bi tabak semizotu corbasi uc kanat biraz patates karpuz
Ara.cay bi kucuk parca cikolata
bi seftali uc erik
Iftardan 30 dk sonra spor yapiorum 20 dk
Shur.iki dilim ekmek bi dilim peynir domates nane sogus yapiorum bi kasik zeytinyagi koyuyorum bi yumurta
Nasil kizlar cokmu yiyorum
yooo gayet guzel canim
sahur.da yediklrm
domates salatalık
1 kasık kadar lor
1.5 dilim ekmek
ve su ve çay
bu arada dayanmdm ya 1 kasık da sutlacdan inşallah bu son
gayet kararinda guzel sahurun
kızlar sonunda döndüm :)) sizi nasıl özlemişim anlatamam:52: bi aksilik olmazsa inşallah yarından itibaren yine aranızdayım. hasta olduğum için oruç tutamadım ama yarından itibaren tutacağım inşallah. motivenizi arkadaşlığınızı çok özledim yaaaa :9::9:

hosgeldin canim yedigin ictigin senin olsun eglendinmi ?

gunaydin kizlar hayirli bereketli saglikli mutlu haftalar dilerim dunku iftarim bugunku sahurum
iftar: 1.5 buyuk bardak su yaklasik 6-7 kasik yumurtasiz menemen 4-5 kasik yogurt ve birazda actifry pisirdigim patates 1kasik yag ile yaptim 1dilim ekmek
ara:kayisi cayi
ara: yesil cay
1.7ml su
30 dk eliptik
50 saga sola egilme
mekik programin 2.gunu yani 75 mekik

sahur: zar zor yedim 1domates , biraz taze nane,2kasik lor 2dilim cavdar ekmegi
yarim elme

600ml su

Canim cayi tek sekerle iciyorum bardak ince belli cay bardaginin biraz buyugu..
Su toplamda 2 lt oluyordur. İftarda bir bardak sonra serbet, meyve suyu falan ve gece boyu ve sahurdada ictiklerimle birlikte iki ltyi buluyor hatta saymadim ama ikiyi geciyordur bile.
Bu arada iftar menum degisti, cok az ekmekle cigkofte bol yesillik, salatalik domates söğüş bol meyve suyu ve serbet, 3 hurma...
Ve Yarim saat yuruyusle aksami kapattim...
Operim..
tabi senin hayatin ama o sekeride yavas yavas cikarmani bir arkadas olarak tavsiye ederim biraz zor oluyor ama alisiyor insan bu arada iftarina bayildim bayilirim cig kofteye

Hosgeldiiiiin.. bizde seni ozledik..

Kizlar ben disardayim oyuzden aksma dogru bildirim yapicam bi sorun olurmu en gec 6 da yaparim bildirimimi

tabi senin hayatin ama o sekeride yavas yavas cikarmani bir arkadas olarak tavsiye ederim biraz zor oluyor ama alisiyor insan bu arada iftarina bayildim bayilirim cig kofteye

Canim sekersiz icmeyi denedim mumkun degil benim icin, cay buyuk bir keyif benim icin ama sekersiz olmuyor keske olsa ama az da olsa atiyorum.
Bu arada gel urfaya, yerinde yedireyim sana cigkofteyi:))

Selam canim kilo malesef 64.
İki gunde 200 gr almisim. Basit bir hesapla bir ay sonunda 3 kilo alabilirim. Spor yapmam sart ama hic halim kalmiyorki..

cnm aslinda yemende sıkınti yok belki odem vardir ustunde bendun 10.30 da yaptim sonra dus sonra uyku ben biraz zor kilo veriyorum o yuzden sporsuz kilo vermem zor

Canim sekersiz icmeyi denedim mumkun degil benim icin, cay buyuk bir keyif benim icin ama sekersiz olmuyor keske olsa ama az da olsa atiyorum.
Bu arada gel urfaya, yerinde yedireyim sana cigkofteyi:))

bu ne guzel bir teklif keske mumkun olsa sen birdahakinde benim icinde ye yemis kadar olurum .

M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]74,600[/td]
[td]73.900[/td]
[td]700[/td]
[td]3,700[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]56.8[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]2.200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]70[/td]
[td]70[/td]
[td]0,00 [/td]
[td]4,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]89,200[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]63.800[/td]
[td]64[/td]
[td]+200[/td]
[td]2,000[/td]
[/tr]
[tr]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]85,800[/td]
[td]85,500[/td]
[td]300 [/td]
[td]1,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]68,6[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]3.400[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

2 eksik ile tabloyu yayınlıyorum aksam 2 eksik bildirimi'de eklerim fezay akşam bildirim yapacaktı vienna henüz yapmadı
onun dışında
tablo yorumumu akşam yapacağım bir değişiklik yoksa haftanın birincisi benmiyim anaaaa:52::52::52::52::52::52:

2 eksik ile tabloyu yayınlıyorum aksam 2 eksik bildirimi'de eklerim fezay akşam bildirim yapacaktı vienna henüz yapmadı
onun dışında
tablo yorumumu akşam yapacağım bir değişiklik yoksa haftanın birincisi benmiyim anaaaa:52::52::52::52::52::52:

Geldimmm
Kostur kostur gevti bugun
Bende 89.600 ciktim gezmelerde aldigim iki kiloyu wermisim ama taploda ayniyim
Kilom.89.600

onun dışında

Canm anlamdigim bisey war bu taploda bedef kilo baslangic kilo gecen haftaki kilo war ama bu haftaki kilo yazmio...oruc kaffamami wurdu anlamadim

Back