- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Aksam sarma, yarim porsiyon kadar. Ama 9.30 gibi cok az tost yedim(
Ama super kararliyim bu hafta spor haftasi benim icin. Ramazana kadar vaktim var, verdim verdim, yoksa isim zor ramazanda spor yapmam mumkun degil, hic halim olmuyor.
Fezay'ı tekrar kutluyorum, cok cok basarili, valla hepimiz onun bu hafta verdigi kilonun yarisi kadar versek yeter:))) yani en azindan bana yeter..
Kilo veren veremeyen tum arkadaslsrimi kutluyorum. Medeo gecen hafta bende veremedigim gibi almistim da, oluyo boyle bazen, onemli olan pes etmemek.
Haydi ben kacar, operim herkesi..
gunaydin gunaydin .....hani telefonlarimizi sarjlarizya batarya full gosterir ayni oyleyim bende masallahim var ,ev tertemiz is yok bi yemek var oda basit butun gun spor yapsam enerjim yine bitmicek gibi neyse ilik limonlu suyumu iciyorum sonra kahvalti ve spor
iyi aksamlar kizlar yeme islemim bitti gunumu yazayim
ac karnina ilik limonlu su
kahvalti: bir bardak oda sicakliginda cubuk tarcinli sut
oglen :3 kasik yumurtasiz menemen 1 dilim cavdar ekmegi
ara: 1 gul lokumu bebek gormede yedim
ikindi: 4-5 kasik tonbalikli makarna
aksam : 1kucuk kase yogurt corbasi
su tuketimi yatasaya kadar 2.5lt gecer bugun mekik programin 31.gunu henuz cekmedim yatmadan cekerim evde olmadigim icin spor yapamadim yatmadan bolgesel hareket yapip birde ip atlamayi dusunuyorum
Hayırlı sabahlar canlar
Sabah sporu yapıldı tastatlicadı masallah 8 cm çok iyi ben programın son dinleme günündym aynen dediğin gibi çok ise yariyr tamamen bu göbek gidene kadar hep uygulaycm inslh
Günaydın kızlar
Dun yediklerimi yazayım.
Sabah bir simit (uzun zamandır yememisim ) biraz peynir ve çay domates salatalık ara 5 6 fındık
Öğle tavuk sote uc dört kaşık bulgur pilavı
Ara yok
Akşam anneme gittim tavuklu tirit yapmış yarım tabak yedim birde dut 8 10 tane kadar şimdi yoldayım ise gidiyorum ama sabah yine dayanamadım dut ağacına daldım :):):) 4 5 dutla başladı yani günüm hepinize güzel günler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa ayrıca akşam anneme yürüyerek gittim 40 dk vardım ama tempolu hemde çok tempolu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akşam yemeği
1 kâse çorba ve salata sanırım burda öğün ayrı ayrı yazan bi tek benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?