- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
hepinize günaydınlarrrr :))) ben 3 günlük detoksuma bugün başlamış bulunuyorum. pazartesiye kadar bunu yapıcam. salı da normal diyete devam edicem
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
merak etme tatlım en başta bu kadar hızlı kilo gitmesi gayet normal sen moralini bozma
zeynepcim aramıza hoşgeldin. birlikte inşallah vereceiz bu kilolarıKendimi anlatayim kisaca![]()
24 yasinda 5 yas ve 11 aylik kizlari olan hayati boyunca cok kilolu degil ama balik etli olan yeri geldiginde bir paket makarnayi haslayip ekmekle yiyem biri olmama ragmenen fazla 75-76 kilo olan biriyim ben ve artik tak dedi bu kilolar pazartesi basladim diyetime ve sali persmbe cumartesipazar spora yazildi, ve az yiyorum ins bitcek gitcerk bu kilolar
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bugun erkenci degilim esim evde 3 gun evde durmaz gezeriz umarim yoksa patlarim sıkıntıdan neyse deneyimli olanlar yazsin lutfen persembe sabahi 77.6 kg dum simdi 76.4 bu kadar hizli olmasi vucudumdaki odemmi tabi elimden geleni yapiyorum saglikli beslenip spor yapiyorumbunlarinda etkisi vardir umarim neysesorunsuz bir haftasonu gecirmek istiyorum bunun icin elimden geleni yapacagim
merak etme tatlım en başta bu kadar hızlı kilo gitmesi gayet normal sen moralini bozma