Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

hepinize günaydınlarrrr :))) ben 3 günlük detoksuma bugün başlamış bulunuyorum. pazartesiye kadar bunu yapıcam. salı da normal diyete devam edicem

Kendimi anlatayim kisaca :-)
24 yasinda 5 yas ve 11 aylik kizlari olan hayati boyunca cok kilolu degil ama balik etli olan yeri geldiginde bir paket makarnayi haslayip ekmekle yiyem biri olmama ragmen :-) en fazla 75-76 kilo olan biriyim ben ve artik tak dedi bu kilolar pazartesi basladim diyetime ve sali persmbe cumartesipazar spora yazildi, ve az yiyorum ins bitcek gitcerk bu kilolar
zeynepcim aramıza hoşgeldin. birlikte inşallah vereceiz bu kiloları :D

Bugun erkenci degilim esim evde 3 gun evde durmaz gezeriz umarim yoksa patlarim sıkıntıdan neyse deneyimli olanlar yazsin lutfen persembe sabahi 77.6 kg dum simdi 76.4 bu kadar hizli olmasi vucudumdaki odemmi tabi elimden geleni yapiyorum saglikli beslenip spor yapiyorumbunlarinda etkisi vardir umarim neysesorunsuz bir haftasonu gecirmek istiyorum bunun icin elimden geleni yapacagim

merak etme tatlım en başta bu kadar hızlı kilo gitmesi gayet normal sen moralini bozma

kızlar ben diyorum ki acaba liste mi yapsak her hafta ne kadar verdiğimizi görürüz
böylece kimlerin bizlerle olduğunu da daha kolay takip ederiz

biri azimli mi dedi :)

benım vermem gereken kılolar senınılerden fazla canım,:37:

bende geldim bende varım kızlar.8 aylık kızım var ve 6 aylık hamiş gibi görünen bir sezeryan göbeğim var

ee o zaman ne duruyoruz? bu topiği biraz canlandıralım bugünden itibaren başlıyoruzz
hedefim şimdilik 4 kilo

öğlen annem bir supriz yaptı geldi mercimek köftesi yedik gayet sağlıklı bir şekilde yapıldı 5-6 tane marulla yedim yanında iki bardak şekersiz çay içtim

ara öğün olarak 4 tane erik yedim

kızlar ben diyorum ki acaba liste mi yapsak her hafta ne kadar verdiğimizi görürüz
böylece kimlerin bizlerle olduğunu da daha kolay takip ederiz

kızlar bizde bi topikte her cuma tartılıp liste yapıyoruz kilo verenleri sıralıyoruz veremeyenler ve en sonra artı olanlar şeklinde liste olunca daha ii takip yapılıyor
serüveninizde size başarılar dilerim

slm kızlar

bende yaklaşık 5 haftadır diyetteyim 72 ile başladım şu anda 67 kiloym ingiliz karbonatını denemedim ama ılık limonlu su çok iştah kesiyor ama bu aralar kilo vermem durdu

ee o zamn aramıza katılanlar başlangıç kilo hedef ve boyunu bildirsin de liste yapalım

bu sabahki kilom 67.6 patateslerimi yedim yarın sabah ne kadar verdiğimi yazacağım
senin suanki kilona gelecegim gunlari iple cekiyorum
hadi bakalim umarim harika kilo verirsin merakla bekliyorum kilonu

hepinize günaydınlarrrr :))) ben 3 günlük detoksuma bugün başlamış bulunuyorum. pazartesiye kadar bunu yapıcam. salı da normal diyete devam edicem

zeynepcim aramıza hoşgeldin. birlikte inşallah vereceiz bu kiloları :D

merak etme tatlım en başta bu kadar hızlı kilo gitmesi gayet normal sen moralini bozma

selam canim hadi bakalim harika sonuclar alacagin 3 gun gecirirsin

Hadi bakalim kolay gelsin 31gun mekik ceksen varya dumduz olur karnin super;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

31 gunde molalar var hergun ayni sayi cekilmiyor mesela dumduz karnim hic olmadi beniminsallah olur

Benim boyum 1.63
Kilom67.6
Hedefim 60
Ramazana kadarda verecem bu kilolari hic brakmiycam

ee o zamn aramıza katılanlar başlangıç kilo hedef ve boyunu bildirsin de liste yapalım

Cnm nasil bi liste yapcaz birde nasil bi yol izliyelim tarti gunumuz hangi gun olsun sindi bugun karar verelim aksama kadae aksam bi liste olusturalim bu surec katilmak isteyen senin gibi bilgilerini yapsin eklemek istedigin varsa yaz ben biraz acemiyim

Benim boyum 1.63
Kilom67.6
Hedefim 60
Ramazana kadarda verecem bu kilolari hic brakmiycam

Hic birakmicam demen benim icin onemli sirtimizi azimli kararli arkadaslara dayamak daha iyi beninde ramazan bayramina kadar 10 kg vermek dedigim gibi sen ben tamamiz yine bizim gibi gercekden kilo vermek isteyen iki gun sonra pes etmicek arkadaslarq kapimiz acik bilgilerinizi yazin aksama liste olusturayim

Hafta sonu hafta icinden biraz farkli geciyor esimin evde olmasi sebebiyle ac karnina yaptigim sporu az once yaptim bu sefer sartlari zorladim egimde ekledim ter bosaldi ustumden bugunku yine ac karnina ilik limonlu suyum sonrasinda kahvaltim kendi yaginda pisen sucuklu tost yaptim 2 dilim cavdar ekmeginde icinde domates ve lorda vardi 1 bardak ayran esliginde spor sonrasi sade soda ictim

usriyusra 31 gunluk bir program var bende p.tesi baslicam 31 gun neler yapacagim.yaziyor telefondan yukleyemiyorum pc acinca yollucam listeyi bende cok degil ama yinede var gobek sorunu

Gönderirseniz sevinirim ben bi de yoğurt kuru nu yiyorum sizde deneyn işterreniz
Ac karna.2 kasık yoğurt e 1 çay kaşığı zencefil tarçın ve zerdecal

liste örneği;

kişi------boyu------hedeflediği kilo-------başlangıç kilo-------güncel kilo-----fark

yaşamrenk -----1.63------60------67.6------67.6------0
vienna -----1.66-----54-----59------59------0

bu şekilde yapabiliriz

Kızlar sizi çok azimli gördüm zaten yazdığım bi günlük var iki yere de bildiri yapmak benim için zor yoksa bende size katılmak isterdim

liste örneği;

kişi------boyu------hedeflediği kilo-------başlangıç kilo-------güncel kilo-----fark

yaşamrenk -----1.63------60------67.6------67.6------0
vienna -----1.66-----54-----59------59------0

bu şekilde yapabiliriz
tmm cnm ben aksam evdekiler uyusun sakin kafayla bi liste hazirlamaya caliscam

Kızlar sizi çok azimli gördüm zaten yazdığım bi günlük var iki yere de bildiri yapmak benim için zor yoksa bende size katılmak isterdim

Elbette katila bilirsin bu topikdeki tek sart azimli hirsli olup 2 gun sonra pes etmicek kisiler

Son düzenleme:
Bende wariiiimmmmmmm
Badka topige daha katiliyorum ama sizi cokkkk azimli gordummm bende azimliyim.kendimden bahsedeyim 23 yasindayim 1.60 boyum kilom 90 hedef 70 hedef zamanida eylul 1 nde tartilcam.esimle iddaya girdik eylulun birinde 70 kilo olursam izine gidcem(almanyada yasiom izinden kastim turkiyeye annemlere gitmek en iyi motiwasyon bu)

Back