- Konu Sahibi TASTATLICADIM
hazır kimseler yokken diğer topikleri gezineyim belki birşeyler daha öğrenirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vienna bende ramazan bayramına kadar 10kg vermeyi hedefliyorum temmuzun 28 bayram yaklaşık 2 ay var sağlıklı bir kişinin ayda 4 kg vermesi normalmiş ramazanda kilo alan biride değilim 10kg verebilceğimi düşünüyorum.
2 ayda 10 kg veririsn eğer oruc da tutuyorsan ramazanda 5 kilo rahat verirsin en az. ben ilk önce bu haftasonu 2 gnlük detoks uyguluycam bakınıyorum netten. pazartesiden itibaren de cddi ciddi diyet havasına girmem lazım 4 haftam var 4 kilo vermem lazım
sonuç alınıyor 500 gram da olsa motive etmek açıcından iyi
ben 58 kiloyum 54 olmak istiyorum boyum 166
aslında herkes bana iyisin diyor ama daha bekarım doğum falan yapmadım biraz zayıf olmak istiyorum
suyum 1.5 lt oldu
ben de en az 2 lt su içerim her gün
ben suya karbonat yerine kaya tuzu atıorm alıştım artık normal su içemiyorum
bende en az 2 lt içiyorum bunun 500ml ınigiliz karbonatı onuda siteden duydum tabi her duyduğumu yapmıyorum araştırıyorum bende çok kolay içiyorum peki kaya tuzu hakkında neler biliyorsun bende bilmek isterim
valla canım ben de pek bir şey bilmiyorum aslında ahmet maranki den duydum. karbonattan daha iyiymiş daha alkali yapıyormuş suyu
kilolarını sağlıkla vermen dileğiyle hoşgeldin sayfama arkadaşım
Allah bağışlasın kızını bende sezaryanlıyım malesef benimde göbek sorunum var neyse hoş geldin arkadaşım..
Valla ben başladım arkadaşım böyle azimli arkadaşlarımla dahada keyifli başlarım şimdiden güzel kilolar vermeni diliyorum.
harıka ya ;tesekkur ederım canım ;ck hosbuldum burdayız ınsallah ...bu motıvasyon nasıl bırsey ya adama dagları deldırır