- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 39
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
Öğle yemeği birazdan yerim
Öncesinden sıkıldım çocukda uyuyorkn hem hava hep yağmurlu bi yere çıkılmyo kalktım 35.40 dk spor yaptım ohh be spor yapmayı çok seviyorm
Yemek de dün akşam ki menü
2 kasık bezelze
2kasık makarna
Ve semizotu salatmdan kimse yemeynce yine bana kaldı
Onerine katiliyorum tastatlicadim ilik dus ve papatya cayi... eve gidince islerim bitsin hemen yapacagim. Sabah kahvaltim sıkı oldu evet ama bugun mecburen oyle yaptim regl donemlerim yogun gecer benim, tansiyonum duser bas donmesi falan olur haliyle sabah sıkı yaptim bilerek..
Az sonra ogle ogunumu yapacam. Light cubuk getirdim onlardan yicem az sekerli cay ile.. cubuklarin her biri 22 kalori.. bana gore ideal, hem doyuyorum hem light... canim bise istemedi, evden cikarken yanima yemek almadim oyuzden...
kizlarrrr yarin malum hafta sonuna giriyoruz hafta sonu pek aktif olamam yinede girmeye caliscam , bu arada canim canim surekli spor yapmak istiyor bi 100 kere daha ip atlayim yada 130 atlayip 250 tamamlayim
Vay massallah.. valla hem yorgunum hem heryerim agriyor ama cadıcığım oyle aska getirdinki beni gozum hicbirsey gormuyor eve gideyim isler bitsin once spor sonra ilik bir dus....
Bu regl donemine yenilmicem iste goreceksiniz kizlar...
Ara öğün de 1bisküvi
Akşama da
1biber dolma
Bir kâse mercimek
Ve çoban salata
hic kuskum yok guclu ogretmen
Ara öğün de 1bisküvi
Akşama da
1biber dolma
Bir kâse mercimek
Ve çoban salata
sağol canım sana da afiyet olsun
sağol canım sana da afiyet olsun
Bu elma kromlu çay dediğin kendin mi yapıyorsun yoksa hazır mi
Tesekkurler:)) Valla iyiki bulustuk burda canim birbirimize destek, ilham olmazsak cokzor isimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?