• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Öğle yemeği birazdan yerim
Öncesinden sıkıldım çocukda uyuyorkn hem hava hep yağmurlu bi yere çıkılmyo kalktım 35.40 dk spor yaptım ohh be spor yapmayı çok seviyorm

Yemek de dün akşam ki menü
2 kasık bezelze
2kasık makarna
Ve semizotu salatmdan kimse yemeynce yine bana kaldı

Öğle yemeği birazdan yerim
Öncesinden sıkıldım çocukda uyuyorkn hem hava hep yağmurlu bi yere çıkılmyo kalktım 35.40 dk spor yaptım ohh be spor yapmayı çok seviyorm

Yemek de dün akşam ki menü
2 kasık bezelze
2kasık makarna
Ve semizotu salatmdan kimse yemeynce yine bana kaldı

sporu cok seviyorum diyen biriyletanistigimicin cok mutluyum valla benim evdede yemek cok bitmiyorda bende hep ayni deyleri yiyorum

Onerine katiliyorum tastatlicadim ilik dus ve papatya cayi... eve gidince islerim bitsin hemen yapacagim. Sabah kahvaltim sıkı oldu evet ama bugun mecburen oyle yaptim regl donemlerim yogun gecer benim, tansiyonum duser bas donmesi falan olur haliyle sabah sıkı yaptim bilerek..
Az sonra ogle ogunumu yapacam. Light cubuk getirdim onlardan yicem az sekerli cay ile.. cubuklarin her biri 22 kalori.. bana gore ideal, hem doyuyorum hem light... canim bise istemedi, evden cikarken yanima yemek almadim oyuzden...

canimm evet sıkı ama sorundegil bu ogunseni uzun sure tok tutar tehlikeli ogun aksam onemli olan onda yanilmamak

Sabah eşimle sağlam bi kahvalti yaptim hrsey hafifti yagsiz yumurtanin beyazindan omlet (tavsiye ederim kitir kitir oluyor) betaz peynir 2 dilim ekmek zeytin 3 tane dereotu maydanoz roka ve salatalik bol 2 bardakta az sekerli cay sekeri direk kesemedim ama azalttim baya 1 cay kasigi serpme 11 gibi yedigim icin sabah ogle karisik olacak yogurt falan aralari gecistiricem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlarrrr yarin malum hafta sonuna giriyoruz hafta sonu pek aktif olamam yinede girmeye caliscam , bu arada canim canim surekli spor yapmak istiyor bi 100 kere daha ip atlayim yada 130 atlayip 250 tamamlayim

kizlarrrr yarin malum hafta sonuna giriyoruz hafta sonu pek aktif olamam yinede girmeye caliscam , bu arada canim canim surekli spor yapmak istiyor bi 100 kere daha ip atlayim yada 130 atlayip 250 tamamlayim

Vay massallah.. valla hem yorgunum hem heryerim agriyor ama cadıcığım oyle aska getirdinki beni gozum hicbirsey gormuyor eve gideyim isler bitsin once spor sonra ilik bir dus....
Bu regl donemine yenilmicem iste goreceksiniz kizlar...

Sabah cok sıkı bir kahvalti:((
Ara elma kromlu cay
Oglen light cubuk ve dogum gunu vardi arkadasin, coook cook ince bir dilim yas pasta
Aksam sebzeli bulgur pilavi, salata
Suyu ve sporu aksam gunu tamamladiktan sonra yazarim guzeller

sabah şekersiz türk kahvesi
yarım paket saklıköy
öğle patatesli yumurta ekmeksiz
akşam patatesin acısını çıkarmak için az yiyim dedim
karpuz peynir 1 dilim ekmek

su 2lt anca olmuştur
120 mekik çekildi
yatmadan da eliptik bisiklete binmeyi planlıyorum ama o kadar yoruldum ki umarım aksatmam

iyi geceler kizlar yarin firsat bulurum bulamam menumu yazayim ben en iyisi
ac karnina ilik limonlu su
sabah: tarcinli oda sicakliginda sut
ara:9lu karisik bitki cayim
ara:sekersiz turk kahvesi
oglen: biraz bulgur pilavim kalmisti bol yesillik domates sumak,nar eksisi ve limonla kisir yaptim
aksam 1 dolma 1 kase yogurt 1 sogus domates ince bir dilim peynir
son ara :9'lu karisik bitki cayi
2.5 lt su
52 dk eliptik
120+130 ip atlama
300 pilates cemberini bacak arasinda sikma
120 saga sola egilme

Back