• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Hayırlı sabahlar
Bugün spor yok dinlenme günü vücudu arada dinlendirmek lazım
Kahvalti
Yarım domates
Bir yumurta haşlanmış
Lor peyniri
35 gr tam tahlli ekmek

Dun aksam yazamadim ama 1.5 lt su ve 40 dk pilates+ mekik ve 10 dk boyunca dans ettim.
Sabak klasik kahvalti... salatalik domates yarim omlet, az bal az peynir 2 dilm light ekmek

Son düzenleme:
Selam kızlar dun yazamadım yediklerimi. Bi gun once yatınca evde herşey birikiyo malum. sabah iki dilim çarşamba ekmeği domates peynir normal bi kahvaltı
Ara : yarım paket diyet bisküvi çay
Ogle yarım kase kuru fasulye 4 5 kaşık pilav bir bardak ayran
Ara dondurmaaa
Aksam bir kepçe manti 4 5 kaşık yoğurt şimdi ben yokken kim ne yapmış okumadiklarimi okuyayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam oglen bir tane simit...
Cocuklari balikli gole goturmustuk, orda kim hayir diyebilirki çaya ve sicak simite.. ama bugun cok spor yapmayi dusundugun icin sikinti yok. Aksamida hafif gecirecem nasilsa... operim herkesi...

Slm
Sabah ara öğün de
1elma
Öğlen de
Yarım kâse mercimek
1parça tavuk haşlama
1 dolma
Ve bi tane pışi tadına baktım
Ara öğün de 2tane bisküvi
Bi tane çubuklu dondurma
Akşamı da hafif geçirirm inslh
Bu aralar diyet diye bir şey kalmadı gibi bi kaç gündür hamur tatlı şeyler yedim sonumuz hayirlisi bakalım

Sabah normal bir kahvalti
Oglen simit cay
Aksam daha dogrusu 4 gibi arkadas geldi, cok az et patates, az pilav, salata.
Bir daha bisey yemedim yemeyi dusunmuyorum kacirdim zaten:((
Bol spor yapacam insallah
Su, 1.5lt olmustur simdilik...
Operim herkesi...
Haa birde elma kromlu cayimi icecem insallah....

Slm
Sabah ara öğün de
1elma
Öğlen de
Yarım kâse mercimek
1parça tavuk haşlama
1 dolma
Ve bi tane pışi tadına baktım
Ara öğün de 2tane bisküvi
Bi tane çubuklu dondurma
Akşamı da hafif geçirirm inslh
Bu aralar diyet diye bir şey kalmadı gibi bi kaç gündür hamur tatlı şeyler yedim sonumuz hayirlisi bakalım

Valla aynen kacti bu hafta.. iddiaya girerim bu hafta kilo veremedim, gorursun bak:(((

Akşam i da
2 kasık taze fasulye
4kasık yoğurda
yulaf ezmesi koyup yedim

Az önce çay la da 1hurma yedim arkadaşlar bugün yediklerime rağmen 800 l kalorlerde sanırım yanılmıyorsam tekrar bakmam gerek

Kızlar selam... yazamasamda bütün gun her fırsatta girer oldum bağışıklık yaptınız bana... Bugün her sey cok duzensizdi çok yoğun bir gün geçirdik magazada dusunun ki muhasebede elemanı da olsam bütün gün satışa baktım o kadar yani. Allah bereket versin.. sabah saat on gibi iki dilim ekmekle ufak bi kahvaltı. Saat beşte bir kuru pasta iki çubuk kraker. Az oncede iki kasik taze fasulye, bir kaşık enginar tadimlik. İki patates, iki köfte Fırında pişmiş... Su 1 litre bile olmamıştır ama spor dort kat mağazayi defalarca indim çıktım o sayılır mı kiiiii...

Bugun kahvaltıya davetli olduğum için sabah erkende kalktim 3 adet biskuvi yedim 500 ml su ile birlikte
Ogle sofrada ne varsa minik minik tadina baktim cesit cok yedim sayamicam ama bir catal aldim hepsinden sofradan ac kalktim neredeyse
Ara bir dilim mozaik
Ara yogurt
Aksam 2 catal taze fasulye 3 catal pilav 1 adet borek 2lt su ictim 3. Icicem birazdan 100 saga slla hareket yaptim cocuk uyumak uzere kalkip biraz daha biseylere baslayayim

İyi pazarlar kızlar
Spor
1saat yürüyüş 90 mekik
Kahvalti
50 gr mantarli omlet
30 gr kizarms ekmek
25 gr lor peyniri
1 zeytin
1 köz biber

dünki menüm

sabah
baya kuvvetli bir kahvaltı
öğle
yok
akşam
yok

bütün dengem şaştı :S yemek yemeyi unutmuşum yoğunluktan şimdi farkediyorum:26:

1 kk peynir
1, 5 dilim ekmek
Domates yesillik
1 bardak çay
Ogle
Yogurt corbasi
4 adet yaprak sarma

Kahvaltiyi sevmem normalde ama bugun ailece cok guzel bir kahvalti yaptik.
O kadar cok yedimki hala acikmadim :)
Aksama hafif bir salata yapmayi dusunuyorum.

Birde karabugday tok tutuyor haftaya diyetini yapacagim.
Pazartesi bakalim tarti ne gosterecek. Bu sefer kafama koydum gidecek bu kilolar.

Kahvaltiyi sevmem normalde ama bugun ailece cok guzel bir kahvalti yaptik.
O kadar cok yedimki hala acikmadim :)
Aksama hafif bir salata yapmayi dusunuyorum.

Birde karabugday tok tutuyor haftaya diyetini yapacagim.
Pazartesi bakalim tarti ne gosterecek. Bu sefer kafama koydum gidecek bu kilolar.

TASTATLICADIM kullanici adimi degistirdim ben.
Artik sismaniye yok:)

sabah 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltı. reçel salça falan da yedim enerjiye ihtiyacm var diye malum final dönemi
biraz da patatesli yumurta

öğle yok kahvaltıyı geç yaptık

akşam 1 adet ızgara pirzola derisiz
1 kase mercimek çorbası
2 kase cacık

spor yok dinlenme günüm

Back