Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

gunaydin fit adayi guzel arkadaslarim spor oncesi bir gunaydin diyeyim dedim bu arada gece kuslari aksam dokturmus spor sonrasi keyif yaparken okucam bu arada p.tesi bildirim gunumuz oldu maviay gecmis olsun yeni gelen arkadasimiz hosgeldin fezay sende toparlan p.tesi bomba gibi bekliyorum seni dunku menumu de yazayim
sabah: spor sonrasi odasicakliginda cubuk tarcinli sut
ara:9'lu bitki cayi
oglen:2 kogte yagsiz 2 kasikyine az zetin yaginda bol domatesli naneli bulgur pilavi,2 kasik yogurt,1 sogus domates 1 dilim ekmek 3-4 aci biber
aksamrta boy yagsiz salata 2 yagsiz kofte1 dilim ekmek
su:1 bardak daha icseydim 3 lt olcakti
spor:52 dk eliptik
100ip atlama
200pilates cemberini bacak arasinda sikma
100 saga sola egilme
mekik programin 19.gunu sayi 75
erkendende uyudum

Selam kuzular..
Hic halim yok karnim belim heryanim agriyor. Sabah ilik limonlu su icmeyi unuttum.
Kahvalti:2tane kalem borek, cok az yagda soteledigim domates, biber ve mantar, 2zeytin, az bal, bir yumurta
Bugun hic ara ogun yapmayi dusunmuyorum. Bakalim... operim herkesi...

Harikasin yaa.. masallah...
Su haftasonunu atlatayim bende eski formuma donecem insallah...
Dun gecede bu sabahta spor yapamadim ben((

geldimmmmn an keyif ani
52 dk eliptik giden 304 kalori yine 45 dk ayarladim muzige kapilip 52 dk tamamlamisim:)))
120 ip atlama
120 saga sola egilme
300 bacak arasinda pilates cemberini sikma
bugun mekik programinin 20.guni ve dinlenme gunu
simdi 9lu bitki cayimla tv keyfi yapiyorum

gecmis olsun canim seni bir ilik dus ikincisi papatya cayi paklar bu arada sıkı bir kahvalti olmus

tmm cnm p.tesi bildirimi unutma ben full enerjiyle donmeni umuyorum

ama tehlikeli donemdesin cok dikkat et

canim ben gununu begendim bence kendini bosuna uzuyorsun 2 taneden birsey olmaz hem cokda saglikli mercimek koftesini kalorili yapan yagdir zaten az yemissin birsey olmaz

gunun gayet basarili gecmis spor yapiyormusun ??

canim tekrar tekrar baktim kahvaltindaki tek kalorili kek oda yarim dilim bence ogunun zararsiz
sabah ogununu zengin tutmak lazim

arastirmana saglik cok yararli bilgiler

cok zayif olmus canim senin enerjiye ihtiyacinvar zayif dusersin canim Allah zihin acikligi versin

kizlar zeynepazra1013 bu haftada bildirim yapmazsa silicem bilginize ben oyle cok kisi olalim derdinde degilim az olsun ama duzenli giren sorumluluklarini bilen.kisiler olsun ha onceden haber veren herkezide beklerim

evet haklısın ama sınavlardan insan ne yiyeceğini düşünemiyorum bir 4 5 gün daha böyle olur ama sonra düzene sokarım inşallah

canim sen ders calismakdan unutuyorsun boyle meyva tabagi hazirla cevizde olsun 1-2 tane minik kanepeler yada saglikli tostlar hazirla dursun masanda tirtiklarsin ay valla uzuldum yakin olsak saglikli seyler hazirlar zorlardim seni:)))))

canim sen ders calismakdan unutuyorsun boyle meyva tabagi hazirla cevizde olsun 1-2 tane minik kanepeler yada saglikli tostlar hazirla dursun masanda tirtiklarsin ay valla uzuldum yakin olsak saglikli seyler hazirlar zorlardim seni:)))))

ayy canım senin desteğin yeter bana

elbette katilabilirsin hosgeldin arkadasim p.tesi bildirim gunumuz senden istegim o gun kilon ve hedef kilonu yazman ama o gun

Hosbulduk.
Sabah kahvalti yapmayi pek sevmiyorum.
Sabah:
1 Bardak Kahve
250 gram kiraz
Oglen:
30 gram peynir ve kucuk dilim ekmek.
Ben birde diyet kola icmeyi cok seviyorum.Bir yerde diyette olsa belde kalinlasma yaptigini okudum ama bir turlu vazgecemiyorum.

Aksama somon baligi yapmayi dusunuyorum, belki yanina birde sebze garnituru yaparim.
Pazartesi bildirim yapiyoruz dediniz. Haftada bir kere tartilmak daha faydali olacak sanirim.

canım seni tebrik ederim burda herkesle ilgileniyor ve yediklerine yorum yapıyorsun konu sahibi olarak sorumlulgnu yerine getiriyorsunuz masallah

Ara öğün
1kayısı
5 badem
oy canim benim boyle dusundurduysem ne mutlu bana burda hepimiz birbirimize destek olup mezun olcaz sonra guzel bi baslik acacagiz ama bufer kilomuzu korumak ve laflamak hersenden konusmak icin tarifler bilgiler yani hersey ama ilk hedef uzatmadan mezun olmak

ayy canım senin desteğin yeter bana
hadi bakalim su stresi atlat sonra boyle az yersen fircayi yicen bizden ona gore:))))

Son düzenleme:
Onerine katiliyorum tastatlicadim ilik dus ve papatya cayi... eve gidince islerim bitsin hemen yapacagim. Sabah kahvaltim sıkı oldu evet ama bugun mecburen oyle yaptim regl donemlerim yogun gecer benim, tansiyonum duser bas donmesi falan olur haliyle sabah sıkı yaptim bilerek..
Az sonra ogle ogunumu yapacam. Light cubuk getirdim onlardan yicem az sekerli cay ile.. cubuklarin her biri 22 kalori.. bana gore ideal, hem doyuyorum hem light... canim bise istemedi, evden cikarken yanima yemek almadim oyuzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…