- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
kizlar bildirim gunu icin fikir istedim 3 kisi p.tesi dedi bu 3 kisiden biride benim 1 kisi cuma dedi bugun gun sonunda bakicam degisiklik olmazsa p.tesi tarti gunumuz olcak herkezin bilgisine
Sinav zamanu oldugu icin fazla giremiyorum ama yine de bugun yediklerimi yazayim
Kahvalti yok
Ogle ve aksam evde olan yemeklerden 2ser 3 er kaşık
Su 2 lt
Spor: 75 mekik 2.5 km yürüyüş birazdan da bacak hareketleri yapicam
Tartilma pazartesi olsun
yooo neden geç kalasın ki.. biz aramızda kararlı ve azimli yeni arkadaşlar görmekten çok mutlu oluruz...
hoş geldin...
Hosbulduk :)
Evet bu sefer azimli bir sekilde fazlaliklari atmak istiyorum.
Ben su an 63.5 kiloyum = > hedef 56 kg
7 kilo 1.5 ayda verebilsem super olur.
Konuyu tam okuyamadim sizler belli bir diyetmi yapiyorsunuz ?
''Sürekli diyet yapanların metabolizması çok yavaştır. Bize birçok kişi diyetimi bozmuyorum, ama hiç doymuyorum, kilo veremediğim gibi kilo alıyorum diye gelir. Bunun nedeni sürekli düşük kalorili diyete vücudu alıştırmalarıdır. ''
Kilolari verdikten sonrada surekli ayni kaloriyimi almamiz lazim ?
bana sorarsan önemli olan aldığın kaloriyi yakman, yani ihtiyacın olan enerjiden fazlasını alırsan bu kiloya dönüşür ama sporla bu fazla alımları yakabilirsin. fazla kilolarımı verdim diyipte aşırı yüklenirsen tabikide kilo almak kaçınılmaz olur. o yüzden kilo verdikten sonra bir süre daha alınan kaloriyi korumak gerekli...sonrasında yavaş yavaş aşamalı şekilde alımlarda değişiklik olabilir. bana göre tabi bunlar, uzman değilim...:))
Tesekkurler. Evet spor cok onemli hayatimda okul disinda hic spor yapmamistim.
Yok bu diyet farkli olacak sporda yapacagim bu sefer.
Edaxy paylaşımın çok güzeldi tskr
Ben hesab yaparak vucudumu tandm neyin bana yarayıp yaramadığıni anladım
O yüzden sık ve az yiyorum başka türlü olmuyor beynimde aclik sinyallerini vermemeye çalışıyorum
Kizlar ben bi kac gun giremicem yatlili misafirim war..bu zaman zarfina kendimi toparlamaya bakicam irdemi zorlucam kendime gemen gidip guzel bi elbise alicam yatak oama asicam dolamima kilomu buyuk sekilde yazicam saol tastatlicadim cok teskkur ederim dediklerini harfiyen yapicam ins pazartesi tekrar kendini toplamis we kararli her haftanin birinci olarak gelicem....
çok geçmiş olsun maviay.. allah şifa versin canım.. hep söylediğim gibi rejim, eğer biz sağlıklıysak önemli... hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli değil. tekrar geçmiş olsun canım...
Kızlar diyetime uydum ama sabah yazıcam ama yarın tartilamiycam bakamadım sanırım kum dokuyorum acilde tahlil bekliyorum. Yarin icin bisey diyemiyorum suan. Aksam yemedim suda icemedim bugun pek agridan sporda yok
sınav zamanları zordur bilirim. bravo valla rejimde sporda harika....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?