• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Sabah meyve salatasi
Ogle 2 kase tarhana corbasi icinde peynir vardi
Aksam 2 tane haslanmis icli kofte 1 bardak ayran
Yatmadan da yuruyus yaparim inşallah
Mekik cekildi bacak hareketleri yapıldı

akşam yemeği yaparken ara da 1elma yedim
1kâse mantar çorbası
2kasık bulgur pilavı
1kofte

İyi Akşamlar kızlar
Günün listesi
Sabah karışık tost light hazırlanmış
Ara form çayı ve meyveli yoğurt
Öğle : dört kaşık bezelye iki kaşık pilav, yeşil mercimek salatası.
Ara : yok
Aksam : iki kaşık nohut. Iki kasik bulgur iki tane acı biber turşusu haaa bir çay kaşığı ev yapımı sarelle arkadaş yapmış tadına baktım...
Spor henuz yok ama en az yirmi mekik cekmeyi düşünüyorum
Su bir buçuk litre.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi aksamlar..
Sabah:bir yumurta, salatalik az peynir bal..
Ara:bir dilim karpuz
Oglen:yogurt, haslanmis bulgurla haslanmis tavugu karistirdim yedim.
Aksam:biraz abarttim. 2 dilim sini koftesi(3 tane icli kofte ediyor:( ) bir dilim firinda patlican domates... daha sonra bir salatalik.
Su: 2 litre
Spor:sabah yarim saat mekik+pilates
Ve gece yatmadan yine yarim saat yapacam insallah...
Gunu bu sekilde kapatiyorum yarin daha dikkatli olmaliyim aksam açısından...

ve zafer benim firinda patatesli kofte vardi 4 dilim firinda patates 2 kofte bir minik kase sutlacla gunu kurtardim aslinda tam listemi yazabilirim

sabak :1 simit simiti kalorili yapan susamdir ici yag icerdigi icin bende bicakla %75 kazidim 2 bardak ayran la yedim ictim
oglen : hafif gercirmem lazimdi 1 domates,1salatalik ,1carleston biber 1kase yogurt 1dilim tambugday ekme ile yedin
aksam:misafirlikde 2 firinda kofte 4 dilim firinda patates 2 kasik deniz borulcesi1 dilim kepek ekmegi 1 kucuk kase sutlac valla baskilar kuvvetliydi iyi kurtardim kendimi
su bugun 2lt oldu taban miktarim altina dusmezsem sorun yok
spor:45dk eliptik
100 ip atlama
100 saga sola egilme
mekik programin 18.gunu 100 mekik

Son düzenleme:
ve zafer benim firinda patatesli kofte vardi 4 dilim firinda patates 2 kofte bir minik kase sutlacla gunu kurtardim aslinda tam listemi yazabilirim

sabak :1 simit simiti kalorili yapan susamdir ici yag icerdigi icin bende bicakla %75 kazidim 2 bardak ayran la yedim ictim
oglen : hafif gercirmem lazimdi 1 domates,1salatalik ,1carleston biber 1kase yogurt 1dilim tambugday ekme ile yedin
aksam:misafirlikde 2 firinda kofte 4 dilim firinda patates 2 kasik deniz borulcesi1 dilim kepek ekmegi 1 kucuk kase sutlac valla baskilar kuvvetliydi iyi kurtardim kendimi
100 ip atlama
100 saga sola egilme

Oooo masallah valla ne diyim:)))
Ben olsam salla gitsin ertesi gun toparlarim derdim. Helal olsun sana, bak simdi ben de gaza geldim kalkim spor yapim biraz:))

Ya kizlar imdatttt
Motuwem yerlerde kendimi toparlaymiyorum neden oyle oldum bilmiyorum cok kiziyorum kendime nefret ediorum kendimden bu nasil bi iradesizlikdir ya neden ole oldum ben yaa kafayi yiyorum nolur yardim edin bana.......

100 ip atlama
100 saga sola egilme

Valla Tebrikler.. eminim ki dayanılmaz baskılarla karşılaştın ama işte bu irade ve bu irade bizden hiç eksik olmasın inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi aksamlar..
Sabah:bir yumurta, salatalik az peynir bal..
Ara:bir dilim karpuz
Oglen:yogurt, haslanmis bulgurla haslanmis tavugu karistirdim yedim.
Aksam:biraz abarttim. 2 dilim sini koftesi(3 tane icli kofte ediyor:( ) bir dilim firinda patlican domates... daha sonra bir salatalik.
Su: 2 litre
Spor:sabah yarim saat mekik+pilates
Ve gece yatmadan yine yarim saat yapacam insallah...
Gunu bu sekilde kapatiyorum yarin daha dikkatli olmaliyim aksam açısından...

Canım cokta abartmis değilsin bence. Öğlen zaten hafif geçirmişsin.. sabahta öyle. Telafi etmemiz gerekeni bildikten sonra sıkıntı yok..

gunaydin azimli yol arkadaslarim ilik limonlu su icildi simdi spor vakti sonra kahvalti bugun kahvaltimi kocaman bardak sut icecegim cubuk tarcinli hadi bakalim sporuma mars mars

günaydın kızlar yeni uyandım gece çok geç uyudum sporumu öğlen sonra.ya bırakacağım
tastatlicadi bu haftaki kilo bildirimi yarın mi yapacgz

günaydın kızlar yeni uyandım gece çok geç uyudum sporumu öğlen sonra.ya bırakacağım
tastatlicadi bu haftaki kilo bildirimi yarın mi yapacgz

himmm guzel soru benim icin fark etmez ister haftasonu kacamagini onlemek icin p.tesi ister yarin siz karar verin kizlarrr bana hersey uyar

Son düzenleme:
kizlar bomba gibiyim full enerjiliyim ilk basda 30 dk basladigim eliptigi an itibariyle 52 dk cikardim aslinda hedefim 45 dk di ama muzik dinlerken yapiyorum kaptirmisim 52 dk olmus aletin gosterdigi kalori 302
100 kere ip atladim
100 saga sola egilme
100 pilates cemberimi bacaklarimin arasina aldim 100 kere sıktım gun icin tv izlerkende bu hareketi yapmaya devam etcem gunu sonunda son rakami yazarim
ve mekik programin 19. gununu cektim bugunku sayi 75 kendime kocaman bi masallah diyorum simdi 9'lu karisik bitki cayimla keyif yapiyorum

kizlar bomba gibiyim full enerjiliyim ilk basda 30 dk basladigim eliptigi an itibariyle 52 dk cikardim aslinda hedefim 45 dk di ama muzik dinlerken yapiyorum kaptirmisim 52 dk olmus aletin gosterdigi kalori 302
100 kere ip atladim
100 saga sola egilme
100 pilates cemberimi bacaklarimin arasina aldim 100 kere sıktım gun icin tv izlerkende bu hareketi yapmaya devam etcem gunu sonunda son rakami yazarim
ve mekik programin 19. gununu cektim bugunku sayi 75 kendime kocaman bi masallah diyorum simdi 9'lu karisik bitki cayimla keyif yapiyorum

Wuuwww bu ne spor aşkı valla bravo..

masallah.in var çok enerji dolusun

ya bana kalsa pazartesi çünkü diğer topikte bildiri pazartesi günü oluyor artık herkes fikrini şöylesn maviayin dediği gibi cogunluk hangsyse öyle olsun

bu arada kahvalti

1.h . yumurta
30 gr,lor peynri
2zeytin
1 dilim t.b.ekmek

Ya kizlar imdatttt
Motuwem yerlerde kendimi toparlaymiyorum neden oyle oldum bilmiyorum cok kiziyorum kendime nefret ediorum kendimden bu nasil bi iradesizlikdir ya neden ole oldum ben yaa kafayi yiyorum nolur yardim edin bana.......

canim hayirdir seni yildiran ne acaba tam olarak hazir degilmisin eski fit oldugun resimleri evin heryerine dagit gittigin yerde zayif halini gor yada ucuz ama hirs yaptigin bil elbise tisort sort pantalon bunlardan birini al gozunun onune as yada eskilerden varsa onu gozunun onune cikart canim biz kadiniz biz degilmiyiz temizlik cocuk bakimi utu,yemek vs... birde ustune calisan biz degilmiyiz 9 ay karnimizda ne zorluklarla bebek tasiyan kadinlar zoru basariyor bunumu basaramicaz cikart ustundekileri gec aynanin karsisina bumu istedigin mutlumusun o goruntuden bence silkelen temiz bi hava al git kendine kucuk bir hediye al mesela toka mutlu olmaya bak sonra toparlan basla bak burda yazdiklarimiz seni gaza getirmiyormu bak bende bayila bayila yapmiyorum spor ama tek basina diyet olmuyor o yuzden yapiyorum alistim artik yapmayinca rahatsiz oluyorum hadi benim azimli arkadasim an toparlanma ani gucunu gor toparlan

Son düzenleme:
100 kere ip atladim
100 saga sola egilme

Ohhooo bayiliyorum sana taaaastatlicadim:)))
Durmak yok rejime devam...

masallah.in var çok enerji dolusun

ya bana kalsa pazartesi çünkü diğer topikte bildiri pazartesi günü oluyor artık herkes fikrini şöylesn maviayin dediği gibi cogunluk hangsyse öyle olsun

bu arada kahvalti

1.h . yumurta
30 gr,lor peynri
2zeytin
1 dilim t.b.ekmek

aslinda banada p.tesi uygun geliyor hafta sonu kacamagi kendi capimizda minimuma indiririz ama dedim gibi fark etmez cogunluk ne isterse bana uyar
kahvalti ogunun her zamanki gibi guzel

Back