- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 39
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
kolay gelsin canım
kızlar toplu tesekkurler tatil yemek sporsuzluk üstüne regl kilo alırım diye korktum o yüzden çok dikkat ettim
hoşbuldum canım evet dün gördüm insan aynı memleketinden biri çıkınca pirincin içinden altın çıkmış gibi seviniyor aynı havayı soluyoruz
Allah yardımcın olsun zor toprağından memleketinden ayrı olmak oğluşunu Allah bağışlasın bu arada iradem sıfır lafını beyninde bitir kilo verdikçe zaten sıfırlancakta ama önce beyninde bitir 23 yaşında genç fit aaa sen evlimisin üstüne bebeğinmi var lafını duymak istersin yoksa ben 23 yaşındayım dediğinde aaa küçükmüş sün lafını duymakmı yani şahsen ben öyle anne anne durmak istemem fit genç durmak isterim kilo yas attırıyor bunu kabul edelim kızlar
Ara öğün 3adet form bisküvi, form çayı
Aramiza hosgeldin gercekdogu.. diyetisyene gitmekle en iyisini yapmissin.. bir arkadasimdada ayni sorun var, o da yiyerek zayiflamaya basladi bile..
Allah bagislasin evladini canim aramiza hosgeldin biz burda elimizden geldigince saglikli beslenip spor yapiyoruz
Sabah kahvalti yok ilik limonlu su
Ogle bir tabak karisik meyve
Koca 1 kase çorba
Slm vienna tüm dr ların da dediği gibi sabah güne zengin bir kahvaltıyla başlanmalı sabahı atlama ki akşam ters tepki yapıp acıkma...akşamları kesmelisin bence çünkü günün en önemli öğünü sabahtır.
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]76.0[/td]
[td]76.0[/td]
[td]0.00[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58.2[/td]
[td]57.4[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]73.5[/td]
[td]73.0[/td]
[td]500 gr[/td]
[td]1.00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]91,800[/td]
[td]91,600[/td]
[td]200 gr[/td]
[td]-800 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65.200[/td]
[td]64.300[/td]
[td]900 gr[/td]
[td]1,700 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]72,800[/td]
[td]?????[/td]
[td]2,100 [/td]
[td]2,100[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]0.00[/td]
[td]86,700[/td]
[td]0.00 [/td]
[td]0.00[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]0.00[/td]
[td]72[/td]
[td]0.00 [/td]
[td]0.00[/td]
[/tr]
[tr]
[/table]
Allah bağışlasın evladını,tekrar hoşgeldin listeye ekledim gün ve gün eridiğimiz güzel paylaşımlar yaptığımız güzel günler geçirmek dileğiyleBenide unutmayin kilo 72 hedef 52 boy 166 cm yas 32 arkadaslar istanbuldayim 6 aylik bir kizim var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben menünüzü beğendim spor olarak sahilde yürümenüz çok güzel en güzel açık havada yürümek,bu arada aslında herkez bir önceki günün menüsünü böyle tam liste yazsaKarataydan sonra diyetisyenimin de bana verdiği tavsiyeler doğrultsunda hafta sonunu biraz large geçirdim ki bu gün beynimde herşeyi bitirerek yeni listeme uyum sağlayayım ve vucududa biraz şaşırtayım.Uzun süredir ekmek yemeyen ben sabah
beyaz peynir ve kepekli ekmekten oluşan bir tost domates ve şekersiz çayla güne başladım
ardından saat 10:30 da bir çay bardağı portakal suyu ve iki kepekli grisini
ve saat 12:30 da 2 minik parça et 2 ymk kaşığı bulgur ve yarım kase yoğurt yedim
saat 15:30 civarı bir nektari yiycem
çıkışta 1 saat yürüyüş
akşam yemeği 19:00 barbunya ve tavuk
saat 20:00 de tekrar sahilde eşim ve oğlumla 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?