- Konu Sahibi TASTATLICADIM
Oglen yarim lahmacun birer salatalik ve domates, yarim dilim kek yedim. Aksam brokoli haslayip yogurtla yicem bol salata tabiki bide...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
sabah sporu kaldı yine benim adet çok ağrılı geçiyor yapamdm belki akşama doğru yaparim
kahvalti...,
1dilim peynir
1dilim çavdar
1haşlanmış yumurta
ve biber
ben kendimi tanıtatym ızmir de yaşıyorum 6 sene oldu evleneli 2 çocuk annesi ev hanimi
85 doğumluyum
Sabah kalkildi, ilik limonlu su icildi, kahvalti yapildimlet, az bal, peynir, 1tane kalem borek..
Oglen ve aksama karar vermedim, bakalim yazarim ogleden sonra ne yedigimi.. sabah sporumu henuz yapamadim, oglen sporu olur artik ne yapayim.
Ben tarsusluyum, ama urfada gorev yapiyorum 11 yillik ogretmenim, şu an 1.siniflari okutuyorum. 35 yasindayim. Esim muzik ogretmeni, 2 cocugumuz var allah bagislarsa, bir kiz bir oglan.. şu siralar zamanim onlara bakmakla ve zayiflamakla geciyor...:)))
Ozdenaz...1.66....72....hedef 52 yas 32
Bende baslamak istiyorum kizlar saglik icin acikcasi dogum sonrasi 6.ayimdayim sutum kesilmesin diye hic bir sey yapmiyordum fakat benim bacaklarim cok ince eski haline geri dondu govdemi tasimiyor cok agrim oluyor yuruyemiyorum hic bir isimi yapamiyorum sutumu azaltmayacak sekilde bende yapacagim tabi uzun bir süreçte herkese kolayliklar kalkip sicak limonlu su ile baslicam bu arada sabah 1 adet kuru kayisi yedim bagirsaklar icin
Allah hepinizin çocuklarını bağlaşın canlarım.. ahh ahh olmayanlara da versin Allah'ım![]()
hoşgeldiniz canım sizın bebek daha küçük emzrdgn için işin zor allah güç kuvvet versin