Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

ara ogun yeşil çay 1kuru kayısı 1 ceviz

öğle yemeği
3kasık kadar kabak
2kasık bulgur pilavı yoğurt

Balıkesir liyim 33 yaşında 87 kiloyum. Uzun süredir ko vermeyi planlıyor ama bir türlü baslayamıyorum sabah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar
sabah sporu kaldı yine benim adet çok ağrılı geçiyor yapamdm belki akşama doğru yaparim

kahvalti...,
1dilim peynir
1dilim çavdar
1haşlanmış yumurta
ve biber

ben kendimi tanıtatym ızmir de yaşıyorum 6 sene oldu evleneli 2 çocuk annesi ev hanimi
85 doğumluyum

Sabah kalkildi, ilik limonlu su icildi, kahvalti yapildi:omlet, az bal, peynir, 1tane kalem borek..
Oglen ve aksama karar vermedim, bakalim yazarim ogleden sonra ne yedigimi.. sabah sporumu henuz yapamadim, oglen sporu olur artik ne yapayim.
Ben tarsusluyum, ama urfada gorev yapiyorum 11 yillik ogretmenim, şu an 1.siniflari okutuyorum. 35 yasindayim. Esim muzik ogretmeni, 2 cocugumuz var allah bagislarsa, bir kiz bir oglan.. şu siralar zamanim onlara bakmakla ve zayiflamakla geciyor...:)))

Allah hepinizin çocuklarını bağlaşın canlarım.. ahh ahh olmayanlara da versin Allah'ım:1:

slm kızlar bütün gün dışardaydm ydklrm
4 kepekli bisküvi
akşam da yeşil mercimek yemeği
yarim kâse yoğurt çorba
1dilim ekmek
yarim elma

:)

günaydın en son ben yazmıştım acilisi da yine ben yapıyorum

sabah spormu yptm.mekign 12.günündym
kahvalti
2kepekli bisküvi
yarim domates
1dilim peynir
1dilim ekmek
biber ve 40 gr omlt

Günaydın sabah on bes dakikalık bir yürüyüş
Kahvaltı
Iki dilim ekmek arasina peynir ve domates tost makinesinde yağsız hazırladım bir bardak çay.

Son düzenleme:
Ozdenaz...1.66....72....hedef 52 yas 32
Bende baslamak istiyorum kizlar saglik icin acikcasi dogum sonrasi 6.ayimdayim sutum kesilmesin diye hic bir sey yapmiyordum fakat benim bacaklarim cok ince eski haline geri dondu govdemi tasimiyor cok agrim oluyor yuruyemiyorum hic bir isimi yapamiyorum sutumu azaltmayacak sekilde bende yapacagim tabi uzun bir süreçte herkese kolayliklar kalkip sicak limonlu su ile baslicam bu arada sabah 1 adet kuru kayisi yedim bagirsaklar icin

Ozdenaz...1.66....72....hedef 52 yas 32
Bende baslamak istiyorum kizlar saglik icin acikcasi dogum sonrasi 6.ayimdayim sutum kesilmesin diye hic bir sey yapmiyordum fakat benim bacaklarim cok ince eski haline geri dondu govdemi tasimiyor cok agrim oluyor yuruyemiyorum hic bir isimi yapamiyorum sutumu azaltmayacak sekilde bende yapacagim tabi uzun bir süreçte herkese kolayliklar kalkip sicak limonlu su ile baslicam bu arada sabah 1 adet kuru kayisi yedim bagirsaklar icin

hoşgeldin canım. pazartesi kilo bildiririmimiz var konu sahibi tastatlıcadım gelince listeyi güncelleyecek o ekler seni

OArkadaşlar şu maydonuz kaynatıp içince ödem atıyormus ya icine limon sıkmadan icsek fayda edermi. Benim tansiyonum düşük limonu her gun tuketemem.

Son düzenleme:
Sabah kahvaltisi yapildi ama cok bise yiyemedim bir yumurta birer salatalik donates bir bardak cay, kahvalti oncesii ilik limonlu su tabiki, ve hemen ev temizligi.. canim cikti aksama yemekli misafir var, yemege gelen arkadaslardan biride rejimde o yuzden menuyu hafif ve agir olmak uzerei 2 cesit hazirlayacagim, isleri bitti, sira yemeklere geldi. Cocuklari uyutup mutfaga girecem, o yuzden bugun ugrayamam fazla
Yeni gelen arkadaslarin hepsi hosgelmis safa getirmis:) tanisip kaynasmak kismet olur insallah..
Operim herkesi...

Evet
Ara bir bardak süt
Öğle Yemeği 3 kaşık taze fasulye 3 kaşık pilav 5 6 kaşık yoğurt bugunde doyduk şükür. Birde spor ekleyebilsem

sabah ara ogun
1. galeta 1 incir
yeşil çay.la

öğle yemeği
3kasık yeşil mercimek
yarim kâse yoğurt çorba bir dilim den az çavdar

ara ogun
çok az sütlü nescafe
1 ceviz 7 tane badem 3findik

bugün bende hemen başlamak istedim pazartesi olsun başlayayım bahanesine sığınmadım yani...bugünlük sadece porsiyon küçültme ve akşam salataya bıraktım öğünümü 2lt su içildi yatana kadar 1lt daha içilecek emzirdiğimden suyu bol tüketebiliyorum allahtan ama içim kazınmıyorda değil

benim de akşam yemeği
kabak salatası küçük bir parça frnda tavuk

şimdi de bitki çay.ım içiyorum herkese iyi geceler

Saol canim evet biraz zor ama ikisinin bir dengesini kuracagim iyi geceler herkese

Back