Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

kızlar toplu tesekkurler tatil yemek sporsuzluk üstüne regl kilo alırım diye korktum o yüzden çok dikkat ettim

hoşbuldum canım evet dün gördüm insan aynı memleketinden biri çıkınca pirincin içinden altın çıkmış gibi seviniyor aynı havayı soluyoruz

Allah yardımcın olsun zor toprağından memleketinden ayrı olmak oğluşunu Allah bağışlasın bu arada iradem sıfır lafını beyninde bitir kilo verdikçe zaten sıfırlancakta ama önce beyninde bitir 23 yaşında genç fit aaa sen evlimisin üstüne bebeğinmi var lafını duymak istersin yoksa ben 23 yaşındayım dediğinde aaa küçükmüş sün lafını duymakmı yani şahsen ben öyle anne anne durmak istemem fit genç durmak isterim kilo yas attırıyor bunu kabul edelim kızlar

aramıza hoşgeldin arkadaşım Allah bağışlasın kızını sanada kolay gelsin[/QUOTE]

Ewett canm haklisin kilo beno yadimdan cok fazla gosterio hatta kac cocilugun war lafini duyuorum sanki 33 yasondaymisim gibi ama kararliyim beende citir fit zayif kendine bakan bi anne olmak istiom.ins basaricam.orade konusuna gelince neden busekilde irademe sahip cikamiom anlamiorum ama dedigin gibi onu kafamdan silicem bide spor icin motuvem olsa

Benide unutmayin kilo 72 hedef 52 boy 166 cm yas 32 arkadaslar istanbuldayim 6 aylik bir kizim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara öğün 3adet form bisküvi, form çayı...

Karataydan sonra diyetisyenimin de bana verdiği tavsiyeler doğrultsunda hafta sonunu biraz large geçirdim ki bu gün beynimde herşeyi bitirerek yeni listeme uyum sağlayayım ve vucududa biraz şaşırtayım.Uzun süredir ekmek yemeyen ben sabah

beyaz peynir ve kepekli ekmekten oluşan bir tost domates ve şekersiz çayla güne başladım

ardından saat 10:30 da bir çay bardağı portakal suyu ve iki kepekli grisini

ve saat 12:30 da 2 minik parça et 2 ymk kaşığı bulgur ve yarım kase yoğurt yedim

saat 15:30 civarı bir nektari yiycem

çıkışta 1 saat yürüyüş

akşam yemeği 19:00 barbunya ve tavuk

saat 20:00 de tekrar sahilde eşim ve oğlumla 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah...

Sabah kahvalti yok ilik limonlu su
Ogle bir tabak karisik meyve
Koca 1 kase çorba

Slm vienna tüm dr ların da dediği gibi sabah güne zengin bir kahvaltıyla başlanmalı sabahı atlama ki akşam ters tepki yapıp acıkma...akşamları kesmelisin bence çünkü günün en önemli öğünü sabahtır.

Bu arada unutmuşum 83 kilo ile başladım şu an diyetisyenin ölçümüyle 74,5 tan 75 diyelim önce 63 e sonra 53 e düşmem gerekiyor bakalım hepimize kolay gelsin.

Öğle Yemeğimi yazayım işyerinde bunlar varmis bende bugun yanımda bisey getiremedim öğle icin.
Sehriye corbasi yarısını yedim, biber dolması 1 tane. Aksam icin 1 tane baget getirdim yanımda kalan corbayla onu yerim artık...

Sbah.iki dilim ekmek bi dilim beyaz peynir biraz mozarella peyniri icine domates falan dogradim biraz zeytin yagiyla yedim bi haslanmis yumurta cay
Ara.bi kuvuk cikolata
Oglen biraz kisir yagsiz bol salatali
Ara.kahwe sekersiz iki diet biskuwi
Aksam.patlican kozlemesi ayran bi dilim ekmek
Ara.misafirlige gitcem ins fazla kacirmadan kucuk biseyle kapatirim bugunu

Slm vienna tüm dr ların da dediği gibi sabah güne zengin bir kahvaltıyla başlanmalı sabahı atlama ki akşam ters tepki yapıp acıkma...akşamları kesmelisin bence çünkü günün en önemli öğünü sabahtır.

normalde kahvaltı yapan biriyim canım ama bu sabah aceleyle çıktım evden ve direk sınava girdim yemek yiyecek vaktim yoktu

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden kg[/td]
[td]top.giden gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]76.0[/td]
[td]76.0[/td]
[td]0.00[/td]
[td]1.600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58.2[/td]
[td]57.4[/td]
[td]800 gr[/td]
[td]1.600[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]73.5[/td]
[td]73.0[/td]
[td]500 gr[/td]
[td]1.00[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]91,800[/td]
[td]91,600[/td]
[td]200 gr[/td]
[td]-800 gr[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65.200[/td]
[td]64.300[/td]
[td]900 gr[/td]
[td]1,700 gr[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zeynepazra1013[/td]
[td]60[/td]
[td]74,900[/td]
[td]72,800[/td]
[td]?????[/td]
[td]2,100 [/td]
[td]2,100[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]0.00[/td]
[td]86,700[/td]
[td]0.00 [/td]
[td]0.00[/td]

[/tr]
[tr]

[td]ozdenaz[/td]
[td]52[/td]
[td]72[/td]
[td]0.00[/td]
[td]72[/td]
[td]0.00 [/td]
[td]0.00[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

evet yeni gelen arkadaşlarımızıda ekledim bir arkadaşımızın bilidirimi eksik kızlar lütfen sizden ricam bildirimlerinizi düzenli yapmanız onun dışında ister 1dk girin ister 1 saat size kalmış

işler bitti üstüne 43 dk eliptik yapıldı 100 kere ip atladım birde bugün mekik programının 16.günüydü o'da çekildi kus gibi hafifim bugün doğru düzgün birşeyler yemedim işe güce dalmakdan ama akşamı yinede hafif geçircem inşallah

Benide unutmayin kilo 72 hedef 52 boy 166 cm yas 32 arkadaslar istanbuldayim 6 aylik bir kizim var

Allah bağışlasın evladını,tekrar hoşgeldin listeye ekledim gün ve gün eridiğimiz güzel paylaşımlar yaptığımız güzel günler geçirmek dileğiyle

Karataydan sonra diyetisyenimin de bana verdiği tavsiyeler doğrultsunda hafta sonunu biraz large geçirdim ki bu gün beynimde herşeyi bitirerek yeni listeme uyum sağlayayım ve vucududa biraz şaşırtayım.Uzun süredir ekmek yemeyen ben sabah

beyaz peynir ve kepekli ekmekten oluşan bir tost domates ve şekersiz çayla güne başladım

ardından saat 10:30 da bir çay bardağı portakal suyu ve iki kepekli grisini

ve saat 12:30 da 2 minik parça et 2 ymk kaşığı bulgur ve yarım kase yoğurt yedim

saat 15:30 civarı bir nektari yiycem

çıkışta 1 saat yürüyüş

akşam yemeği 19:00 barbunya ve tavuk
saat 20:00 de tekrar sahilde eşim ve oğlumla 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah...
ben menünüzü beğendim spor olarak sahilde yürümenüz çok güzel en güzel açık havada yürümek,bu arada aslında herkez bir önceki günün menüsünü böyle tam liste yazsa

Son düzenleme:
kızlar şöyle yapalımmı doğru düzgün günü değerlendirmek için bugün yediğimiz içtiğimizi ya gün sonunda yani yeme içme spor işlemi bittiğinde ada ertesi gün sabah yazsak yani yenilmiş içilmiş yapılmış şeyleri tam liste olarak yazsak birde ben günde kaç lt su içtiğinizide merak ediyorum

sabah
öğlen
akşam
ara öğünler
spor
su tüketimi

yani böyle yazılan bir liste olsa ne dersiniz

Back