Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Slm kizlr sabh ara ogunu
3 fom biskuvi 1 incir 2 tane kiraz

Ogle yemegi
2 kasik bulgur
Kurufasulye
Yogurt bir dilim karpuz

sabah kahvaltı yok
öğle koca 1 kase çorba 1 tabak meyve
akşam koca 2 kase çorba yarım kase yoğurt
aralarda limonlu su
su şimdilik 1.5 lt

birazdan yürüyüş yaparım günü böyle kapatıyorum

Aksam yemegi de planlandığı gibi tamamlanmıştır..... meyve özürlü biri olarak ara ogunumu meyve ile yapıcam. Isten çıktım eve yoli uzatarak gidiyorum birde mekikle bugünu kapaticam arkadaslar sabah görüşürüz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akşam
Semzotu ymgi
1 kepçe tarhana küçük bi dilim ekmek normalde akşam yemem bugünde böyle
Sonra da nescafe 1 kuru ka ysyla

Selamlar herkese.. oncelikle butun yol arkadaslarimi tebrik ediyorum. gecen hafta 800 gr, bu hafta 900 gr. Benim icin oldukca iyi rakamlar ama haftaya insallah allahtan bir mani cikmazsa 1kg hedefliyorum. Umarim hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz ve verdigimiz kilolari geri almayiz.
Bugune gelince....
Bugun benim icin duzen biraz bozuldu cunku toplanti vardi ve 3 ders yaptik. Sabah 9 gibi evden ciktim haliyle kahvaltimi her zamanki gibi yapamadim. Evden cikmadan bir simit ve elma kromlu cay ictim. Okulda 11 gibi bir tost yedim. Ogleden sonra arkadaslara gittik. Bir tabak kisir ve bir porsiyon dondurma yedim. Aksam malesef bir dilim kek:((
Su sanirim 2 lt'yi bulmustur. Dikkat etmedim ama bundan sonra dikkat edecem burada bildirim yapmak icin. Spor henuz yapamadim ama yarim saat plates yapmayi dusunuyorum.
Başligimizda da yazdigi gibi kararliyim,azimliyim ve insallah asla pes etmeyecegim. Pes etmek yok, yola devam:))
Bu arada nette okudugum ve cok guldugum bir yaziyi sizlerle paylasmak isterim:
Turk kadininin yaza giris duasi:Diyet ettim allah rizasi icin 10 kilo vermeye:)))
Bugunluk benden bu kadar sevgili dostlar... kalin saglicakla.. operim herkesi...

kızlar şöyle yapalımmı doğru düzgün günü değerlendirmek için bugün yediğimiz içtiğimizi ya gün sonunda yani yeme içme spor işlemi bittiğinde ada ertesi gün sabah yazsak yani yenilmiş içilmiş yapılmış şeyleri tam liste olarak yazsak birde ben günde kaç lt su içtiğinizide merak ediyorum

sabah
öğlen
akşam
ara öğünler
spor
su tüketimi

yani böyle yazılan bir liste olsa ne dersiniz

Kesinlikle, cok dogru bir karar.. daha duzenli ilerlememizi saglar. Ben bundan sonra dedigin gibi listeleyecegim.

Sabah
Ac karnina kuru kayisi 1 adet
1 dilim peynir az kasar domates salatalik cay ve az ekmek (1 dilimi bitiremem genelde)
Öğle

cok yogundum yemeyi unuttum 1 dilim rokoko yedim azda meyve

Aksam 1 tabak bezelye az yagli yogurt 2 lt su ictim 1 lt daha icecem

Bu arada yemek yemekle aram pek yok listeden anlaşılacağı gibi benim problemim abur cubur kesersem direk incecik oluyorum

kızlar şöyle yapalımmı doğru düzgün günü değerlendirmek için bugün yediğimiz içtiğimizi ya gün sonunda yani yeme içme spor işlemi bittiğinde ada ertesi gün sabah yazsak yani yenilmiş içilmiş yapılmış şeyleri tam liste olarak yazsak birde ben günde kaç lt su içtiğinizide merak ediyorum

sabah
öğlen
akşam
ara öğünler
spor
su tüketimi

yani böyle yazılan bir liste olsa ne dersiniz

Kesinlikle böyle daha iyi olacak. Kendimizde takibini daha iyi yaparız ben zaten diyet defteri tutuyorum tavsiye ederim. Hatta oraya kalori de yazıyorum ama takip yapmıyorum. Ayrıca kayınvalidem geldi dondurma almış gelmis banada bir top koydurmus bende onu yedimmm malesef...

günaydın kızlar
bu sabah geç uyandıgm için sporu da çok yapamadm sadece 30 dakikalık bi egzersiz yaptim o da mekik icn isinym diye mekik progrmin 15.ci günündym ve 125 mekik çekebildm bu gün baya bi halszlik var bende acliktan da olabilir günün diğer saatlrnde spor yapmam imkansız gibi bir şey çocuklar asla izin vermiyor inşallah yarın daha iyi olacak

kahvalti.i da yine
1.h.yumurta
1dilm ekmek
25 gr kadar suzme peynir
domats salatalik yiycm

kızlar hepinize afiyet olsun

Gunaydin benim guzel azimli hamarat arkadaslarim harika birgun bizim olsun kahvaltimi yaptim saat 10 da sporumu yapcam insallah dune gelirsek islerden dolayi duzensiz yedim cok az yedim ama yinede yazayim

sabah: bir borek kabugu yani altinda yufka arasinda malzeme ustunde yufka olurya bwn sadece ust yufkayi yedim
oglen: ayak ustu bir avuc cubuk kraker
Aksam : alis verise gittik eve gelis saati 8 oluncw sadece 1 kase yogurt 1 domates 2 dilim ekmek yedim
su: 2.5 lt
1buyuk bardak 9 karisik bitki cayi
43 dk eliptik
100defa ip atlama
mekik programin 16.gunu yani 125 defa mekik

sabah kahvaltı yok
öğle koca 1 kase çorba 1 tabak meyve
akşam koca 2 kase çorba yarım kase yoğurt
aralarda limonlu su
su şimdilik 1.5 lt

birazdan yürüyüş yaparım günü böyle kapatıyorum

Az gibi gorunsede aslinda doyurucu kahvaltida olsaymis super olurmus
Akşam
Semzotu ymgi
1 kepçe tarhana küçük bi dilim ekmek normalde akşam yemem bugünde böyle
Sonra da nescafe 1 kuru ka ysyla
Himmm bayildim ogunune guzel yemekler seciyorsun

Selamlar herkese.. oncelikle butun yol arkadaslarimi tebrik ediyorum. gecen hafta 800 gr, bu hafta 900 gr. Benim icin oldukca iyi rakamlar ama haftaya insallah allahtan bir mani cikmazsa 1kg hedefliyorum. Umarim hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz ve verdigimiz kilolari geri almayiz.
Bugune gelince....
Bugun benim icin duzen biraz bozuldu cunku toplanti vardi ve 3 ders yaptik. Sabah 9 gibi evden ciktim haliyle kahvaltimi her zamanki gibi yapamadim. Evden cikmadan bir simit ve elma kromlu cay ictim. Okulda 11 gibi bir tost yedim. Ogleden sonra arkadaslara gittik. Bir tabak kisir ve bir porsiyon dondurma yedim. Aksam malesef bir dilim kek:((
Su sanirim 2 lt'yi bulmustur. Dikkat etmedim ama bundan sonra dikkat edecem burada bildirim yapmak icin. Spor henuz yapamadim ama yarim saat plates yapmayi dusunuyorum.
Başligimizda da yazdigi gibi kararliyim,azimliyim ve insallah asla pes etmeyecegim. Pes etmek yok, yola devam:))
Bu arada nette okudugum ve cok guldugum bir yaziyi sizlerle paylasmak isterim:
Turk kadininin yaza giris duasi:Diyet ettim allah rizasi icin 10 kilo vermeye:)))
Bugunluk benden bu kadar sevgili dostlar... kalin saglicakla.. operim herkesi...

Cok guldum yakinda yagmur duasi gibi kadinlarda diyet duasina basliya bilir:)))))
Sabah
Ac karnina kuru kayisi 1 adet
1 dilim peynir az kasar domates salatalik cay ve az ekmek (1 dilimi bitiremem genelde)
Öğle

cok yogundum yemeyi unuttum 1 dilim rokoko yedim azda meyve

Aksam 1 tabak bezelye az yagli yogurt 2 lt su ictim 1 lt daha icecem

Bu arada yemek yemekle aram pek yok listeden anlaşılacağı gibi benim problemim abur cubur kesersem direk incecik oluyorum

sabahla aksam ogununu sevdim oglen isden gucden benim gibi unutmussun su tuketimin gayet iyi abur cuburu dedigin gibi
Biraz dikkat edersen super olur
Kesinlikle böyle daha iyi olacak. Kendimizde takibini daha iyi yaparız ben zaten diyet defteri tutuyorum tavsiye ederim. Hatta oraya kalori de yazıyorum ama takip yapmıyorum. Ayrıca kayınvalidem geldi dondurma almış gelmis banada bir top koydurmus bende onu yedimmm malesef...

bencede guzel olcak
bu arada 1 top dondurmadan birsey olmaz

günaydın kızlar
bu sabah geç uyandıgm için sporu da çok yapamadm sadece 30 dakikalık bi egzersiz yaptim o da mekik icn isinym diye mekik progrmin 15.ci günündym ve 125 mekik çekebildm bu gün baya bi halszlik var bende acliktan da olabilir günün diğer saatlrnde spor yapmam imkansız gibi bir şey çocuklar asla izin vermiyor inşallah yarın daha iyi olacak

kahvalti.i da yine
1.h.yumurta
1dilm ekmek
25 gr kadar suzme peynir
domats salatalik yiycm

kızlar hepinize afiyet olsun
Seni anliyorum cocuklarla zor ama bence
Yinede supersin yakmissin sporunu

sabah erken kalkıldı spor yapıldı duş alındı şimdi meyve salatamı yiyorum :D
ay inşallah hep böyle olurum. genelde tembellik yapıyorum da

Günaydın. Kızlar mekik programı diyosunuz biraz açar mısınız ben spor yapamıyorum en azından ona uyarım...

Günaydın. Kızlar mekik programı diyosunuz biraz açar mısınız ben spor yapamıyorum en azından ona uyarım...

konunun başlarına bak canım orda bi resim paylaşıldı mekik programı 30 ya da 31 gün sürüyor

Kizlar cok mutluyum cokkkkkk az once olculerimi aldim bakalim durum ne bu arada en son 21 mayisda olcumu almisim yaklasik 13 gunde gobekden 3 cm belden 2 cm basenden 3 cm gogus ayni gerci o bolgem sorunlu degil neyse ust bacak hani en kalin yer varya ordanda 2 cm gitmis mekik programinin 17.gununu cektin 17 gunde gobegim den 5 cm gitmis oldu cok mutluyum
bu arada 45dk eliptik 100 ip atlama ve programin 17 gununu cektim ha bide simit nolgeso icin saga sola egilme yaptim 60 kere guzel bir dus simdi bitki cayimi iciyorum bu sayfayi actigimdan beri tatilde bile sporumu mekigimi ihmal etmedim soz verdigim gibi devam ediyorum

kızlar hepiniz süpersnz masallah
hiç bir şey yapmasınzda bu istjikrarinz yağları eritir valla

ara ogun de

1 avuç yaban mersin
3tane findik
yeşil çay

Back