- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.201
hosgeldin canim elbette katilabilirsin tek sart devamlilikSlm,
Sey gecmi kaldim bilmiyorum ama bende katilmak istiyorumMumkunmu acaba ? 3 gundur rejimdeyimde
oyyy canim benim op kizini benim icinsağolun kızlar yok inşallah bir sorun yok kızım dörtgözluyvzde gozluk için doktora gittik
benim esyalar krem bi kahverengi sehpalarim var sen dene birde resimle bende kreme boyarin senden edindigim tecrubeyle kolay gelsin tekrarcanım bende ilk kez deniyorum beyazla başladım annemin zigonlarını boyuyorum eğer içime sinerse yemek odamı kreme çeviricem :))) olur bence sırada renk araştırmam var zaten..
afiyet olsun canim dikkat et kendine amayok yok izin veri bitirdim bile 2 gündü detoksum yeniden 58 kiloyum. bundan sonrasını yavaş vericem
sabah:
2 tane haşlanmış yumurta
biraz peynir
öğle:
canım çok döner istedi bir tabak tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki de
şimdilik bol su yeşil çay vs
kızlar bugün misafirktydm arkadaş cig kofte yaptı günu cig kofte ve salatayla
2 incir ve biraz üzümle bitirdim
ne spor yapıldı ne su de yeşilçay içilmedi
ooo bi sehpaysa kolay iş ben ikinci katları attım. ben vengeden direk beyaza çeviriyorum :) 4 zigon 1 fiskos son hallerine ulaşsınlar mesaj atarım sana..benim esyalar krem bi kahverengi sehpalarim var sen dene birde resimle bende kreme boyarin senden edindigim tecrubeyle kolay gelsin tekrar
arkadaşım çoğumuz kalori takibi yapıyoruz dengelersen ne istersen yiyebilirsin benceArkadaşlar size bir sorum olacak. bu sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir yiyoruz ya hani diyetlerde.beyaz peynir yerine 1 dilim kaşar yesek olur mu ??
oohh süper valla hafif hafifmerhabalarrr
sabah: menemen yedim ekmeksiz biraz da peynir
sonra şekersiz türk kahvesi
ikindide bir tabak bamya ekmeksiz bir bardak light cola
akşam da etli tazefasülye yerim yne ekmeksiz tabiki de
zordur ayrilmak canm uzulme bakalim monun kotu bile olsa bugun duzeltirsin tabiki senselam kızlar.. bu aralar pek giremiyorum... özür...
sabah 1 simit
öğlen tarhana çorbası
akşam makarna
ara incir, bir dilim yaş pasta(regl dönemindeyim, hayır diyemedim.)
su 2lt..
spor maalesef yok.
bugün bir arkadaşı yolcu ettik, tayini çıktı. aynı okuldaydık ve aynı apartmanda oturuyorduk. benim için zor oldu biraz..
aynen ole tatlm.d.dhep varız şeker ama çakışamıyoruz bir türlü:)
geçmiş olsun dikkat et kendine canım..kizlar tansiyon dusuklugum cikti bugun gozumun onu kararmaya basladi iki gundur ilk dedm gecer bugun kotu oldm iki gun ara vermem gerek kizlar ozur diliyorum sizdende kendimi toplum smski bir seklde geleyim ins araniza hoscakalin
canım benim diyet yapacam diye okadar da yüklenme, kalorisiz şeyler yeme. hem güçten düşersin hemde tansiyonun düşer bak düşmüş bile.. dikkat et kendine...Sabah uyandigimda tansiyonum cok dusuktu. Ayaga kalkamadm 2 saat kadr
Tuzlu ayran ictim koca bardak
1 dilim kepekli ekmegin arasina peynir koyup zar zor yedim
1 kupa sutlu sekersiz nescafe ictim
Ikindi vakti disardaydm çok da ackmistm 2 tane pogaca yemek zorunda kaldim
Aksam çok az patlıcan kebabı yiyecegm ekmeksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?