Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Slm,

Sey gecmi kaldim bilmiyorum ama bende katilmak istiyorum Mumkunmu acaba ? 3 gundur rejimdeyimde
hosgeldin canim elbette katilabilirsin tek sart devamlilik

sağolun kızlar yok inşallah bir sorun yok kızım dörtgözluyvzde gozluk için doktora gittik
oyyy canim benim op kizini benim icin

canım bende ilk kez deniyorum beyazla başladım annemin zigonlarını boyuyorum eğer içime sinerse yemek odamı kreme çeviricem :))) olur bence sırada renk araştırmam var zaten..
benim esyalar krem bi kahverengi sehpalarim var sen dene birde resimle bende kreme boyarin senden edindigim tecrubeyle kolay gelsin tekrar

afiyet olsun canim dikkat et kendine ama

kızlar bugün misafirktydm arkadaş cig kofte yaptı günu cig kofte ve salatayla
2 incir ve biraz üzümle bitirdim
ne spor yapıldı ne su de yeşilçay içilmedi

dert etme dengelersin canim can bu ceker telefi ettigimiz surece sıkınti yok

benim esyalar krem bi kahverengi sehpalarim var sen dene birde resimle bende kreme boyarin senden edindigim tecrubeyle kolay gelsin tekrar
ooo bi sehpaysa kolay iş ben ikinci katları attım. ben vengeden direk beyaza çeviriyorum :) 4 zigon 1 fiskos son hallerine ulaşsınlar mesaj atarım sana..

Arkadaşlar size bir sorum olacak. bu sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmek bir dilim peynir yiyoruz ya hani diyetlerde.beyaz peynir yerine 1 dilim kaşar yesek olur mu ??

merhabalarrr

sabah: menemen yedim ekmeksiz biraz da peynir
sonra şekersiz türk kahvesi
ikindide bir tabak bamya ekmeksiz bir bardak light cola
akşam da etli tazefasülye yerim yne ekmeksiz tabiki de

kizlar bugunlerde biraz rahatsizim ve bugunde kacrdm biraz ptesine kdr toplucm kendimi soz
yeni gelen arkdslar hosgeldiniz
bugunku berbat monumu yazayim
sabah kahvalti
iki dilim ekmek 3 kask menemen
1 bardak sekersiz cay 1 cay kaasigi bal
ara 6tane kuru uzum
ogle yarim tabak patlican yemegi
3 kask pirinc pilavi
ara ev yapimi baklava 4 kucuk dilim
2.5 lt su spor 300ip jillian 8.gun 1.level

selam kızlar.. bu aralar pek giremiyorum... özür...
sabah 1 simit
öğlen tarhana çorbası
akşam makarna
ara incir, bir dilim yaş pasta(regl dönemindeyim, hayır diyemedim.)
su 2lt..
spor maalesef yok.
bugün bir arkadaşı yolcu ettik, tayini çıktı. aynı okuldaydık ve aynı apartmanda oturuyorduk. benim için zor oldu biraz..

zordur ayrilmak canm uzulme bakalim monun kotu bile olsa bugun duzeltirsin tabiki sen

hep varız şeker ama çakışamıyoruz bir türlü:)
aynen ole tatlm.d.d

günaydın kızlar,
dünkü menümü yazayım
kahvaltı : iki dilim ekmek,az peynir, bir çay kaşığı çikolata
öğle : bi orta boy tabakta tavuklu yoğurtlu manta
akşam : 2 servis kaşığı domatesli makarna
farkındayım karbonhidrat ağırlıklı oldu biraz. aksi gibi bide yine erkenden regl oldum keyfim kaçtı..

Sabah uyandigimda tansiyonum cok dusuktu. Ayaga kalkamadm 2 saat kadr
Tuzlu ayran ictim koca bardak
1 dilim kepekli ekmegin arasina peynir koyup zar zor yedim
1 kupa sutlu sekersiz nescafe ictim

Ikindi vakti disardaydm çok da ackmistm 2 tane pogaca yemek zorunda kaldim

Aksam çok az patlıcan kebabı yiyecegm ekmeksiz

kizlar tansiyon dusuklugum cikti bugun gozumun onu kararmaya basladi iki gundur ilk dedm gecer bugun kotu oldm iki gun ara vermem gerek kizlar ozur diliyorum sizdende kendimi toplum smski bir seklde geleyim ins araniza hoscakalin

selam herkes.. sabah klasik kahvaltı, öğlen bir lahmacun aksam ekmeksiz dolma.
aralarda gun boyu olmak üzere bir dilim kek,iki dilim baklava malum regl dönemindeyim, krizler aşılamıyor...
su 2buçuk lt
spor maalesef yok, yapamadım...

canım benim diyet yapacam diye okadar da yüklenme, kalorisiz şeyler yeme. hem güçten düşersin hemde tansiyonun düşer bak düşmüş bile.. dikkat et kendine...

mutlu saglikli pazarlar kizlar herkez iyidir insallah gulsencim cok gecmis olsun dikkat et kendine sıkıcı bir hafta sonu geciriyorum havalar hastalik havasi bi sicak bi sohuk zencefil limon bal karisimini hazirlamak lazim bol cvitamini iceren seyler tuketmek lazim ozellikle cocuklarimiza neyse yarin tarti gunumuz bol eksili gun gecirmek dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…