- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.141
saol tatlm artk daha cok kopcam ins kalori sayimina basladimgülşencim koptun gidiyosun bakıyorumda tebrik ederim seni :)
canm almamissin cokskr ya uzulme biz burdayizgeçen hafta; 74
bu hafta;74
hedef; 65
olmadı bu hafta olmadıbi düzen tutturamadım ama bu yeni ayı yeni güzelliklerle karşılamak için başladım yine bakalım artık
ohhh affiyt olsun tatlim bol keyfli gunlerselam canlar.. kilo bildirimi 65.
sabah 1 yemek kaşığı kadar lor. az zahter, 1 yumurta..
öğlen bir kase döğmeli yoğurt çorbası. sonrasında keyif yapayım dedim kapuçino içiyorum. ara yapmayacam tabiki.. akşama ne yerim bilmiyorum.. öperim herkesi:)
ayyyy bende isterdim nasip boylemis hayirdir canim tayin mi cikti neden bursa gerci harika bir yer simsididen hayirlsi olsun umarim seve seve gidiyorsundur kolay gelsin bizi birakmicaksindir insallahgünaydın kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
bugün mekign dinlenme günü sebebiyle spor olarak da dinlenym dedim arti bi de benim rahatsızklar bitmiyor sürekli idrar yollarmdan rahatsızsm kasıklarm çok ağrıyor,.
Ev telasi da var evi taşıyorum hemde bursaya Tatlıcadi bir gün görüşmek isterdim aslında ama nasip ışte..
en önemli kısma gelelim benim kilo da durdu anlamadim duraklama dönemi mi yoksa çok dikkat etmedgmdn dolayı midr onu düşünüyorum
sağol canim ay yok ya esimin burda çalıştığı ış yeri bursada da actilar yani eşim eleman olarak gidecekdi ama dükkanı inşallah alıyoruz ve oraya yerlescz hayirlsxlaayyyy bende isterdim nasip boylemis hayirdir canim tayin mi cikti neden bursa gerci harika bir yer simsididen hayirlsi olsun umarim seve seve gidiyorsundur kolay gelsin bizi birakmicaksindir insallah
sporun da menunde güzelmonumu yazayim bende kizlar tam 1137kalori aldm
sabah bir yumurta bir domates bir salatalk bir dilim ekmek bir cay kasigi bal
ara birtane elma
ogle 5 kask makarna ve salata
ara 38gr browni4 kask yogurt
aksam yarim elma yarim seftali iki kask kabah yemegi
ara cay
spor 1 saat ev isi 300ip jillian 1.level 5.gun
M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]71[/td]
[td]71,000[/td]
[td]0,00[/td]
[td]6,600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]64,7[/td]
[td]65,0[/td]
[td]+300 [/td]
[td]9,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]66,2[/td]
[td]65[/td]
[td]1,200[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,500[/td]
[td]84,600[/td]
[td]+100[/td]
[td]2,100[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74[/td]
[td]74[/td]
[td]0,00[/td]
[td]21,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]74,800[/td]
[td]74,200[/td]
[td]600[/td]
[td]3,600[/td]
[/tr]
[tr][/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"]
[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]
bizi bırakma mana sevindim eşinin işi hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun ev buldun mu bursadan??? senin için yapabileceğim birşey varsa yapabilirim evlerimiz yakınsa çocuğuna bakarım rahat toparlan, bu arada geçmiş olsun canımsağol canim ay yok ya esimin burda çalıştığı ış yeri bursada da actilar yani eşim eleman olarak gidecekdi ama dükkanı inşallah alıyoruz ve oraya yerlescz hayirlsxla
bu arada sizi bırakm aynen devam
sadece bu aralar duzensz gircem
bütün gün hastaydm doğru dürüst bir şey yemedim
sağol canım düşünmen yeter evet ev bulduk çok zor yaevler bulunmuyor olsa da kiralar çok yüksek fiyatlarıbizi bırakma mana sevindim eşinin işi hayırlı olsun umarım çok mutlu olursun ev buldun mu bursadan??? senin için yapabileceğim birşey varsa yapabilirim evlerimiz yakınsa çocuğuna bakarım rahat toparlan, bu arada geçmiş olsun canım
günaydın kızlar
dün bi gittim bi daha gelemedim iş çok müşteri çookk hayırlısı
dün öğlen çok acıktım ama yoğunluktan bir gofret yedim bastırsın diye,
akşam üstü saat 4,30 gibi 2 kaşık şehriye çorbası, çok az kızartma ve bir dilim ekmek yedim
gecede dondurma yedim yaa
su : 2 litre kesin olmuştur
spor onca koşmaca ve 4 katı onlarca defa inip çıkmanın ardından mecalim kalmamıştı zaten sabahki 20 dk yürüyüş yanıma kar kaldı..
gayet güzel canım menün, spor da iyiymiş izledim videoyu ben zaten anca izliyom :) icraat yokmonumu yazayim bende kizlar tam 1137kalori aldm
sabah bir yumurta bir domates bir salatalk bir dilim ekmek bir cay kasigi bal
ara birtane elma
ogle 5 kask makarna ve salata
ara 38gr browni4 kask yogurt
aksam yarim elma yarim seftali iki kask kabah yemegi
ara cay
spor 1 saat ev isi 300ip jillian 1.level 5.gun
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim kızlar... vermeyen ve benim gibi alanlarda ha gayret olacak bu iş olmalı yaniiigünaydın kızlar söz verdiğim gibi günün ilk saati tablomuzu yayınlıyorum yalnız fezay 2 hafta üst üste bildirim yapmadı haberde vermedi izinli olayım diye umarım ciddi bir sorun yoktur eski arkadaş olduğu için biraz daha bekliyelim diyorum neyse bu hafta tablo pek parlak değil en azından benim için...
haftanın birincisi EDDAXY 1,200 gr ile tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi gülsen1903 600 gr ile senide tebrik ederim devamı hep gelsin inşallah
malesef kilo veren arkadaşlarım bu kadar kilosunu koruyan ve az da olsa kilo alan arkadaşlarım üzülmek yok yola devam başar caz eninde sonunda..
ooohhh kahvaltı süper valla canım bende balıkesirde yim cadıyla ikinizin arasındayım bigün bende buluşalım :)))))tatlıcadi tabloyu tam göremyrm ellerine sağlik herhalde dün ağrıdan karnim çok şişmiştı ki tartı da öyle çıktı ama bu sabah öyle değil di neyse
Kahvaltim
1.5 dilim çavdar ekmeğine hiç dayanamyrm
1. haslama yumrta
25 gr suzme peynir
1 köz biber
yarm domates
hepinize afiyet olsun bol eksli günler
ahhh canım sağol şu düğünler bitse herkes eşyasını alsaaaa evine yerleşsee sonra tek tek satsak :)))) öptüm seniçok yoğunsun masallah
kolay gelsin
vienna gelmene çok sevindim. nasılsın?arkadaşlarrr sonunda size tekrar kavuştumçok mutluyum sitemiz değişmiş alışmam biraz zaman alacak ama öğreniriz problem değil beni aranıza tekrar kabul ediyormusunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?