Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

gulsencim gerek ev ile ilgili verdigin cevap olsun gerek kres tavsiyen hepsi icin tesekkurler canim

kizlar cevaplariniz benim icin cok degerl grrcekden tsk.ler
huzur saglik mutluluk icinde yasarsin canim ins hangi memleketti ben su kresi bi arastiraym sende bizim tatli cadimizsin ve bizim icin cok degerlisin canm benim

selam.. öğlenden sonra yemek yedim akşam yememek için. yarım porsiyon bulgur pilavı ve az turşu. daha sonra akşam üstü arkadaş geldi çayın yanında 2 kurabiye yedim. 6buçuk gibi.
sonra 7de eşim geldive düğün var akrabanın gidelimmi dedi. e gidelim dedim. düğün yemekliymiş maalesef nfsime yenildim ve pirinç pilavı yedim. badem kuşüzümü fındık fıstık valla ne buldularsa koymuşlar dayanamadm yedim, 9 gibi. eve gelince soda içtim. saat 5buçuk gibi yarım saat spor yapıldı benim klasik sporum. iyiki yapmışım...
su 2-3lt olmuştur çok içtim bugün hava çok sıcaktı.
haydi ben gittim. öperim..

canm benm birz fazla ama uxulme yarin telafi edersin ins

kizlar naslsiniz ben kalori sayimi yaptim ve 1357 kalori almisim
sabah ceyrek sucuklu yumurta salatalk domates 1 dilim ekmek sekersiz cay
ara 15gr spacial k kraker yarim dilim kek
ogle 1 baget domates soganli sos 2 dilim ekmek
ara 1 dilim kek
aksam yarim seftali
ara yesl cay
spor jillian 4. gun 200 ip atladm buda tahmini 350 kalori yakiomus su 8 bardak su ictim yatana kdr 4 bardak daha icilir

selam kızlar.. cadıcım ben bildirimi ancak öğlen hatta öğleden sonra yapabilirim. sabahtan öğlene kadar okuldayım. ancak eve gelince yaparım bildirimi. malum telden girilmiyor. gerçi ben bazen girebiliyorum anlamadım bunuda bazen oluyo bazen olmuyor. neyse öperim.

helal kız sana..kim tutar seni.

ay sorma bugünde ben ilk defa 1227 kalori aldım aynen sabah ki sucuklu yumurta a
arada kuruyemiş
akşam da tavk şinitzl
ve bulgur pilavı

sabah sporu da yapmıştım ama ben bittm zaten kilomda durdu moralim bozuk

günaydın kızlar hepiniz iyisiniz inşallah
bugün mekign dinlenme günü sebebiyle spor olarak da dinlenym dedim arti bi de benim rahatsızklar bitmiyor sürekli idrar yollarmdan rahatsızsm kasıklarm çok ağrıyor,.
Ev telasi da var evi taşıyorum hemde bursaya Tatlıcadi bir gün görüşmek isterdim aslında ama nasip ışte..
en önemli kısma gelelim benim kilo da durdu anlamadim duraklama dönemi mi yoksa çok dikkat etmedgmdn dolayı midr onu düşünüyorum

helal kız sana..kim tutar seni.

gecmis olsun canm benm duraklamadir buyuk ihtimal

günaydın kızlar ben geldiimmmm
sabah 7,30 da kalkıldı vakit dar olduğu için sadece yanlar için 5 dk hareket yapıldı. sonra kızı anneme bıraktım 3 durak önce indim 20 dk yürüdüm.
kahvaltı : yarım simit bir bardak çay
ara : kayısılı form çayı içiliyor şuan
inşallah bundan sonrası daha güzel olacak kızlar dua edin... neyse şimdi kaçtım malum bir haftadır işler birikti biraz toparlıyayım dönücem... öptüm sizi

selam kızlar kaç gündür giremedim işler yoğundu biraz da pek dikkat edemiyorum bu aralar ya moral bozukluğu hep sizler iyisinizdir umarım cadıcımın ev sorunları varmış umarım en kısa zamanda hallolur inşallah ama nacizane fikrim hem kira hem kredi zor olur en güzeli satıp krediyi kapatıp öyle kiraya çıkmaktır ama yinede karışmak gibi olmasın :)
diğer canlar sizlerde bi sorun yoktur umarım okudum ama aklımda kaldığıyla yok gibiydi mutlu olsun herkes herşeye inat :) :)

geçen hafta; 74
bu hafta;74
hedef; 65

olmadı bu hafta olmadı bi düzen tutturamadım ama bu yeni ayı yeni güzelliklerle karşılamak için başladım yine bakalım artık

selam canlar.. kilo bildirimi 65.
sabah 1 yemek kaşığı kadar lor. az zahter, 1 yumurta..
öğlen bir kase döğmeli yoğurt çorbası. sonrasında keyif yapayım dedim kapuçino içiyorum. ara yapmayacam tabiki.. akşama ne yerim bilmiyorum.. öperim herkesi:)

canım kolay gelsin ev taşıma zordur...
geçen hafta; 74
bu hafta;74
hedef; 65

olmadı bu hafta olmadı bi düzen tutturamadım ama bu yeni ayı yeni güzelliklerle karşılamak için başladım yine bakalım artık
en azından almamışsın olsun canım haftaya telafi edeceğine inanıyorum ben..

hoşgeldiiiinnn....dualarımız seninle caım.. biz kararlı olduktan sonra elbetteki herşey çok güzel olur allahınizniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…