Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

slm kızlar bugün yediklermh. hiç yazmasam olur mu kahvalti dan sora kötü geçti sabah sporu da yapilmışdi

iyi aksamlar kizlar baya yorucu hareketli birgundu gunumu yazayim

sabah 34 dk eliptik yakilan 200 kalori
ve ardindan en uxak mesafedeki manava gittik orda kahvaltiyi oglumla disarda yaptik ben 1 gevrek 1 ayran ictim
ara: yesil cay
ara: 1 bardak.sut

oglen : 3 kasik meyhane pilavim kalmisti bol yesillik dograyip cakma kisir gibi yaptim yaninda soda ictim
aksam: salata

gun boyu evde hareketliydim kislik hazirligi yaptim baya yoruldum
su tuketimi yatasaya kadar 2.5 lt olur

günaydın herkese 1 saat sporumu yapm mekikle birlikte
kahvalti
lor peyniri
1dilim ekmek
azck yagda bir yumurta
bir ısırkda gevrek

gunaydin kizlar hayirli saglikli gunler dilerim erken den uyandim kurabiye yaptim oglusuma oldumu acaba derken 2 tane yedim kahvaltim boyle olsun son tepsimide cikarayim sporumu yapcam hadi bakalim keyifli gunler dilerim hepimize
hhayrli gunlr kptan affyt olsun iyi sporlar

günaydın herkese 1 saat sporumu yapm mekikle birlikte
kahvalti
lor peyniri
1dilim ekmek
azck yagda bir yumurta
bir ısırkda gevrek
supersn cnm ya

kızlar sabah yzamadım foruma gıremedım problem vardı herhalde
dünki menum
sabah ılık su
yarım gevrek domates bıber peynır
oglen ızgara tavuk yanına yogurt
arada bır avuc leblebı yanına kuru kayısı ıkı tane
sonra akşama dogru gene acıktım bı avuc daha leblebı yedım
akşamda patlıcanlı salata yaptım yanına patlıcan bogregı yapmıslar bayılırımmm kuçuk bı porsıyon yedım
sonra 45 dakkıka yuzdum ve evde tepınmeye halım kalmayınca yattıgım yerden bacak hareketlerı yaptım

ve kaıdn hastalıgı bol bende oyuzden sogan kürüne başladım ama arastırdımkı zayıflatıyormus dun onada başladım tavsıye ederım

kimse yok bende site.ye başka yollar dan girdim sorun vardı evet kızlar öğle yemeği malesef yine nesfit yedim
ara
bir avuç kuru yemiş ve incir
akşam
bir kâse yoğurt
bamya
bir dilim ekmek
kızlar bende yoğurt kurunu tavsiye ediyorum uzun zamandır yemiyrdum bu aralar başladım yine

kızlar sabah yzamadım foruma gıremedım problem vardı herhalde
dünki menum
sabah ılık su
yarım gevrek domates bıber peynır
oglen ızgara tavuk yanına yogurt
arada bır avuc leblebı yanına kuru kayısı ıkı tane
sonra akşama dogru gene acıktım bı avuc daha leblebı yedım
akşamda patlıcanlı salata yaptım yanına patlıcan bogregı yapmıslar bayılırımmm kuçuk bı porsıyon yedım
sonra 45 dakkıka yuzdum ve evde tepınmeye halım kalmayınca yattıgım yerden bacak hareketlerı yaptım

ve kaıdn hastalıgı bol bende oyuzden sogan kürüne başladım ama arastırdımkı zayıflatıyormus dun onada başladım tavsıye ederım
geçmiş olsun

slm kizlar naslsiniz bugunku monumu yazayim
sabah iki dilim ekmek 1 sucklu yumurta domates salatalk kavun karpuz brz zeytn
ara 2 tane maviyesil ligt biskuvi
ogle 4 kasik fasulye
ara bir kasik seftali receli yapmistm tadina baktm
ara 5 tane fistik
aksam bir dilim jambon1 dlim ekmek
spor jillian 1. gun mekik programi17. gun 45 dk yuruyus videosu
kizlar bugun salca yaptm elim felaket yanio napicagimi bilemedm

kimse yok bende site.ye başka yollar dan girdim sorun vardı evet kızlar öğle yemeği malesef yine nesfit yedim
ara
bir avuç kuru yemiş ve incir
akşam
bir kâse yoğurt
bamya
bir dilim ekmek
kızlar bende yoğurt kurunu tavsiye ediyorum uzun zamandır yemiyrdum bu aralar başladım yine
gayet iyi menün maşallah ,bu arada zayıflıcaz diye denemediğim şey kalmamış bir ara bunuda yapıyordum yoğurt karın yağlarını güzel eritiyor

slm kizlar naslsiniz bugunku monumu yazayim
sabah iki dilim ekmek 1 sucklu yumurta domates salatalk kavun karpuz brz zeytn
ara 2 tane maviyesil ligt biskuvi
ogle 4 kasik fasulye
ara bir kasik seftali receli yapmistm tadina baktm
ara 5 tane fistik
aksam bir dilim jambon1 dlim ekmek
spor jillian 1. gun mekik programi17. gun 45 dk yuruyus videosu
kizlar bugun salca yaptm elim felaket yanio napicagimi bilemedm

salçanı sağlıklı günlerde ye canım e vitamini içeren krem kullan yada b-banten
menün de sporunda gayet güzel

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarım günümüz sağlıkla bereketle geçsin inşallah,bugün regl olmuşum sanırım spor yapamıcam bir kaç gün onun yerine bölgesel hareketler yapıp yinede boş durmucam inşallah neyse cadı süpürgesine biner ve kaçar....

gayet iyi menün maşallah ,bu arada zayıflıcaz diye denemediğim şey kalmamış bir ara bunuda yapıyordum yoğurt karın yağlarını güzel eritiyor

salçanı sağlıklı günlerde ye canım e vitamini içeren krem kullan yada b-banten
menün de sporunda gayet güzel
saol kaptan ya.d bilgi icinde tesekurler
günaydın hayırlı cumalar arkadaşlarım günümüz sağlıkla bereketle geçsin inşallah,bugün regl olmuşum sanırım spor yapamıcam bir kaç gün onun yerine bölgesel hareketler yapıp yinede boş durmucam inşallah neyse cadı süpürgesine biner ve kaçar....
hayirli cumalar cadicim gecmis olsun yuruyus bu doneme cok iyi geliyor oneririm gorusuruz cadimmm:-)

herkese hayırlı cumalar kızlar..
bu aralar pek giremiyorum malum kış hazırlıkları salçaydı turşuydu kurutmalık buzluk derken savaş alanına önmüş mutfak 2 çocuk ve ben:KK43:
birde pazartesi bize okul başlıyor malum.. 2 hafta seminer var. kıyafetleri yıka ütüle as derken daha bitmedi gerçi hepsini bir anda yapamıyorum yavaş yavaş.. akşam olunca duş ve yatış. öldüm yani anlıyacağınız.
bu arada ne yiyip içiyorum bilemiyorum. yediklerime dikkat ediyorum tabiki abartmamaya çalııyorum ama bakalım pazartesi olsun bende merak ediyorum kaç kilo aldığımı:)))
sabah klasik kahvaltı, çok şey yiyemedim canım istemedi hava çok sıcak..
ara salatalık..
haydi öperim herkesi...

geçmiş olsun canım benimde yaklaşıyor yavaş yavaş:(

Back