- 17 Ekim 2010
- 2.999
- 2.304
- 248
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.061
selam hoş geldin..
kilo bildirimimiz pazartesi.. tastatlıcadım bu konuda çok hassas.. 2 hafta bildirim yapmayanı tablodan çıkarıyo ona göre:)
gün içinde neler yediklerimizi yazıyoruz akşam günü kapatınca. ama fırsat bulamayan öğün öğün de yazıyor, duruma göre yani.. bu arada yaptığın sporlar gayet güzel. müzikle dans en sevdiğim spor benimde.. ara ara yapıyorum bende acaip kalori yakıyo...
güzel fikir ama herkesin aynı anda yarışması daha iyi olmazmı herkes aynı anda faydalanmış olur bence... en kısa sürede yapalım ya bak şimdiden gaza geldim bile:)gelelim gaza getirmek adina minik bir yaris planlamaya her p.tesi iki kisi belirlicez onlar kendi aralarina yariscaklar en fazla kiloyu veren birinci yani kazanan kaybedene ceza vericek mesela bu hafta toplamda su kadar saat spor yapmani istiyorum mesela toplamda 240 dk gibi
ne dersiniz kizlar
dediğim gibi bana sorulursa eşleştirme.. bu fikir için gülsene teşekkürler:)diger fikirde sanirim gulsen demisti listedeki herkez birbiriyle eslesip hepimizde ayni anda yarisa biliriz secin begenin kizlar yada yeni fikri olan yazsin
cadıcım ceza fikrin çok hoşuma gitti. kaybeden için aslında ceza değil ödül gibi bir şey. o hafta kaybeden de kazanmış olacak aslında...gelelim gaza getirmek adina minik bir yaris planlamaya her p.tesi iki kisi belirlicez onlar kendi aralarina yariscaklar en fazla kiloyu veren birinci yani kazanan kaybedene ceza vericek mesela bu hafta toplamda su kadar saat spor yapmani istiyorum mesela toplamda 240 dk gibi
ne dersiniz kizlar
benide ekleyebilir misin :)M erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,000[/td]
[td]400[/td]
[td]6,600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65[/td]
[td]64,7[/td]
[td]300 [/td]
[td]9,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,9[/td]
[td]66,2[/td]
[td]+300[/td]
[td]+200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,500[/td]
[td]İZİNLİ[/td]
[td]İZİNLİ[/td]
[td]2,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74,500[/td]
[td]74[/td]
[td]500[/td]
[td]21,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76[/td]
[td]74,800[/td]
[td]1,200[/td]
[td]3,000[/td]
[/tr]
[tr][/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"]
[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]
hoşbuldum canım
tamam pazartesi 70 kusur şeklınde yazarım inşallah suan 80.
evde ilk önce zıplamayla başladım arkadaşım gunde 1000 kere zıplayarak 20 kılo vermıstı. tabıben 100 olunca nefes nefese kalıyorum zamanla artırmak lazım. oyuzden arada dans arada zıplama falan yapıyorum sayı tutmadan pilim bitene kadar :)
iç bacaklarım çok yumusak onun ıcın bacak harekelerı yapıyorum işallah işe yarar[/QUOTE oncejikle hosgeldin canım
sende yerinde hoplyp ziplaynlardnsn o zaman sana adım sayar tavsiye ediyorum ne kadar kalori harcadığıni görxrsn
canım düne özel mi bu hiç bir şey yememişsin gün boyu dikkat et hastalanırsın allah korusun.günaydınn şekerler
ben akşamları giremiyorum malesef koşuşturmaca malum gündüz evde olmayınca
dünkü menü bildirimimi yapayım hemen ; bütün günü yeşil çay sade n.kahve ve tarçınlı su içerek geçirdim bide meyve yedim 1 elma 2 armut 2 salatalıkspor yapamıyorum ama dün pazarda baya bi ter döktüm
harika bir gün geçirmişsin yemek olarak beğendim çok:)dünki menum
sabah kalkar kalkmaz su
2 katı yumurta yanına peynır yeşil çay
ara yogurt az
öğlen ızgara tavuk yanına pul bıberlı yogurt
ara diyet bıskuvı nescafeyle bırlıkte
akşam tazefasulye yanına ayran
iş çıkışı 45 dakıka yuzdum eve gelıncede dans ettım ve bolgesel hareketler yaptım :)
güzel bir gün olmuş oldukşa dengeli.. öğlenki yediklerinde hem tok tutar hem enerji verir. enerjimiz yüksek olsunki spor yapabilelim değil mi:)kızlarbütün giremedim malum misafr sohbeti kaçirmsm
bugünkü yediklrm
kahvalti
1yumurta
yarım domates 1dilim ekmek
peynir
ara
armut
öğlen yapamadım bir avuç findik badem ceviz karışık
ara
2 hurma 1 incir çay.la
akşam
1 porsiyon bamya
2 kasık yoğurt ve salata
ayrıca 45 dakika egzerszlrmi de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?