Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

hoşbuldum canım
tamam pazartesi 70 kusur şeklınde yazarım inşallah suan 80.
evde ilk önce zıplamayla başladım arkadaşım gunde 1000 kere zıplayarak 20 kılo vermıstı. tabıben 100 olunca nefes nefese kalıyorum zamanla artırmak lazım. oyuzden arada dans arada zıplama falan yapıyorum sayı tutmadan pilim bitene kadar :)
iç bacaklarım çok yumusak onun ıcın bacak harekelerı yapıyorum işallah işe yarar

deryaizm aramiza hosgeldin tez vakitte zayiflar anne olursun insallah izm anladigim kadar izmirli hemsehrimsin galiba neyse 2 gun yazip 3.gun kaybolmucaksan p.tesi gunu hedefin baslangic kilon ve p.tesi gunku tarti sonucunu yazarsan seni eklerim beklentim gunluk yeme icme spor listen ve p.tesi duzenli kilo bildirimi

eddaxy cim guzwl ogretmenim sana sisko cumlesini kaptan olarak yasakliyorum bilinc altini lutfen etkileme havalar hala daha sicak insanin icindwn birsey yapmak gelmez biraz serinlesin dahada guzel olacak

gulsencim moral bozmak yok kesinlikle odemdir biraz hafif beslen maydanoz ye unutma moralsizlik bile odem yapar

gelelim gaza getirmek adina minik bir yaris planlamaya her p.tesi iki kisi belirlicez onlar kendi aralarina yariscaklar en fazla kiloyu veren birinci yani kazanan kaybedene ceza vericek mesela bu hafta toplamda su kadar saat spor yapmani istiyorum mesela toplamda 240 dk gibi

ne dersiniz kizlar

güzel fikir ama herkesin aynı anda yarışması daha iyi olmazmı herkes aynı anda faydalanmış olur bence... en kısa sürede yapalım ya bak şimdiden gaza geldim bile:)

diger fikirde sanirim gulsen demisti listedeki herkez birbiriyle eslesip hepimizde ayni anda yarisa biliriz secin begenin kizlar yada yeni fikri olan yazsin
dediğim gibi bana sorulursa eşleştirme.. bu fikir için gülsene teşekkürler:)
cadıcım motiven için teşekkürler canım seni seviyorum...

cadıcım ceza fikrin çok hoşuma gitti. kaybeden için aslında ceza değil ödül gibi bir şey. o hafta kaybeden de kazanmış olacak aslında...

akşam kısır yedim. tuşuda vardı. turşunun kalorisi çok değil aslında tuz oranı biraz fazla bende kısırı çok az tuzla yaptım açığu kapattım.
arada bir avuç antep fıstığıda var. yemeseydim iyiydi ama eşim almış getirmiş, nefis işte çekiyor napim.
yarım saat klasik sporum yapıldı..
su 2.5lt.

benide ekleyebilir misin :)

kızlarbütün giremedim malum misafr sohbeti kaçirmsm
bugünkü yediklrm
kahvalti
1yumurta
yarım domates 1dilim ekmek
peynir
ara
armut
öğlen yapamadım bir avuç findik badem ceviz karışık
ara
2 hurma 1 incir çay.la
akşam
1 porsiyon bamya
2 kasık yoğurt ve salata
ayrıca 45 dakika egzerszlrmi de yaptım

günaydınn şekerler

ben akşamları giremiyorum malesef koşuşturmaca malum gündüz evde olmayınca

dünkü menü bildirimimi yapayım hemen ; bütün günü yeşil çay sade n.kahve ve tarçınlı su içerek geçirdim bide meyve yedim 1 elma 2 armut 2 salatalık spor yapamıyorum ama dün pazarda baya bi ter döktüm

dünki menum
sabah kalkar kalkmaz su
2 katı yumurta yanına peynır yeşil çay
ara yogurt az
öğlen ızgara tavuk yanına pul bıberlı yogurt
ara diyet bıskuvı nescafeyle bırlıkte
akşam tazefasulye yanına ayran
iş çıkışı 45 dakıka yuzdum eve gelıncede dans ettım ve bolgesel hareketler yaptım :)

gunaydin kizlarrr gune erken baslamanin keyfi icersindeyim enerji doluyum sporum yapildi dus alindi oglumla disarda kahvalti yaptik ve parka gittik evin en uxak mesafedeki manavada gittim yesillik aldim simdi guzel bir yesil cay keyfi yapma zamani buyrun gelin aklimda kalan 3 aalintiyi cevaplayim

usriyusra tam gun menunu ve sporunu sevdim ozellikle aksam ogunune bayildim

tassyyy ah canim kisa zamanin kaldi biliyorum ama gucsuzdusmenden korkuyorum bari yogurt salata corba olarak birseyler tuket

deryaizm tam gun menunu cok begendim sporunda hem keyifli hemde guzel

canım düne özel mi bu hiç bir şey yememişsin gün boyu dikkat et hastalanırsın allah korusun.
harika bir gün geçirmişsin yemek olarak beğendim çok:)

güzel bir gün olmuş oldukşa dengeli.. öğlenki yediklerinde hem tok tutar hem enerji verir. enerjimiz yüksek olsunki spor yapabilelim değil mi:)

selam kızlar..
sabah erken kalkıldı. 2 bardak hafif soğuk su içildi.spor yapıldı.
sonrasında kahvaltı: az peynir, 1 zeytin, , 2 tatlı kaşığı reçel, 2dilim ekmek..
öğlen henüz yapmadım. ne yerim ne içerim hiç bilmiyom valla henüz karar vermedim. çocukların yemeğinden yiyemem oldukça kalorili olur bana....

slm kzlar bu ara cok yognm uzgnm giremedm ya ve yarin bi baslangc yapiyorum bugun 2 bardak kola ictm 4 fistik 1 sis tavuk ve salata 1 hosbes ha bide yarim kornet karamel 2 bardak ice tea 2.5 ltre su kahvalti aksami kacrdm heycndan.d sozlumle konusunca bole oluo yanndayken yiyemiyorum ogun atlayncada boyle oluo yarin yeni baslangcla ucurucm burayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…