- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.041
tesekkurler acik nazlandim galiba :)))
canim oncelikle koku hic olmuyor ve saglikli temizlik olsun diye iyi dezenfe olsun diye buzluk hazir bosken temizledim biraz kislik atacagim
doncez insallah az kaldi basarcazteşekkür ederim canım ya bi dönsem şu virajı ah 6lı rakamlar ahh
ohh sefamiz olsun saglikla kullanalim insallaholsun canım naz iyidir iyiiibende dün temizledim buzdolabı kardeşliği yapmışız bak
doğrusun aslında ve çok haklısın. kilo konusuna okadar takmışız ki(en azından ben taktım:) ) bu ayrıntıyı es geçmişiz. eline sağlık arkadaşım..gunaydin kizlar mutlu saglikli gunler bugun yine kendime is cikardim buzdolabini bi guzel temizledim sirkeli suyla sabahdan beri hareket halindeyim kahvaltimi yeni yaptim biraz sut ile nesfit yedim bu arada biraz sitem edicem o kadar tablo hazirliyorum birde ustune yorumlarla kilo verenleri kutluyorum hic birinizde bi eline saglik yada kutlama yok neyse canlar sag olsun
bence sen sopayla spor yapmalısın.kollarından geçiriyorsun hani sağa sola dönüyordsun öyle.. üst bölgen çalışır sadece üst tarafı çalıştıran spor yap. bak netten bulursun mutlaka canım.kızlar ya bişey sorcam şimdi ben zayıfladım tamam ok daha var vermem gereken kilom amazaten basen bacakla zorum yoktu zayıflayınca iyice gitti bu bacaklar ama üst bölgem biraz fazla göğüslerimde küçüldü eskiye oranla ama biraz kemikliyim ben iri kemikli hemde oda üst bölgede fazlalık gibi duruyo geçen alışverişte pantolan denedim dar paça tamam güzel oldu ama sadece belden aşağısı üst başka alt başka kilo aldığımda da direkt göbek mide oluyo bende soruma gelirsek neler yapsamda orantılı bi vücut tipim olsa acaba batsın bu elma tipli vücut negüzel armut olaymışım keşkem ah aha
bence olabilir beni birşeylerin gaza getirmesi gerek. hatta ödüllendirme yapabilsek keşke ama zor o biraz..kizlar anxak girebldim benim bi onerm var kendimize bi rakip olsa kilolari yakn olan iki kisiyi birlikte eslestrsek 2 li veya 3 lude olabilir bu her hafta galip gelen i yazariz vmben birbirimizi gecmek icin daha hirsli oluruz diye dedm ne dersiniz veya farkli fikri olan varmi
valla o çocuklarla benimde başım dertte:) allah yokluklarını vermesin ama bazen çok yoruyorlar. kolay gelsin canım..kızlar bugün de benim moral sıfır eşim evde olmadığı zamanlar çocuklar çok huysuz oluyor sabah.a kadar 20 kere uyanrlar o yüzden 2 gündür sabah sporunu yapamıyorum çok uzgunum
öğleye inşallah yaprım ama sabah yapılan ki gibi verimli değil
tebrikler vede alkışlar cadıcım. valla benimde buzdolabı bi temizlik istiyor. annem dün memleketten bir koli göndermiş ki ne koli içinde yok yok, sağolsun. dolap temizliği farz oldu banada:)gunaydin kizlar mutlu saglikli gunler bugun yine kendime is cikardim buzdolabini bi guzel temizledim sirkeli suyla sabahdan beri hareket halindeyim kahvaltimi yeni yaptim biraz sut ile nesfit yedim bu arada biraz sitem edicem o kadar tablo hazirliyorum birde ustune yorumlarla kilo verenleri kutluyorum hic birinizde bi eline saglik yada kutlama yok neyse canlar sag olsun
harika.. eşinin sana uyması çok güzel... kolaylık sağlar hiç olmazsa..biraz dinleneyim spor dus bi hasta ziyareti yapcam esimle karar aldik aksamlari salata tarzi yicez ogluma gore yapcam yemek
buyur gel canım bizim topik nazar değmesin çok iyidir.kızlar benı de aın. nereye gıtsem hıc aktıf degıller ben hergun gırıyorum herkezin işimi vardır nedır yok oluyolar ıkı gunde
benim de fikrim yok ama gerçekten bir şeyler yapmamz lazmya gerçekten bi ödüllendirme sistemi bulsak ya... iyi olmaz mı.. şöyle sayfada her yazımızın başına haftanın birincisinin adını yazsak mesela yada ne bileyim ay aklıma başka bişey gelmedi ya:)
eşini uyumundan dolayı takdir ve tebrik ediyorm canım benimki aksine yiyoda yiyo yanibiraz dinleneyim spor dus bi hasta ziyareti yapcam esimle karar aldik aksamlari salata tarzi yicez ogluma gore yapcam yemek
inşallah canımdoncez insallah az kaldi basarcaz
aminn inşallah en kısa zamanda
ohh sefamiz olsun saglikla kullanalim insallah
gel canım buyur herkese açığız dimi kızlarkızlar benı de aın. nereye gıtsem hıc aktıf degıller ben hergun gırıyorum herkezin işimi vardır nedır yok oluyolar ıkı gunde
bende onu yapmaya çalışıyorum da hani dedim başka değişik fikri olan varmı diye sordum teşekkür ederim canım fikrin içinbence sen sopayla spor yapmalısın.kollarından geçiriyorsun hani sağa sola dönüyordsun öyle.. üst bölgen çalışır sadece üst tarafı çalıştıran spor yap. bak netten bulursun mutlaka canım.
ödül konusuna katılmakla birlikte bi fikrim yok maalesefya gerçekten bi ödüllendirme sistemi bulsak ya... iyi olmaz mı.. şöyle sayfada her yazımızın başına haftanın birincisinin adını yazsak mesela yada ne bileyim ay aklıma başka bişey gelmedi ya:)
gelelim ben şişkoya:)
sabah peynir, ve çok az pekmez tahinden oluşan kahvaltı.(iki lokma kadar) 2dilim light ekmekle.. kahvaltı öncesi su içmeyi unuttum maalesef.
öğlen bir kase tarhana çorbası..
akşam fırın yemeği yapacam inşallah..
ara çeyrekten az simit, çocuklarla parka gitmiştik orda yedim.
su 1.5 lt..
spor yarım saat yürüyüş, akşama klasik sporumu yaparım( mekik+pilates+ayakta bel hareketleri)
buyur gel canım bizim topik nazar değmesin çok iyidir.
canm bence sknti olmaz hirsa geliriz .dya güzel bir fikir sonra da veremezsk o zaman daha sıkıntı olmazmi
haklisin canm ins telafi edersn oglendekızlar bugün de benim moral sıfır eşim evde olmadığı zamanlar çocuklar çok huysuz oluyor sabah.a kadar 20 kere uyanrlar o yüzden 2 gündür sabah sporunu yapamıyorum çok uzgunum
öğleye inşallah yaprım ama sabah yapılan ki gibi verimli değil
haklisin canm hakkkini helal et tabloda super ellerine saglikgunaydin kizlar mutlu saglikli gunler bugun yine kendime is cikardim buzdolabini bi guzel temizledim sirkeli suyla sabahdan beri hareket halindeyim kahvaltimi yeni yaptim biraz sut ile nesfit yedim bu arada biraz sitem edicem o kadar tablo hazirliyorum birde ustune yorumlarla kilo verenleri kutluyorum hic birinizde bi eline saglik yada kutlama yok neyse canlar sag olsun
canm valla piskolojim cok bozuk bugun sadece kahvaltida biraz patates kizartmasi yedm suan iki kilo fazla gosterio napicm blmiom coktm iyiceoncelikle spor yikiliyor tebrikler menunde guzel ama aksam icin ortada kaldim malum o guzel seylerin kalorisi baya yuksek ama sporla eritmissin
masallah canim bep boyle ol insallah msj beni bile costurdu ayrica harika azminden dolayi tebrik ederim ha gayret son viraji dön ve kalan kilolarida verirsin insallah
gel canm hosgeldinkızlar benı de aın. nereye gıtsem hıc aktıf degıller ben hergun gırıyorum herkezin işimi vardır nedır yok oluyolar ıkı gunde
saol tatlim ya ama benm piskolojm coktu suan 2 kilo fazla gosteriom okdr dkkt etmeme ragmen sabah biraz patates kizartma yedm ardndan 1.5 km kosdm cokusteymbence olabilir beni birşeylerin gaza getirmesi gerek. hatta ödüllendirme yapabilsek keşke ama zor o biraz..
ayrıca kilo veren tüm arkadaşlarımı özelliklede seni kutlarım gulsencim. kız kıskanıyorum artık haaaa:) :) :)
valla canm super olur cunku moralim cokuo bi hirs lazm bizeya gerçekten bi ödüllendirme sistemi bulsak ya... iyi olmaz mı.. şöyle sayfada her yazımızın başına haftanın birincisinin adını yazsak mesela yada ne bileyim ay aklıma başka bişey gelmedi ya:)
gayet guzelgelelim ben şişkoya:)
sabah peynir, ve çok az pekmez tahinden oluşan kahvaltı.(iki lokma kadar) 2dilim light ekmekle.. kahvaltı öncesi su içmeyi unuttum maalesef.
öğlen bir kase tarhana çorbası..
akşam fırın yemeği yapacam inşallah..
ara çeyrekten az simit, çocuklarla parka gitmiştik orda yedim.
su 1.5 lt..
spor yarım saat yürüyüş, akşama klasik sporumu yaparım( mekik+pilates+ayakta bel hareketleri)
supersin canm monuyu ben aksam yaziyorum derli toplu olsun die ptesileride tartim yapiyoruz bildirm yaptgn icin kendini sorumlu tutuosn ve bence ise yariosaolun kızlar. ben 57 kılodan 92 ye çıktım 73 e düşmüştümki 1 senedır salladım cok gene 80 olmusum. suan tam 80. masa bası oturduhgum ıcın hıc hareket yok. oyuzden akşamları 1 saat yuruyorum sonrasındada muzıkle evde tabiri caizse tepiniyorum buram buram ter yanı. ışallah ıse yarar yıne
bu arada ne zaman kılo bıldırımı yapıyorsunuz? menunuzu yazıyormusunuz ?
ahh masallah canm supersinbende dünki menumu yazayım
sabah aç karına ılık su(içine nırkaçdamla lımon(bunu yapmayı çok unutuyorum))
kahvaltı
tam bugday ekmegı (2 adet kuçukdilim) arasına peynır domates ve pul bıber tost yaptım. hııımmm çok guzel oldu
yanına yeşil çay
arada acıktım normalde acıkmam -bı kase yogurt yedım
öğlen
salata yedım az peynırde var ıcınde
ara
bol pul bıberlı yogurt
eve gıttım yemek yemedım yiyesım gelmedı (normalde ızgara tavuk yada sebze yerım ekmeksız)
yuruyuse cıktık esımle
45 dakıka tempolu yuruduk eve geldım acıktım busefer bende nescafe yaptım 4 - 5 biskuvı yedım bi saat sonrada
açtım muzıgı 3 şarkı falan tepındım zıpladım-arada yerımde saydım arada göbek attım:)
bır kaç hareket daha yaptımmm tamammmm
ateş fışkırdı heryerımden nasıl ter nasıl ter
gıtttım buz gıbı suyla duş aldım soğuk oldugunu anlamadım bıleeeeee
işallah bu sayede soğuk şokla yumusayan ıc bacaklarım ve gosuglerım bıraz sertleşir :)
selam hoş geldin..saolun kızlar. ben 57 kılodan 92 ye çıktım 73 e düşmüştümki 1 senedır salladım cok gene 80 olmusum. suan tam 80. masa bası oturduhgum ıcın hıc hareket yok. oyuzden akşamları 1 saat yuruyorum sonrasındada muzıkle evde tabiri caizse tepiniyorum buram buram ter yanı. ışallah ıse yarar yıne
bu arada ne zaman kılo bıldırımı yapıyorsunuz? menunuzu yazıyormusunuz ?
selam hoş geldin..
kilo bildirimimiz pazartesi.. tastatlıcadım bu konuda çok hassas.. 2 hafta bildirim yapmayanı tablodan çıkarıyo ona göre:)
gün içinde neler yediklerimizi yazıyoruz akşam günü kapatınca. ama fırsat bulamayan öğün öğün de yazıyor, duruma göre yani.. bu arada yaptığın sporlar gayet güzel. müzikle dans en sevdiğim spor benimde.. ara ara yapıyorum bende acaip kalori yakıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?