- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.021
canım herşeyden önce haftayı boş çıkarmamışsın kilo vermişsin tebrikler canım gülşen arkadaşımız gibi ayran detoksu yapabilirsin bende yaptım ve sonuç almıştımgünaydınn kızçelerherkes mutlu mesuttur umarım haftasonu tatilinden çıkmanın üzüntüsüne bide sapıtık yemenin suçluluğuyla an itibariyle isveç diyetine başlamış oluyorum şu 13 gün bari toparlayayım kendimi çünkü düğün var düğünn bu arada hemen bildirimimi yapayımda tatlışımı kızdırmayayım
geçen hafta;74.5
bu hafta; 74
hedef kilo; 65
mutsuzum mutsuzz oysaki ne hayallerim vardı
sağol canım daha iyi olmaya çalışıyorum. yulaf kepeğinin tadı biraz şekerli zaten ama sen istiyorsan biraz daha şeker koyabilirsin tabi neden olmasın..
eveeettt... gelelim benim moral bozukluğuma.. arkadaş bu nasıl bir iştir ya.. veremediğim gibi almışım. 66.2 maalesef
ben anlamıyorum artık bu hafta öyle çok abartmadım da. tamam sporumu ihmal ettim demekki benim için spor herşey, sporsuz olmuyor... güya bi hırsla başlamıştım. yazık bana, tüh bana.. kızın bağırın çağırın nolur!!!!!
alışırsın canımhiç moralini bozma bugün bu şekilde de mutlu olmaya bak yaa bende onu yaptım benim eski tartı daha güzel sevmedim dijitallri gülşen süpersn
kavaltın çok güzelbu arada Kahvaltim
1yumurta
yarım salatalık
yarım domates
1 kasık lor
1dilim.t.b.ekmegi
kızlar dün ben kendime zulmetm oy oy ben bilseydim yermiydm adana kebap ona öyle kalorisi yüksek şok oldum tam 857 kaloriyms bida yermym ya
ohhh sefan olsun güle güle kirlet bende temizlik yaptığım gün spor yapmam kendime çok yükleniyorum zaten fazlasıyla spor oluyortatlcadi sana özendm temizlik yapmaya kalkştm normalde bugün temizlik günüm değil spor yapmadim yerine geçsin diye misafrm var yapamadım
öğle yemeği
yine süt nesfit
sonuclar nasl acaba bide cadim bu yarismaya baslasak olmazmi birbirimizi gecmek icin hirs ederiz.d
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,000[/td]
[td]400[/td]
[td]6,600[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65[/td]
[td]64,7[/td]
[td]300 [/td]
[td]9,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,9[/td]
[td]66,2[/td]
[td]+300[/td]
[td]+200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,500[/td]
[td]İZİNLİ[/td]
[td]İZİNLİ [/td]
[td]2,200[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74,500[/td]
[td]74[/td]
[td]500[/td]
[td]21,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76[/td]
[td]74,800[/td]
[td]1,200[/td]
[td]3,000[/td]
[/tr]
[tr][/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"]
[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]
moralin hep böyle olsun 20 kilo vermişşn demek masallah 20 kilo daha da verirsingünaydın şekerler seviyorum herkesi herşeyi hayatı ohh miss
geçmişi arkamda bırakarak başladım bu güne yediklerimi unutarak sanki hiç 95 olmamışım sanki 20 kilo vermemişim gibi bugün başlıyorum bi daha diyetime bi azimle başlıyorum zaten dün başlamıştım, gerçi az bi kaç kaçamak yapmış bozmamıştım ama olsun dün moralim bozuktu ama bugün düzeldim
sabah kalkınca 2 bardak suyumu içtim işe gelincede limonlu yeşil çayımı içtim bugün böyle sıvı besleneyim salatalık falanda yerim dünü de öyle geçirdim zaten öyle işte
ya güzel bir fikir sonra da veremezsk o zaman daha sıkıntı olmazmikizlar anxak girebldim benim bi onerm var kendimize bi rakip olsa kilolari yakn olan iki kisiyi birlikte eslestrsek 2 li veya 3 lude olabilir bu her
hafta galip gelen i yazariz vmben birbirimizi gecmek icin daha hirsli oluruz diye dedm ne dersiniz veya farkli fikri olan varmi
sağolasın canım benim benim gözümde bi 20 daha yok zaten 10 vereyim artık ya son 1 aydır konsantre sıfır bende yoksa çooktan verirdim eskisi gibi devam etseydim ama moral bozmak yok dimimoralin hep böyle olsun 20 kilo vermişşn demek masallah 20 kilo daha da verirsin
kızlar bugün de benim moral sıfır eşim evde olmadığı zamanlar çocuklar çok huysuz oluyor sabah.a kadar 20 kere uyanrlar o yüzden 2 gündür sabah sporunu yapamıyorum çok uzgunum
öğleye inşallah yaprım ama sabah yapılan ki gibi verimli değil
gunaydin kizlar mutlu saglikli gunler bugun yine kendime is cikardim buzdolabini bi guzel temizledim sirkeli suyla sabahdan beri hareket halindeyim kahvaltimi yeni yaptim biraz sut ile nesfit yedim bu arada biraz sitem edicem o kadar tablo hazirliyorum birde ustune yorumlarla kilo verenleri kutluyorum hic birinizde bi eline saglik yada kutlama yok neyse canlar sag olsun
kolay gelsin sirkeli suyla koku gidermek için mi yoksa dezenfktn olsun diye migunaydin kizlar mutlu saglikli gunler bugun yine kendime is cikardim buzdolabini bi guzel temizledim sirkeli suyla sabahdan beri hareket halindeyim kahvaltimi yeni yaptim biraz sut ile nesfit yedim bu arada biraz sitem edicem o kadar tablo hazirliyorum birde ustune yorumlarla kilo verenleri kutluyorum hic birinizde bi eline saglik yada kutlama yok neyse canlar sag olsun
oncelikle spor yikiliyor tebrikler menunde guzel ama aksam icin ortada kaldim malum o guzel seylerin kalorisi baya yuksek ama sporla eritmissinkizlar alintilarda bttgne gore gelelim benim monume
kalkinca 3 kayisi
sabah ceyrek sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytn yarim kibrit kutusu peynir salatalk domates
ara ceyrek elma
ogle yarim tabak ozbek pilavi ve salata
ara iki incir
aksam 1.5 lahmacun ve salata
spor
45 dk plates mekik 17.gun
1 saat karisik spor
su 2.5 ltre buyuk kupa yesl cay
masallah canim bep boyle ol insallah msj beni bile costurdu ayrica harika azminden dolayi tebrik ederim ha gayret son viraji dön ve kalan kilolarida verirsin insallahgünaydın şekerler seviyorum herkesi herşeyi hayatı ohh miss
geçmişi arkamda bırakarak başladım bu güne yediklerimi unutarak sanki hiç 95 olmamışım sanki 20 kilo vermemişim gibi bugün başlıyorum bi daha diyetime bi azimle başlıyorum zaten dün başlamıştım, gerçi az bi kaç kaçamak yapmış bozmamıştım ama olsun dün moralim bozuktu ama bugün düzeldim
sabah kalkınca 2 bardak suyumu içtim işe gelincede limonlu yeşil çayımı içtim bugün böyle sıvı besleneyim salatalık falanda yerim dünü de öyle
geçirdim zaten öyle işte
tesekkurler acik nazlandim galiba :)))ayy kıyamam ben tatlışımaa çook teşekkür ederim canım benim eline koluna ekrana bakan gözüne sağlık
canim oncelikle koku hic olmuyor ve saglikli temizlik olsun diye iyi dezenfe olsun diye buzluk hazir bosken temizledim biraz kislik atacagimkolay gelsin sirkeli suyla koku gidermek için mi yoksa dezenfktn olsun diye mi
bu arada evet haklısın bunun söylemeyi çok oldu ellerine sağlık keşke tabloyu tam göreblsm geçen haftaki kilo.ya kadar görüyorum yani benim tel böyle mesajlaqgdaki smileylr bile yok bende
oncelikle spor yikiliyor tebrikler menunde guzel ama aksam icin ortada kaldim malum o guzel seylerin kalorisi baya yuksek ama sporla eritmissin
masallah canim bep boyle ol insallah msj beni bile costurdu ayrica harika azminden dolayi tebrik ederim ha gayret son viraji dön ve kalan kilolarida verirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?