Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]72,00[/td]
[td]71,000[/td]
[td]400[/td]
[td]6,600[/td]
[/tr]
[tr]

[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]1,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65[/td]
[td]64,7[/td]
[td]300 [/td]
[td]9,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65,9[/td]
[td]66,2[/td]
[td]+300[/td]
[td]+200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,500[/td]
[td]İZİNLİ[/td]
[td]İZİNLİ [/td]
[td]2,200[/td]

[/tr]
[tr]

[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74,500[/td]
[td]74[/td]
[td]500[/td]
[td]21,000[/td]

[/tr]
[tr]

[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]

[/tr]
[tr]

[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]76[/td]
[td]74,800[/td]
[td]1,200[/td]
[td]3,000[/td]

[/tr]
[tr][/tr][/table]
[table="width: 400, class: grid, align: center"]

[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table][/QUOTE]

selam kızlar haftalar sonra tablomuzu gününde yayınlıyorum ,bu hafta tablo için gösterilen özen için teşekkür ederim gelelim tablo kritiğine ;

haftanını birincisi 1.200 gülşen arkadaşımız yürek'den kutlarım devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 500 gr ile tassyyy arkadaşımız valla listeye sonradan girenler baya hızlı girdi maşallah arkadaşlar tassyyy cim senide kutlarım devamı hep gelsin inşallah
haftanın üçüncüsü 400 gr ile cadınız ben benide kutlarım yavaş yavaş ilerliyorum devamı hep gelsin inşallah..

ve kilo veren herkezi kutlarım eddaxy sende takılma olur böyle şeyler eminim bu hafta fazla fazla verirsin güzel öğretmenimiz..

Son düzenleme:
canım herşeyden önce haftayı boş çıkarmamışsın kilo vermişsin tebrikler canım gülşen arkadaşımız gibi ayran detoksu yapabilirsin bende yaptım ve sonuç almıştım

sağol canım daha iyi olmaya çalışıyorum. yulaf kepeğinin tadı biraz şekerli zaten ama sen istiyorsan biraz daha şeker koyabilirsin tabi neden olmasın..

canım aynen bende sporsuz zor verenlerdenim ayrıca üzülme ödemdir eminim fazlasıyla vereceksin bu hafta

hiç moralini bozma bugün bu şekilde de mutlu olmaya bak yaa bende onu yaptım benim eski tartı daha güzel sevmedim dijitallri gülşen süpersn
alışırsın canım

kavaltın çok güzel
ahh o adanalar pideler hepsi çok güzeller ve malesef kalorililer neyse telafisi zor değil arada tadacaz bu güzelliklerden kendini üzme canım

tatlcadi sana özendm temizlik yapmaya kalkştm normalde bugün temizlik günüm değil spor yapmadim yerine geçsin diye misafrm var yapamadım
öğle yemeği
yine süt nesfit
ohhh sefan olsun güle güle kirlet bende temizlik yaptığım gün spor yapmam kendime çok yükleniyorum zaten fazlasıyla spor oluyor
öğle öğünde gayet güzel adanaları iyi telafi ettin

sonuclar nasl acaba bide cadim bu yarismaya baslasak olmazmi birbirimizi gecmek icin hirs ederiz.d

canım sen şimdi arkadaşlara anlat onlarda kabul ederse bana uyar çoğunluk ne derse o olsun ben herşeye varım

kizlar anxak girebldim benim bi onerm var kendimize bi rakip olsa kilolari yakn olan iki kisiyi birlikte eslestrsek 2 li veya 3 lude olabilir bu her hafta galip gelen i yazariz vmben birbirimizi gecmek icin daha hirsli oluruz diye dedm ne dersiniz veya farkli fikri olan varmi

selam kızlar haftalar sonra tablomuzu gününde yayınlıyorum ,bu hafta tablo için gösterilen özen için teşekkür ederim gelelim tablo kritiğine ;

haftanını birincisi 1.200 gülşen arkadaşımız yürek'den kutlarım devamı hep gelsin inşallah
haftanın ikincisi 500 gr ile tassyyy arkadaşımız valla listeye sonradan girenler baya hızlı girdi maşallah arkadaşlar tassyyy cim senide kutlarım devamı hep gelsin inşallah
haftanın üçüncüsü 400 gr ile cadınız ben benide kutlarım yavaş yavaş ilerliyorum devamı hep gelsin inşallah..

ve kilo veren herkezi kutlarım eddaxy sende takılma olur böyle şeyler eminim bu hafta fazla fazla verirsin güzel öğretmenimiz..[/QUOTE]
tebrk ederm kizlar sagolsn hemde.d

kizlar alintilarda bttgne gore gelelim benim monume
kalkinca 3 kayisi
sabah ceyrek sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytn yarim kibrit kutusu peynir salatalk domates
ara ceyrek elma
ogle yarim tabak ozbek pilavi ve salata
ara iki incir
aksam 1.5 lahmacun ve salata
spor
45 dk plates mekik 17.gun
1 saat karisik spor
su 2.5 ltre buyuk kupa yesl cay

kizlar alintilarda bttgne gore gelelim benim monume
kalkinca 3 kayisi
sabah ceyrek sucuklu yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytn yarim kibrit kutusu peynir salatalk domates
ara ceyrek elma
ogle yarim tabak ozbek pilavi ve salata
ara iki incir
aksam 1.5 lahmacun ve salata
spor
45 dk plates mekik 17.gun
1 saat karisik spor
su 2.5 ltre buyuk kupa yesl cay

günaydın şekerler seviyorum herkesi herşeyi hayatı ohh miss
geçmişi arkamda bırakarak başladım bu güne yediklerimi unutarak sanki hiç 95 olmamışım sanki 20 kilo vermemişim gibi bugün başlıyorum bi daha diyetime bi azimle başlıyorum zaten dün başlamıştım, gerçi az bi kaç kaçamak yapmış bozmamıştım ama olsun dün moralim bozuktu ama bugün düzeldim

sabah kalkınca 2 bardak suyumu içtim işe gelincede limonlu yeşil çayımı içtim bugün böyle sıvı besleneyim salatalık falanda yerim dünü de öyle geçirdim zaten öyle işte

moralin hep böyle olsun 20 kilo vermişşn demek masallah 20 kilo daha da verirsin

ya güzel bir fikir sonra da veremezsk o zaman daha sıkıntı olmazmi

kızlar bugün de benim moral sıfır eşim evde olmadığı zamanlar çocuklar çok huysuz oluyor sabah.a kadar 20 kere uyanrlar o yüzden 2 gündür sabah sporunu yapamıyorum çok uzgunum
öğleye inşallah yaprım ama sabah yapılan ki gibi verimli değil

olsun canım ya spor spordur bence yeterki hareket olsun ah o çocuklar ah o çocuklar

gunaydin kizlar mutlu saglikli gunler bugun yine kendime is cikardim buzdolabini bi guzel temizledim sirkeli suyla sabahdan beri hareket halindeyim kahvaltimi yeni yaptim biraz sut ile nesfit yedim bu arada biraz sitem edicem o kadar tablo hazirliyorum birde ustune yorumlarla kilo verenleri kutluyorum hic birinizde bi eline saglik yada kutlama yok neyse canlar sag olsun

ayy kıyamam ben tatlışımaa çook teşekkür ederim canım benim eline koluna ekrana bakan gözüne sağlık

kolay gelsin sirkeli suyla koku gidermek için mi yoksa dezenfktn olsun diye mi
bu arada evet haklısın bunun söylemeyi çok oldu ellerine sağlık keşke tabloyu tam göreblsm geçen haftaki kilo.ya kadar görüyorum yani benim tel böyle mesajlaqgdaki smileylr bile yok bende

oncelikle spor yikiliyor tebrikler menunde guzel ama aksam icin ortada kaldim malum o guzel seylerin kalorisi baya yuksek ama sporla eritmissin
masallah canim bep boyle ol insallah msj beni bile costurdu ayrica harika azminden dolayi tebrik ederim ha gayret son viraji dön ve kalan kilolarida verirsin insallah

Son düzenleme:
ayy kıyamam ben tatlışımaa çook teşekkür ederim canım benim eline koluna ekrana bakan gözüne sağlık
tesekkurler acik nazlandim galiba :)))

canim oncelikle koku hic olmuyor ve saglikli temizlik olsun diye iyi dezenfe olsun diye buzluk hazir bosken temizledim biraz kislik atacagim

kızlar ya bişey sorcam şimdi ben zayıfladım tamam ok daha var vermem gereken kilom ama zaten basen bacakla zorum yoktu zayıflayınca iyice gitti bu bacaklar ama üst bölgem biraz fazla göğüslerimde küçüldü eskiye oranla ama biraz kemikliyim ben iri kemikli hemdeoda üst bölgede fazlalık gibi duruyo geçen alışverişte pantolan denedim dar paça tamam güzel oldu ama sadece belden aşağısı üst başka alt başka kilo aldığımda da direkt göbek mide oluyo bende soruma gelirsek neler yapsamda orantılı bi vücut tipim olsa acaba batsın bu elma tipli vücut negüzel armut olaymışım keşkem ah aha

teşekkür ederim canım ya bi dönsem şu virajı ah 6lı rakamlar ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…