- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.001
canin sagolsun sen iyi ol o da olur bu arada iyimisin simdi?DEDİĞİN GİBİ BİRDE SPORLA TAÇLANDIRSAYDIM İYİYDİ AMA OLMADI. ŞU GRİBİ Bİ ATLATAMADIM YA YAZ GRİBİ EN KÖTÜSÜ HERHALDE, ÇOK KÖTÜ BİR HALDEYİM BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL..
AKLIMA GELMİŞKEN BU ARALAR YENİDEN KALORİYE TAKMIŞ BULUNUYORUM VE KENDİME YEMEK LİSTESİ OLUŞTURUYORUM. YANİ KALORİSİ DÜŞÜK TARİFLERİ NOT EDİYORUM BİR KENARA.. SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTERİM ARA ARA...
MESELA BU ARALAR KURABİYEYE TAKTIM Kİ ÇOK SEVERİM ÖLÜMÜNE YERİM YANİ O DERECE:) MÜTHİŞ BİR TARİF BULDUM. DAHA DOĞRUSU BEN UYDURDUM, DAHA ÖNCELERİ TARİFİ ORİJİNAL HALİYLE YAPIYORDUM SÜPER KALORİLİYDİ ŞİMDİ SADELEŞTİRDİM.
YULAF KEPEĞİ İLE YAPILIYOR OYLE ÖLÇÜ FALAN YOK GÖZ KARARI YAPIYORUM.
YAKLAŞIK 1SU BARDAĞI YULAF KEPEĞİ, 1YUMURTA, AZ KEPEKLİ UN(KIVAMI TUTTURMAK İÇİN), LİGHT SÜT YADA YOĞURT OLABİLİR ÇOK AZ.(1YEMEK KAŞIĞI YOĞURT YADA YARIM ÇAY BARDAĞI SÜY GİBİ) 1YEMEK KAŞIĞI KADAR ŞEKER, KABARTMA TOZU. YAĞ TARİFTE VAR AMA BEN KOYMUYORUM. BUNLARI KARIŞTIRIYORSUN SERT BİR HAMUR OLMUYOR ZATEN, BAYAĞI BİR YUMUŞAK HAMUR OLUYOR. KAŞIKLA ALIP KOYUYORSUN TEPSİYE YANİ ÖYLE. VE BİR TANESİNDE SADECE 15-20 ARASI KALORİ OLUYO.. TATLI KRİZİNE BİREBİR.. TOK TA TUTUYOR. YANİ MERAKLISINA SÖYLİYİM DEDİM..:)
günaydn canlar
bu sabah gec uy anmam itibryle sporu yapamadım çok uzgunum
kızlar yeni tartı aldım dijital ama sürekli rakamlar farklı yerde farklı rakamlar çıkıyor kafam karisti sizler hep aynı yerde mi tartlynz
sağol canım daha iyi olmaya çalışıyorum. yulaf kepeğinin tadı biraz şekerli zaten ama sen istiyorsan biraz daha şeker koyabilirsin tabi neden olmasın..canin sagolsun sen iyi ol o da olur bu arada iyimisin simdi?
tarif on numara seker orabi az sence onun yerine pekmez , bak hada hurma puresi koyabilirmiyiz hepden saglikli olsun ?
tebrikler canım harikasın..gunaydn kizlar tartm gunu bugun umarim vermisizdir
gecen hafta 76
smdiki 74.800
hedef 65 kizlar
canm bak ayran detoksunu uygulayablrsn dugune az kalmis galiba snrada isvece devam edersn baya farkedergünaydınn kızçelerherkes mutlu mesuttur umarım haftasonu tatilinden çıkmanın üzüntüsüne bide sapıtık yemenin suçluluğuyla an itibariyle isveç diyetine başlamış oluyorum şu 13 gün bari toparlayayım kendimi çünkü düğün var düğünn bu arada hemen bildirimimi yapayımda tatlışımı kızdırmayayım
geçen hafta;74.5
bu hafta; 74
hedef kilo; 65
mutsuzum mutsuzz oysaki ne hayallerim vardı
tatlim benmkide djital fayans olan bi yerde tartil bence ve djitalde bi yere hizli vurunca 2 kg farkedio sen kapansn yavasca bidaha ac farki goreceksingünaydn canlar
bu sabah gec uy anmam itibryle sporu yapamadım çok uzgunum
kızlar yeni tartı aldım dijital ama sürekli rakamlar farklı yerde farklı rakamlar çıkıyor kafam karisti sizler hep aynı yerde mi tartlynz
gunaydn canm cook kolay gelsingunaydin canolar hepimize hayirli saglikli mutlu bol eksili haftalar dilerim bugun gec kalktim biraz malun temizlik gunum bi selam vereyim temizlige baslayayim dedim umarum herkez bildirimini bugunden yapar ogleden sonra girerim bilsirimler tamamsa listemi yaparim , bu arada usri yusra rumuzunun anlamina bayildim
canm spor cok etki edio buna inan uzulme ama smdi daha ski baslama zamani.deveeettt... gelelim benim moral bozukluğuma.. arkadaş bu nasıl bir iştir ya.. veremediğim gibi almışım. 66.2 maalesef
ben anlamıyorum artık bu hafta öyle çok abartmadım da. tamam sporumu ihmal ettim demekki benim için spor herşey, sporsuz olmuyor... güya bi hırsla başlamıştım. yazık bana, tüh bana.. kızın bağırın çağırın nolur!!!!!
günaydınn kızçelerherkes mutlu mesuttur umarım haftasonu tatilinden çıkmanın üzüntüsüne bide sapıtık yemenin suçluluğuyla an itibariyle isveç diyetine başlamış oluyorum şu 13 gün bari toparlayayım kendimi çünkü düğün var düğünn bu arada hemen bildirimimi yapayımda tatlışımı kızdırmayayım
geçen hafta;74.5
bu hafta; 74
hedef kilo; 65
mutsuzum mutsuzz oysaki ne hayallerim vardı
yaa bende onu yaptım benim eski tartı daha güzel sevmedim dijitallrisorunada cvp vereyim ben banyo fanyansinda tartiliyorum hep ayni yerde tartin hic oynama yapmicak yani sallanma yapmicak
gülşen süpersngunaydn kizlar tartm gunu bugun umarim vermisizdir
gecen hafta 76
smdiki 74.800
hedef 65 kizlar
eveeettt... gelelim benim moral bozukluğuma.. arkadaş bu nasıl bir iştir ya.. veremediğim gibi almışım. 66.2 maalesef
ben anlamıyorum artık bu hafta öyle çok abartmadım da. tamam sporumu ihmal ettim demekki benim için spor herşey, sporsuz olmuyor... güya bi hırsla başlamıştım. yazık bana, tüh bana.. kızın bağırın çağırın nolur!!!!!
saol tatlimhiç moralini bozma bugün bu şekilde de mutlu olmaya bak yaa bende onu yaptım benim eski tartı daha güzel sevmedim dijitallri gülşen süpersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?