Doğal sancıda öyle basliyo önce aşağı ağrımaya basliyo kaşıklar adet gibi sonra sancılar geliyoKizlar bu üçüncü dogumum olacak ama ilk ikisinde hep suyum geldikten sonra suni sanciyla doğum yaptım onun için doğal sancı nasıl başlar bilmiyorumdünden beri adet sancısı gibi sancılarim var gece boyunca vardı nerdeyse ve bacaklarımda da adet doneminde olan ağrılardan var sizce sancılarim mi başlıyor yavaştan lütfen bana yardım eder misiniz yarın randevum var zaten ama ona göre hazırlıklı gideyim en azından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok düzenli değil şuan ama yakın sanirimDoğal sancıda öyle basliyo önce aşağı ağrımaya basliyo kaşıklar adet gibi sonra sancılar geliyobende öyle olmuştu suyum benim hiç gelmez zorla patlatilmazsa sancı gelir ama su yok sadece öncesinde kan geldi biraz
Hazırlıklı ol her an sancıların gele bilir belki yarın gelir ama yakındır ağrın gecmiyosa bir nefesde çıksın dışarı inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun çok düzenli değil şuan ama yakın sanirim
İnşallah cokk teşekkür ederimHazırlıklı ol her an sancıların gele bilir belki yarın gelir ama yakındır ağrın gecmiyosa bir nefesde çıksın dışarı inşallah
İnşallah cokk teşekkür ederim
Yaa inşallah öyle olurrÜçüncü zaten iki dakkaya çıkacak dışarı Allahin izniyle çok kolay olur inslalah
Giderken doğuma yaz bana sana Meryem suresi okuyum ben okudum girdim valla üç dakkaya cikdi disariYaa inşallah öyle olurrçok yordu hamilelik inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur
Söylerim valla Allah razı olsun bin kereeGiderken doğuma yaz bana sana Meryem suresi okuyum ben okudum girdim valla üç dakkaya cikdi disari
Canım suyum geldi doğuma gidiyorum dualarını bekliyorumSöylerim valla Allah razı olsun bin keree
Canım suyum geldi doğuma gidiyorum dualarını bekliyorumGiderken doğuma yaz bana sana Meryem suresi okuyum ben okudum girdim valla üç dakkaya cikdi disari
Şimdi gördüm mesajını burdamisin dogurdunmu?Canım suyum geldi doğuma gidiyorum dualarını bekliyorum
Aminn cokk teşekkür ederim Allah razı olsunHemen okuycam şimdi rabbim sağ salim bir nefesde kucağına göndersin bebeğini inşallah
Okudum ne hallisin napiyo bebiş daha çıkmadimı dışarıAminn cokk teşekkür ederim Allah razı olsun
Daha yedi cm acilmam var bekliyoruz Allah razı olsun tekrarOkudum ne hallisin napiyo bebiş daha çıkmadimı dışarı
CümlemizdenDaha yedi cm acilmam var bekliyoruz Allah razı olsun tekrar
Bir avazda sagliklaDaha yedi cm acilmam var bekliyoruz Allah razı olsun tekrar