Gerçek mi psikolojik mi lütfen yardım edin bana stresten ölücem

bebelak92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
3
2
32
Herkese merhaba birkaç aydır burayı okumadan uyku uyuyamıyorum en sonunda üye olup bende sizlere yazmak istedim 4-5 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor geçen ay doktora gittik eşimden ve benden bazı testler istedi ikimiz de yaptırdık ve ikimiz de de hiçbir sorun çıkmadı benim çok fazla stres yaptığımı söyledi haklı mı haklı bu çok hassas bi konu ve düşünmeden edemiyorum
Bu ay düzenli bir şekilde yumurtlama döneminde ilişki yaşadık 1 haftadır kasık ağrım sancılanma var ve karnım aşırı derece de şiş ve beyaz akıntım gelmeye başladı daha adetime 1 hafta var yani toplam 2 hafta ağrı asla olmaz bende adete 2 gün kala olur lütfen yardım edin sizce hamile olabilir miyim test yaptırmaya çok korkuyorum

Gerçekte ola bilir Piskolojik de olabir . Hormonlar insanla bu süreçte oynamayı sever . Ama hiç bir sıkıntı görünmediyse yumurtlama günleri özeliklr ama düzenli şekilde her 2 günde bir ilişki yaşayın . Kafanızdanda atın şükür bişey çıkmamış güzel birşey şanslısınız .

Herkese merhaba birkaç aydır burayı okumadan uyku uyuyamıyorum en sonunda üye olup bende sizlere yazmak istedim 4-5 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor geçen ay doktora gittik eşimden ve benden bazı testler istedi ikimiz de yaptırdık ve ikimiz de de hiçbir sorun çıkmadı benim çok fazla stres yaptığımı söyledi haklı mı haklı bu çok hassas bi konu ve düşünmeden edemiyorum
Bu ay düzenli bir şekilde yumurtlama döneminde ilişki yaşadık 1 haftadır kasık ağrım sancılanma var ve karnım aşırı derece de şiş ve beyaz akıntım gelmeye başladı daha adetime 1 hafta var yani toplam 2 hafta ağrı asla olmaz bende adete 2 gün kala olur lütfen yardım edin sizce hamile olabilir miyim test yaptırmaya çok korkuyorum
Canım bu kadar stres yapma inşallah bebek vardır test yapma çok erken varsada çıkmaz moralin bozulur regl gecikmesini bekle en az regl 2.3 gün geciksin test öyle yap

Bende senin durumundayım canım. 3 gun gecıktım kan tahlılı verdım test negatıf cıktı. Doktorum 1 hafta beklesen daha iyi olurdu dedı bence beklemelısın sonrasında üzüluyor ınsan

Ya burası çok güzel bir yer yani birşey araştırırken yazıp sonuna burayı ekleyip aratıyordum hep insan gerçekten stres oluyor birçok kişi okudum mesela belirttiğim şeyler sonrası hep hamile olduğunu öğrenmiş ay hepimize tez zamanda nasip eder inşallah 3 Haziran son adetimdi 29 u olmam gerekiyor ben 26 günde bir oluyorum inş olmam 🙏🏼

Çok hüsrana uğradım belki hamileyimdir deyip 3 5 kez o yüzden mutlaka biraz bekleyip test yapın allah nasip eder inşallah isteyen herkese bebek kimsenin kucağını boş bırakmasın

Doktor sorun yok demiş canım bence rahat olmanız için bir sebep bu. Benim de yumurtlama döneminde 4 gün aşırı yumurtalık ağrısı ve karın şişliği oldu . Öyle ki acıdan mutfak tezgahına değse karnım çok canım yanıyordu değerlendirdik o günleri şimdi hiç olmazdı ama göğüs uçlarım acıyor daha regl e 10 gün var . Sen inşallah hamilesindir benim pek umudum yok 🤗

bu kadar belirti yaşıyorsanız ve hamileyseniz kan testinde çıkma ihtimali var.sağlık ocağından bile kan verebilirsiniz.
Ve en iyi siz bilirsiniz.
Mesela ben bu ay düşük yaptım ama eşime,ablama falan söylemiştim bence ben hamileyim demiştim çünkü çok yorgundum.hep uyumak istiyordum.reglim de geçmişti.eşime test al demiştim o da unutmuş.ve reglim geçip olunca da sürünerek olduğundan doktora geldim veeee hamileymişim ama düşük yapmışım.

Tekrar merhaba benim gibi sorunlar yaşayan varsa aydınlatmak için yazdım yine kişiye göre de değişir ama insan çok hevesleniyor test yaptırdım hcg testi adetime 5 gün var tam olarak 2 haftadır şişkinlik vardı tüm belirtiler vardı ama sonuç negatif hayal kırıklığı

Her şey olabilir gebelikte olabilir ama stres yapma stres yapıyorsun demişler yapıyorsun yapma hiç sakin olmaya çalış içinden şuan sen sakin miydin de hayır ama 1 sene de her ay kendimi hamile yaptım ne kadar stres o kadar kötü 1 senede 12 ay hamileydim her ay kendimi hamile ilan ediyordum en son denememde en son diyorum çünkü artık bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım bu da olmazsa uzun süre konusu geçmeyecek ve denemeyektim düşünmedim hiç hatta o kadar düşünmemiştim ki alkol aldım sigara içmeye devam ettim ve öğrendiğimde 4 haftalık hamileydim şuan 6.haftamizdayiz şuan da vicdan azabı çekiyorum birşey oldu mu olur mu diye düşünmek her zaman var ama stres yapma o geleceği zamanı bilir

lütfen biri bana yardım etsin daha adetime 5 gün var fakat kaç haftadır miydemde şişkinlik göbek deliğimde gerilme ve aşırı derece de acı hissediyorım elimle değdiğimde bile acıyor idrar testi yaptım ama çıkmadı ne yapmam lazım hamile olavilirmiyim sizce yardım edin

lütfen biri bana yardım etsin daha adetime 5 gün var fakat kaç haftadır miydemde şişkinlik göbek deliğimde gerilme ve aşırı derece de acı hissediyorım elimle değdiğimde bile acıyor idrar testi yaptım ama çıkmadı ne yapmam lazım hamile olavilirmiyim sizce yardım edin
Biz burdan ne bilelim bu saydıklarınız başka bişeyde olabilir . Gidip beta baktırın . Belki alerjidir o gerginlik vs yada Piskolojik

X