Herkese merhaba birkaç aydır burayı okumadan uyku uyuyamıyorum en sonunda üye olup bende sizlere yazmak istedim 4-5 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmuyor geçen ay doktora gittik eşimden ve benden bazı testler istedi ikimiz de yaptırdık ve ikimiz de de hiçbir sorun çıkmadı benim çok fazla stres yaptığımı söyledi haklı mı haklı bu çok hassas bi konu ve düşünmeden edemiyorum
Bu ay düzenli bir şekilde yumurtlama döneminde ilişki yaşadık 1 haftadır kasık ağrım sancılanma var ve karnım aşırı derece de şiş ve beyaz akıntım gelmeye başladı daha adetime 1 hafta var yani toplam 2 hafta ağrı asla olmaz bende adete 2 gün kala olur lütfen yardım edin sizce hamile olabilir miyim test yaptırmaya çok korkuyorum
Bu ay düzenli bir şekilde yumurtlama döneminde ilişki yaşadık 1 haftadır kasık ağrım sancılanma var ve karnım aşırı derece de şiş ve beyaz akıntım gelmeye başladı daha adetime 1 hafta var yani toplam 2 hafta ağrı asla olmaz bende adete 2 gün kala olur lütfen yardım edin sizce hamile olabilir miyim test yaptırmaya çok korkuyorum