Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah iyiliğini versin emi 10 dakikadır düşünüyorum açsam mı açmasam mı diye daha önce mailime gelmişti açmıyordum yalvarmıştı arkadasım aç komik bişi diye ama unuttum tabi tırsarak açtım :mymeka: merakım batsın benim -tatlicadiarzu-
Yine mi ya yine mi? Her seferinde aynı oluor. Aklıma geliyor bu defa doğrudur diyorum. Açıyorum bakıyorum bahsedilenle resimdekinin hiç alakası yok. Acaba nasıl birşeymiş diye merakla açtım. Gerçek olduğunuda nerden biliyorlar acaba dedim vee görünce Burada olsa da yesem dedim. :roflol:
varya insanin basina ne gelirse ya merakdan ya merakdan :) acarken topigi yusuffff ceke ceke acdim altindan ne cinlik cikicak diye :) ama bu cin baska lezziz ya paylasimin icin tskler baslikda cok orjinal olmus ha :) seni gidi seni