Merhaba Ben Yeni Karcher Buharli Aldim 1700 Ytl Taksitle çok Memnun Kaldim Hali Koltuk Kapilar Bütün Evi Harika Temizledi üstelik Birde Buharli ütü Hediyesi Vardi Oda şahane Hiç Zorlanmadan En Kirişik Kiyafetleri Bile Nasil Açti Anlatamam.bende Burda Sizlerin Sayesinde Bu Markayi Tercih Ettim Aldim Iyiki Almişim Sizlerede Tavsiye Ederim.
hayirli olsun arkadas benimkide karcher ama seninki buyuk olan cinsinden, bende cooook memnunum, iyi temizlikler!
Merhaba Ben Yeni Karcher Buharli Aldim 1700 Ytl Taksitle çok Memnun Kaldim Hali Koltuk Kapilar Bütün Evi Harika Temizledi üstelik Birde Buharli ütü Hediyesi Vardi Oda şahane Hiç Zorlanmadan En Kirişik Kiyafetleri Bile Nasil Açti Anlatamam.bende Burda Sizlerin Sayesinde Bu Markayi Tercih Ettim Aldim Iyiki Almişim Sizlerede Tavsiye Ederim.
merhaba buharlı temizlik makinelerini bende ciddi bi sekilde araştırıyorum.kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verseniz kafam çok karıştı ne alacagımı bilemiyorum.koltuk temizlemesi nasıl oluyor bilgi verirseniz memnun olurum.tesekkürler.
ben kullanıyorumm çok pratikk bahar temizliklerimde özellkilee herkese tavsiye ederimmm pırıl pırıl oluyorr deterjana alerjisi olanların işine daha çok yararrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?