önceki evimde buzdolabım ocağın yanında olduğu için o yüzü çok silemiyordum alt kısımları kötü yağlanmıştıoraya biraz sıvı el sabunu sürdüm üstüne buhar sıktım zaten deterjan konulmuyor içine uyarıyor kitapçıkta inan gerekmiyor sıvı el sabunu yada bulaşık deterjanı çok az miktarda temizleyeceğin yüzeye sürmen yetiyor
bez yoğun buhar sıktığım zaman akan suyu silmek için gerekiyor çok aşırı bir su akışı olmuyor ama buharın miktarı ayarlanabiliyor yaklaşık bir yıldır var makinam ama kiradaydım çok sık ve ayrıntılı kullanmıyordum sadece camlar için kullanmıştım
şimdi kendi evimdeyim her hafta sonu kullanıyorum bu arada fayansların derzleri içinde kullandım bunu yazmayı unutmuşum
küçük bir alet omza asmak için ipi var takıyorum omzuma eşim kızım belediye böcek ilaçcılarına benzetiyorlar o halimi:roflol::roflol:
haşaratları yok ederim içinde sizde gidersiniz diyince ortadan kayboluyorlar:roflol:
hakikatende çok güzelmiş bende reklamını görünce bayılmıştım zaten baya bi kolaylık sanırım imkan bulur bulmaz alıcam bendeyerimseniben