Gerçek bir temizlik silahı(Sinbo Buhar tabancası)

ben kullanıyorumm çok pratikk bahar temizliklerimde özellkilee herkese tavsiye ederimmm pırıl pırıl oluyorr deterjana alerjisi olanların işine daha çok yararrr

Merhaba Ben Yeni Karcher Buharli Aldim 1700 Ytl Taksitle çok Memnun Kaldim Hali Koltuk Kapilar Bütün Evi Harika Temizledi üstelik Birde Buharli ütü Hediyesi Vardi Oda şahane Hiç Zorlanmadan En Kirişik Kiyafetleri Bile Nasil Açti Anlatamam.bende Burda Sizlerin Sayesinde Bu Markayi Tercih Ettim Aldim Iyiki Almişim Sizlerede Tavsiye Ederim.

hayirli olsun arkadas benimkide karcher ama seninki buyuk olan cinsinden, bende cooook memnunum, iyi temizlikler!

Merhaba Ben Yeni Karcher Buharli Aldim 1700 Ytl Taksitle çok Memnun Kaldim Hali Koltuk Kapilar Bütün Evi Harika Temizledi üstelik Birde Buharli ütü Hediyesi Vardi Oda şahane Hiç Zorlanmadan En Kirişik Kiyafetleri Bile Nasil Açti Anlatamam.bende Burda Sizlerin Sayesinde Bu Markayi Tercih Ettim Aldim Iyiki Almişim Sizlerede Tavsiye Ederim.

canım karcher benim de aklımda olan marka. Fiyatı da normal sayılır bu kadar temizliğe göre. Ütü hediyesi de gayet güzelmiş. güle güle kullan canım. yalnız aldığın karcher in hangi modeli onu da yazarsan şöyle ayrıntılı bir inceleme yapayım. ütüsünü de kaçırmamış oluruz.

kızlar bişey soracağım.Arçelik buharika aldım ben camlar istediğim gibi olmadı sanki.Ben mi bilemedim bilmiyorum çok yüksek yapmadım buhar ayarını çatlamasın diye.Buhar verince güzel de çekeceğiyle silince kenarları iz yapıyo camda. Bir de halıya bi etkisi olmadı gibi. Acaba buharikayla önce buhar verip sonra deterjanla mı silmek gerekiyo anlamadım ki.Kullanan arkadaşlar bir tarif etseler ?

cok kulanışlı bir şey ya bende istiyom almak
simbonun iyimiş fiyatı
fayas larda fırında süper olur ovmadan temizlik

ben de almak istiyorum özellikle banyo için ya hiç içime sinmiyor her taraf mikrop kaynıyo gibime geliyo buhar hepsini öldürür :oklava: :oklava: bu karcher la yatağı falan da temizleyebiliriz dimi güzelce mite lardan da kurtulmuş oluruz vakumsuz buhar tabancasının hiç bir anlamı yok bence işi daha da zorlaştırac ak heryer kirlenecek akan suyla içine de çekmeli bir de emsanın buharlı paspası vardı fiyatı uygun onu düşünmüştüm ben bu krcher da çok pahalı yaa bana kalsa alırım hijyen önemli sonuçta da herüfe gel de annat şimdi tatlicadiarzu

buharika yı kullanan arkadaşlar son durumlarınız nedir
aldığınıza değdimii
ciddi ciddi araştırıyorum

bazı yorumlar çok iyi oldğu yönünde kimileri dee asla o paraya değmez diyor
:-(

karıştıım iyice

değdi de desem değmedi de desem olurmu çünkü aldım idare ediyoruz ama arçelik buhar makinası eltimde ver harika her yere kullanabiliyorsun canımcım

merhaba,bende bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum.Fakir ve royal markaları karşıma çıktı.kullananlardan tavsiye bekliyorum.onların fiyatları yukardaki markalaa göre daha uygun...

buharikayı aldım
açıkçası umduğum gibi olmadı

birtek yerler için güzel
onun dışında neler yapılabilir çözemedim
halılarda etkili olmadı gibi geldi bana :S

yerler dediğimizde ahşap laminant mermer hepsi için de iyi sonuç alınabiliyor mu.Çünkü benim asıl derdim yerler.Bebeğim var eve emeklediği için daha iyi bir temizliğe ihtiyaç duyuyorum..Bu arada düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler

merhaba buharlı temizlik makinelerini bende ciddi bi sekilde araştırıyorum.kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verseniz kafam çok karıştı ne alacagımı bilemiyorum.koltuk temizlemesi nasıl oluyor bilgi verirseniz memnun olurum.tesekkürler.

Merhaba buhar tabancalarını hiç tavsiye etmem..Küçük oldukları için de çabuk bitiyor suları..en fazla 20 sn kullanabiliyorsunuz.sonra illa tekrar su koyup ısınmasını beklemek gerekiyor..Bunun yerine elektirik süpürgesi gibi büyük olan buharlı temizleyicileri tercih ederseniz daha avantajlı olur.:1hug:

merhaba buharlı temizlik makinelerini bende ciddi bi sekilde araştırıyorum.kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verseniz kafam çok karıştı ne alacagımı bilemiyorum.koltuk temizlemesi nasıl oluyor bilgi verirseniz memnun olurum.tesekkürler.

Ben buharlı ütü ile dezenfekte ediyorum arasıra..Bunun için ayrı aparatı var..a.s.

ben kullanıyorumm çok pratikk bahar temizliklerimde özellkilee herkese tavsiye ederimmm pırıl pırıl oluyorr deterjana alerjisi olanların işine daha çok yararrr

merhaba biraz anlatırmısınız neler yapıyorsunuz.halı yıkama makinasına alternatif olabilir mi

en güzeli hem buhar versin hem vakumlasın, hem yerleri hem halıları, kapıları bacaları temizleyelim...galiba tek bir üründe var bu özellikler, o da 1800 ytl falan de mi? uzun vade de düşününce ucuz ama pahalı işte....

mrb canlarım ben bu buharlı temizlik sistemlerini araştırdım.bir kaç iyi marka var.teknik özelliklerini karşılaştırdığımda en uygun fiyatı ariete de gördüm.aldım kullanıyorum çok memnunum.ütüsüde var.yer silermiş gibi duvar siliyor,derz araları kalorifer petekleri...her hafta açıyorum deterjan olmamasıda iyi.tavsiye ederim yararlı bir cihaz...

bende king buhar tabancasını almayı düşünüyorum kullanan varmı aslında kracher daha iyi ama şu vakumlu olanlar geçen sene halı yıkama makinası aldım yani onu alamam anladığım kadarıyla sinbodan kimse memnun değil king nasıl acaba fiyati 59 tl kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben en çok duş kabini için istiyorum birde fayans araları

Back