Gerçek bir temizlik silahı(Sinbo Buhar tabancası)

hakikatende çok güzelmiş bende reklamını görünce bayılmıştım zaten baya bi kolaylık sanırım imkan bulur bulmaz alıcam bendeyerimseniben

Ben bu ürünü tv de izleyim aynı programın internet sitesinden aldım. Üründen çok fazla memnun olduğumu söyleyemeyeceğim aslında. Aynı anda kampanyadan 25 ytl ye mini dikiş makinesi de aldım. O fiyata mükemmel kadife bile diktim. Ama buhar tabancası alınacaksa daha iyi bir marka alınabilir belki. Elimden düştü ve aparat takma uzuntısı kırıldı mesela. Camları sileyim dedim sinirlerim bozuldu oluşan ve akan sulardan elle sildim. Derzlere sıktım ıı. Aynı. Sadece beyaz eşyaları ve kapıları sildim onlar fena değil. Ama benc çokta gerekli bir alet değil.

canım seninki simbomuydu?? belki marka farkediyodur ben simbonun ürünlerine pek güvenmiyorum arçelik varsa düşünülebilir kafamçokkarıştı

a.smerhabalar bende tvde gördüm ve biraz araştırdım şikayet var sitesinde sinbo nunkinden pek memnun kalmadığını söylüyor biri parçalarının çok çabuk kırıldığını yazmış ama özelliklebanyoda istenilen sonuç alınıyorsa güzel galiba

Kızlar bence bu ürün güzel bişey. Memnun olmayan arkadaşlar sanırım temizleyince kirli suları akıyo diye beğenmiyorlar. bu zaten temizlik makinası değil ki. Sadece temizliyo bence bu yeterli. Hem de bu fiyata. Bir haftadır internette buharlı temizlik makinalarına bakıyorum. Bu arada arçelik diyosunuz ama ben onun kullanım klavuzuna baktım. buhar verirken çekim yapmıyo yani anlayacağınız halınızı sadece o makinayla temizleyemiyosunuz sanırım üstüne süpürgeyle süpürmek gerekiyo. ben özellikle halılarım için istiyorum. hemen kirleniyo. o yüzden önce sinbo buhar tabancası alıyorum. kirleri nasıl temizlediğini görmek için bi de elimin altında hemen mutfakta filan olsun diye. Ama özellikle istediğim halı ve yer temizliği için olan bikaç ay sonra da öyle büyük bi makina alcam. o kesin. ama arçelik değil. yani hem buharla temizleyip hem de vakumla kiri çekenlerden o zaman elektrikli süpürgemi kaldırabilirim. şu anda baktıklarım arasında karcher var alman ürünü sanırım ama daha bakıyorum en güzelini özelliği çok olanı almak istiyorum sonuçta 1 defa alcaz. Hijyenliğe çare olduğuna göre en iyisini almak lazım. Ben biraz araştırdığım için sizlere bilgi vermek istedim. bu arada sinbo siparişi verdim. hafta içi elimde olur sanırım kullanınca nasıl olduğunu sizlere burdan yazarım.

yazdığın bilgiler için çok sağol. bende deliler gibi buhar makinası araştırıyorum fakat karar veremedim. çünkü kullanan birinin ağzından duymak istedim.
bende karcher yada en son ihtimal arçelik buharıka alırım diyodum. bende aynı şekilde hem temizleyen hemde vakumla çeken bişey istiyorum.
acaba bu karcher makinadan aldınızmı ? aldıysanız memnunmusun çok merak ettim.

ben hem vakumlu halı koltuk temizliği için, hemde mutfak banyo gibi sert yüzeyde kullanabileceğim bi buhar makinası istiyorum. kullanan varsa lütfen görüşlerini yazabilirmi.

benim bu makinadan alma sebebim asıl: halı-koltuk-yatak üstelerinde biriken o korkunç zararlı MİTE'lardan dolayı.buharın verdiği 55-60 derece sıcaklıkta onları yok ediyormuş.

Merhabalar,

Buharlı temizlik makinasından ben de istiyorum. Araştırayım dedim. Karşıma KARTEK MAKİNA'nın bir ürünü, KARCHER ve Ariete markaları çııktı. Ariete'nin fiyatı vadeli 1,150YTL peşin 900. Çok pahalı. 3'ü de vakumlu temizlik yapıyor. Yani aynı anda buharla kirleri hem çözüyor hem de çekiyor diye anladım. Diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum pahalı olduklarını zannediyorum. Bilen varsa ve kullanan varsa özellikle bilgilendirmesini rica ediyorum. Bunların çoğu eve gelip tanıtım yapmak şeklinde çalışıyorlar. Ben de çalışıyorum yani onlara vakit ayıramam ki. Ama kullanan daha önce tanıtımına denk gelmiş birileri varsa yardım ederlerse sevinirim.

arkada şlar mrb bende buharlı mak almak istiorum ama kararveremedim çevremde kullanan yok 1haftadır araştırıyorum karşıma karcher çıkıor çok pahalı oldugu için cesaret edemedim vakumlu olması hoşuma gitti en kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim 6aylıkbebegim oldugu için fazla araştıramıyorum tşk

sinbonunkini bilemicem nasil
ama annem buhar makinasi var. Adı steam buggy. Almanyadan almıştık. Ve süper gerçekten. Camlari hep onunla temizliyor annem pırıl pırıl oluyor. Ve mutfak ve banyo fayanslarındada süper. Tertemiz oluyor. Hele fayanslarin aralarindaki pislikler akiyor, görüntüsü çok iğrenç gerçekten kap kara bi su akiyor o fayansların arasından silmeklen öyle olmuyor. Bide kaloriferlerin içinide onlan temizliliyorduk. Yani kaloferlerin içine süpürge felan girmediği için onu tutuyor annem ve aşadan kirler akiyor. Tabii alta eski bi bez koymakta fayda var yerler hem islaniyor hemde kirleniyor.

kartek i duymadım ama karcheri bende ne zamandır düşünüyorum. ozellıkle sv1902 olan modelı 1300 ve uzerınde bı fıyatı var galıba tam ogrenemedım ama pahalı tabıkı. ama 3u bı arada yanı supurme, buharla temızleme ve vakumla cekme uclu. ve aynı zamanda hem buharlı temızlık yapıyor hem su haznelı supurge olarak kullanılıyor hemde kuru temızleme ustalığında utuleme ozellıgı varmıs. ama su haznelı supurgelerın emiş gucu pek ıyı olmadıgı yazılıyor forumlarda. o yuzden tereddutluyum. hepa 14 fılıtrelı bısey tercıhım.

karcher icin evlere tanıtıma gelıyolarmıs, sahıt olan varsa ızlenımlerını yazarsa cok sevınırım.
sınbo tabancasından asırı sıkayet var onu dusunmem kesınlıkle.
bır de bekonun buharlı temızlık makınesınden memnun olan cok var. en son ıhtımal belkı o olabılır. tum buyuk ve pahalı makınelerın ozellıklerı bekoda da varmıs.bılemıyorum.
bır kullanandan duysak daha ıyı olur tabe :sm_confused::uhm: :)

Bugun karcher aldim hemen temizledim tuvalet, kapilar, firinim nasil temiz oldu ,,,memnun kaldim. ama arkadaslar bir kere alin iyisinden alin,,,
benimki karcher sc 1052 model,, 280 ytl civari,, 0,8 litre su aliyor ve 2,5 bar kuvveti var.

Bugun karcher aldim hemen temizledim tuvalet, kapilar, firinim nasil temiz oldu ,,,memnun kaldim. ama arkadaslar bir kere alin iyisinden alin,,,
benimki karcher sc 1052 model,, 280 ytl civari,, 0,8 litre su aliyor ve 2,5 bar kuvveti var.

güle güle kullan canım darısı benim başıma :)

karcher'in kendi sitesine baktım sc 1052 nolu bu ürün yer almıyor aslında ve golden apple'da da yok satışı. yurt dışındaki bazı sitelerde gördüm sadece. genelde biraz daha pahalı ve çok işlevli ürünlerini satıyorlar.e tabii onlarda epey pahalı. 1400 1800 gibi fıyatları var.
nerden aldığını öğrenebilirmiyim? yerimseniben

Bitanem bende sonradan karcher in turkiyedeki sitesine baktim, benim model yoktu bence daha iyi modeli vardi.. Ben hollanda dayim gamma diye bir magaza var turkiyedeki prakticer gibi. ordan aldim 140 euro yani iste 240 ytl ye geliyor,,ama benimkinin basinc kuvveti 2,5 bar ve su kapasitesi 0,8 litre yani 20 dakika filan sonra yeniden su doldurmak gerekiyor. 3 bar kuvvetli ve 1,2 litre olan modelide var ama magazada bitmisti oda 160 euro civari idi... ben memnun kaldim benim makinamdan 2 gundur valla evim cincik gibi oldu,kapilar, tuvalet banyo firin iyi temizliyor hatta halidaki lekeleri bile sokuyor... ben ilac kullanmayi sevmedigim icin aldim,, kahve makinam, tost makinasi filan yeni gibi oldu,,iyiki almisim. DARISI SANA!

Arama motorundan Kartek buharlı yazınca kartekonline çıkıyor oraya girince ev ürünleri içinde buharlı temizlik makinasını göreceksiniz. Resimlerle göstermiş iyi bir ürüne benziyor. Fakat fiyat tuzlu 1600 YTL kdv hariç. 1888 YTL (KDV'li). Aslında deterjana, temizlikçi kadına verilecek paraları düştüğünüzde bedavaya bile gelebilir uzun bir süre sonra:=)).Ama birden bu kadar para fazla geliyor insana.Bir de iyi mi çıkar kötü mü kullanışlı mı değil mi?

Arama motorundan Kartek buharlı yazınca kartekonline çıkıyor oraya girince ev ürünleri içinde buharlı temizlik makinasını göreceksiniz. Resimlerle göstermiş iyi bir ürüne benziyor. Fakat fiyat tuzlu 1600 YTL kdv hariç. 1888 YTL (KDV'li). Aslında deterjana, temizlikçi kadına verilecek paraları düştüğünüzde bedavaya bile gelebilir uzun bir süre sonra1rolleyes:.Ama birden bu kadar para fazla geliyor insana.Bir de iyi mi çıkar kötü mü kullanışlı mı değil mi?

Benim Arkadaşda Varmiş Bez Yikamaktan Temizlik Yapamiyormuş Tavsiye Etmedi Başka Arkadaşta Royal Marka Iyi Dedi Fiati 289.00ytl Imiş çok Memnunum Dior En Azindan Fiati Uygun Alirsam Ayrintili Yazarim Sizde Yazarsaniz Sevinirim Tşk

arkadaşlar kullananlar bizi aydınlatsın lütfen.buharlı temizleyiciler genel ev temizliğinde kullanılıyor anladığım kadarıyla halı ve koltukta temzleniyormuş.halı yıkama makınasına alternatıf olabilirmi.ben halı yıkama makinası duşunuyordumda

vallah bizimkinlen halı temizlenmiyordu
başka ürünleri bilmem
kalaboduru çok güzel temizliyor ama halı değil

Merhaba Ben Yeni Karcher Buharli Aldim 1700 Ytl Taksitle çok Memnun Kaldim Hali Koltuk Kapilar Bütün Evi Harika Temizledi üstelik Birde Buharli ütü Hediyesi Vardi Oda şahane Hiç Zorlanmadan En Kirişik Kiyafetleri Bile Nasil Açti Anlatamam.bende Burda Sizlerin Sayesinde Bu Markayi Tercih Ettim Aldim Iyiki Almişim Sizlerede Tavsiye Ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…