önceki evimde buzdolabım ocağın yanında olduğu için o yüzü çok silemiyordum alt kısımları kötü yağlanmıştıoraya biraz sıvı el sabunu sürdüm üstüne buhar sıktım zaten deterjan konulmuyor içine uyarıyor kitapçıkta inan gerekmiyor sıvı el sabunu yada bulaşık deterjanı çok az miktarda temizleyeceğin yüzeye sürmen yetiyor
bez yoğun buhar sıktığım zaman akan suyu silmek için gerekiyor çok aşırı bir su akışı olmuyor ama buharın miktarı ayarlanabiliyor yaklaşık bir yıldır var makinam ama kiradaydım çok sık ve ayrıntılı kullanmıyordum sadece camlar için kullanmıştım
şimdi kendi evimdeyim her hafta sonu kullanıyorum bu arada fayansların derzleri içinde kullandım bunu yazmayı unutmuşum
küçük bir alet omza asmak için ipi var takıyorum omzuma eşim kızım belediye böcek ilaçcılarına benzetiyorlar o halimi:roflol::roflol:
haşaratları yok ederim içinde sizde gidersiniz diyince ortadan kayboluyorlar:roflol:
Ben bu ürünü tv de izleyim aynı programın internet sitesinden aldım. Üründen çok fazla memnun olduğumu söyleyemeyeceğim aslında. Aynı anda kampanyadan 25 ytl ye mini dikiş makinesi de aldım. O fiyata mükemmel kadife bile diktim. Ama buhar tabancası alınacaksa daha iyi bir marka alınabilir belki. Elimden düştü ve aparat takma uzuntısı kırıldı mesela. Camları sileyim dedim sinirlerim bozuldu oluşan ve akan sulardan elle sildim. Derzlere sıktım ıı. Aynı. Sadece beyaz eşyaları ve kapıları sildim onlar fena değil. Ama benc çokta gerekli bir alet değil.
Kızlar bence bu ürün güzel bişey. Memnun olmayan arkadaşlar sanırım temizleyince kirli suları akıyo diye beğenmiyorlar. bu zaten temizlik makinası değil ki. Sadece temizliyo bence bu yeterli. Hem de bu fiyata. Bir haftadır internette buharlı temizlik makinalarına bakıyorum. Bu arada arçelik diyosunuz ama ben onun kullanım klavuzuna baktım. buhar verirken çekim yapmıyo yani anlayacağınız halınızı sadece o makinayla temizleyemiyosunuz sanırım üstüne süpürgeyle süpürmek gerekiyo. ben özellikle halılarım için istiyorum. hemen kirleniyo. o yüzden önce sinbo buhar tabancası alıyorum. kirleri nasıl temizlediğini görmek için bi de elimin altında hemen mutfakta filan olsun diye. Ama özellikle istediğim halı ve yer temizliği için olan bikaç ay sonra da öyle büyük bi makina alcam. o kesin. ama arçelik değil. yani hem buharla temizleyip hem de vakumla kiri çekenlerden o zaman elektrikli süpürgemi kaldırabilirim. şu anda baktıklarım arasında karcher var alman ürünü sanırım ama daha bakıyorum en güzelini özelliği çok olanı almak istiyorum sonuçta 1 defa alcaz. Hijyenliğe çare olduğuna göre en iyisini almak lazım. Ben biraz araştırdığım için sizlere bilgi vermek istedim. bu arada sinbo siparişi verdim. hafta içi elimde olur sanırım kullanınca nasıl olduğunu sizlere burdan yazarım.
Merhabalar,
Buharlı temizlik makinasından ben de istiyorum. Araştırayım dedim. Karşıma KARTEK MAKİNA'nın bir ürünü, KARCHER ve Ariete markaları çııktı. Ariete'nin fiyatı vadeli 1,150YTL peşin 900. Çok pahalı. 3'ü de vakumlu temizlik yapıyor. Yani aynı anda buharla kirleri hem çözüyor hem de çekiyor diye anladım. Diğerlerinin fiyatlarını bilmiyorum pahalı olduklarını zannediyorum. Bilen varsa ve kullanan varsa özellikle bilgilendirmesini rica ediyorum. Bunların çoğu eve gelip tanıtım yapmak şeklinde çalışıyorlar. Ben de çalışıyorum yani onlara vakit ayıramam ki. Ama kullanan daha önce tanıtımına denk gelmiş birileri varsa yardım ederlerse sevinirim.
Bugun karcher aldim hemen temizledim tuvalet, kapilar, firinim nasil temiz oldu ,,,memnun kaldim. ama arkadaslar bir kere alin iyisinden alin,,,
benimki karcher sc 1052 model,, 280 ytl civari,, 0,8 litre su aliyor ve 2,5 bar kuvveti var.
güle güle kullan canım darısı benim başıma :)
karcher'in kendi sitesine baktım sc 1052 nolu bu ürün yer almıyor aslında ve golden apple'da da yok satışı. yurt dışındaki bazı sitelerde gördüm sadece. genelde biraz daha pahalı ve çok işlevli ürünlerini satıyorlar.e tabii onlarda epey pahalı. 1400 1800 gibi fıyatları var.
nerden aldığını öğrenebilirmiyim? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?