Gerçek bir temizlik silahı(Sinbo Buhar tabancası)

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir
Bayanlar televizyonda reklamını gördüm ve dikkatimi çekti. Merak ettim açıkçası kullanan var mı?
Ürün Hakkında
Evinizdeki tüm fayanslarda, kimyasal katkı malzemesi yada deterjan kullanmadan daha hijyenik temizlik yapmanızı sağlar. Bakterilerden arınırsınız. 100 C derecenin üzerinde ısı ile temizler ve dezenfekte eder. Böylece normal temizlikten daha üstün bir hijyen sağlar. Küçük boyutları ile istediğiniz her yerde rahatlıkla tek elinizle bile kullanabilirsiniz. Temizleme bezi veya fırçaların bile girmediği yere girer. Deterjan kullanımına gerek kalmadığı için ekonomiktir. Ovmak ve güç harcamak gerekmez bu sayede yorulmadan işlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Tüm zeminlerde kullanabilirsiniz. Fayans, cam, ahşap, metal her türlü zeminde kullanılabilir. Duvar, mobilya, dolap kapaklarını rahatlıkla temizlenebilir. Fırın, ocak, küçük ev aletleri, mutfak aletleri (fritöz, aspiratör vb) gibi ağır ve inatçı kirlerin oluştuğu alanlarda zahmetsiz ve 100% temizlik sağlar. Lavabo ve tuvaletlerde 180 derecelik ısı sayesinde hijyenik temizlik sağlar. Alternatif başlıklar sayesinde köşelere ve dar alanlara rahatlıkla erişerek tüm kir ve tozlardan kurtulabilirsiniz Cihaz 185 C dereceye çıktığı zaman otomatik olarak kendini kapatır. Böylece fazla ısınmadan kaynaklanabilecek tehlikeli durumlar engellenir. Ayrıca basınç düzeyi maksimum seviyeye geldiğinde de otomatik olarak kapanır. Bu da basınçtan kaynaklanabilecek tehlikeli durumlar karşı sizi korur. 3 bar basınç. 350ml. Su kapasitesi.

Valla bende bakip bakip duruyorum bende ufagi var biraz kullandim kucuk oldugu için suyu cabuk bitiyor ve pratik gelmedi bana...
Cok yuksek isida acaba parke doseme gibi yerlere kullanmak ne kadar akillica olur diyede dusunmeden edemiyorum..Burayi takip edicem..Belki fikri olan cikar...

Alsebeciğim herkes bildiklerini yazsa gerçekten faydalı olacak çünkü ben de merak ediyorum.

ben de almayı düşünüyorum.özellikle banyo da ve mutfakta işe yara diye düşünüyorum ama kullananlar varsa bi kaç sorum olacak...banyoda kireç artıklarını yok ediyormu???bir de mesala camlarda kullanıyoruz diyelim...camlar hep evin içne doğru açılır...camın kirini pisini bu buhar makinesiyle arıtırken pis sular yerlere akmazmı..camları, yerleri kirletmeden nasıl temizliyeceğiz????

canım ben de merak ediyorum ama anlaşılan kimse kullanmamış.çünkü hiç bahseden yok.Umarım tez zamanda cevaplar gelir.

bende sitiyorum ama reklamlardakinden değil o ürünler güzel çıkmıyo iyi bi markadan istyorum

bende carsellin verdiği reklamı gördüm ve çok hoşuma gitti alıp kullanan varsa paylaşırsa bilgilerini sevinirim bende düşünmüyor değilim çünkü

Canım carsel de yine bahsettiğimiz robotun başka bir marka olanı mı?

yok güzelim carsell bir şirket işte zayıflama ürünleri kozmetik ve bu tarz ürünler satıyor dünyaca tvde sık sık reklamları çıkıyo gerçi genelde avrupa kanallarında uydudan izlediklerimizde

yok güzelim carsell bir şirket işte zayıflama ürünleri kozmetik ve bu tarz ürünler satıyor dünyaca tvde sık sık reklamları çıkıyo gerçi genelde avrupa kanallarında uydudan izlediklerimizde

Tamam doğru hatırladım bu şirketi hatta ben onlardan magıc balıt diye bir mutfak robotu almıştım.Ama ben de şuan avrupa kanalları olmadığı için yeni reklamlarını izleyemiyorum.

kızlar bunu bende araştırmıştım bi ara ama almak nasip olmadı ARÇELİK BUHARİKA ürünün adı internetten girerseniz biraz bilgi bulabilirsiniz fiyatıda 180 ytl idi şimdi tam olarak bilmiyorum kullanan varsa bilgi verebilirmi?

Arkadaşlar lütfen kullanan varsa bilgi versin.
ben arçeliğin buharlı temizleyicisini kullanıyorum memnunuma.s
buzdolabımı temizledim yeni gibi oldusırnaşık şey
cam siliyorum,fırınımı temizledim,bulaşık makinamı temizledim yani hemen hemen evdeki herşeye kullanıyorum kullanımı kolay ama kapıları temizlerken yardım şart eşim yanaşmıyor kızımın dersleri var artık annemden yardım alacağım.Kapıları temizlerken yardım istememin nedeni buharı sıkınca akan az miktarda olsa suyun biryandanda hemen silinmesi işi kolaylaştıracak diğer temizliklerde başka birine ihtiyaç duymadım
Arçeliğin fiyatı sinbodan biraz fazla ama ben aldığımda sinbo üretmemişti
arçeliği kullandığım için öneririm

Canım paylaşım için sağol.Ben arçeliğinkinin de olduğunu bilmiyordum.Ne zamandan beri kullanıyorsun.Kullanım esnasında deterjan veya bez falan da kullanıyor musun?

Canım paylaşım için sağol.Ben arçeliğinkinin de olduğunu bilmiyordum.Ne zamandan beri kullanıyorsun.Kullanım esnasında deterjan veya bez falan da kullanıyor musun?

önceki evimde buzdolabım ocağın yanında olduğu için o yüzü çok silemiyordum alt kısımları kötü yağlanmıştı oraya biraz sıvı el sabunu sürdüm üstüne buhar sıktım zaten deterjan konulmuyor içine uyarıyor kitapçıkta inan gerekmiyor sıvı el sabunu yada bulaşık deterjanı çok az miktarda temizleyeceğin yüzeye sürmen yetiyor
bez yoğun buhar sıktığım zaman akan suyu silmek için gerekiyor çok aşırı bir su akışı olmuyor ama buharın miktarı ayarlanabiliyor yaklaşık bir yıldır var makinam ama kiradaydım çok sık ve ayrıntılı kullanmıyordum sadece camlar için kullanmıştım
şimdi kendi evimdeyim her hafta sonu kullanıyorum bu arada fayansların derzleri içinde kullandım bunu yazmayı unutmuşum
küçük bir alet omza asmak için ipi var takıyorum omzuma eşim kızım belediye böcek ilaçcılarına benzetiyorlar o halimi:roflol::roflol:
haşaratları yok ederim içinde sizde gidersiniz diyince ortadan kayboluyorlar:roflol:

Anlattığın gibiyse süper.Ben televizyonda reklamını görmüştüm açıkçası güvenemedim.Ama senin söylediklerin içimi rahatlattı.En kısa zamanda bir arçelik bayisine uğrayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…