allah analı babalı büyütsün canım benim yaa çok güzel anlatmışsın ama bişii dikkatimi çekti sen doğumunu zekai tahir buraktamı yaptın?
çünkü bende orda doğum yaptığımda aynı şekilde bir sürü kadının düşük yaptığını gördüm o odada..
tekrardan tebrik ederim rabbim bebeğine uzun ömür versin canım..
Evet canım malasef orada yaptım doktorum o hastanede çalışıyor o yüzden orayı tercih ettim ama doğuma girene kadar gördüklerim bana yetti kesinlikle insan kayırıyorlar orada özel hastalara ayrı muamele,diğerlerine ayrı..daha anlatmadığım bir kaç şey daha var o güne dair aslında mesela bana acil yatış diyip yatırdılar gecenin bi saati ve bir kağıt getirdiler eşiniz imzalasın diye okuduk hastane tadilatta olduğundan dolayı bir yatakta 2 kişi yatmayı kabul ediyorum diye imza istiyorlar( bana özel hasta olduğum için böyle bir sorunla karşılaşmayacağım söylendi) ama yanımda iki kişi bir yatakta yattı o gece şokkk oldum çok üzüldüm yazık bişey de söyleyemediler ,kağıt imzalamışlar zaten ses çıkaracak kişiler de değildiler... offff daha bir sürü şey
Canım doktorun kimdi pekii
Doktorun doğumuna girdimi
memnun kaldınmı doktorundan canım...
bende orda 3gün yattım çok acı çektim vallahi..ayrıca kızımıda kaybettim..Ama genel olarak hastahane teşekküllü olduğundan korkum yok..ama doktor önemli..nasıl şimdi bebeğin..tadını çıkartıyosun dimi anneliğin:)a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?