Gerçek bir prens kollarımda uyuyor :)...

allah analı babalı büyütsün canım benim yaa çok güzel anlatmışsın ama bişii dikkatimi çekti sen doğumunu zekai tahir buraktamı yaptın?
çünkü bende orda doğum yaptığımda aynı şekilde bir sürü kadının düşük yaptığını gördüm o odada..

tekrardan tebrik ederim rabbim bebeğine uzun ömür versin canım..

allah analı babalı büyütsün canım benim yaa çok güzel anlatmışsın ama bişii dikkatimi çekti sen doğumunu zekai tahir buraktamı yaptın?
çünkü bende orda doğum yaptığımda aynı şekilde bir sürü kadının düşük yaptığını gördüm o odada..

tekrardan tebrik ederim rabbim bebeğine uzun ömür versin canım..

Evet canım malasef orada yaptım doktorum o hastanede çalışıyor o yüzden orayı tercih ettim ama doğuma girene kadar gördüklerim bana yetti kesinlikle insan kayırıyorlar orada özel hastalara ayrı muamele,diğerlerine ayrı..daha anlatmadığım bir kaç şey daha var o güne dair aslında mesela bana acil yatış diyip yatırdılar gecenin bi saati ve bir kağıt getirdiler eşiniz imzalasın diye okuduk hastane tadilatta olduğundan dolayı bir yatakta 2 kişi yatmayı kabul ediyorum diye imza istiyorlar( bana özel hasta olduğum için böyle bir sorunla karşılaşmayacağım söylendi) ama yanımda iki kişi bir yatakta yattı o gece şokkk oldum çok üzüldüm yazık bişey de söyleyemediler ,kağıt imzalamışlar zaten ses çıkaracak kişiler de değildiler... offff daha bir sürü şey

allah bebeginle saglıklı uzun ömürler versin darısı başımıza artık ama beni aglatmayı başardın ya bravo...her şeye aglıyom ben ya:çok üzgünüm:

ay yavrum maşallah valla tam bir tosun doğmuş. anam ne var o çocuğa bakmaya kocaman bebek valla. Allah analı babalı büyütsün canım. valla gözlerim doldu işyerindeyim diye zor tuttum kendimi.

maşallah.:nazar: değmesin inş.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı,başarılı,mutlu ve sizinle beraber uzun bir ömür dilerim evladınıza.

canım benım allah analı babaı buyutsun ıns bırgun bende burda dogum hıkayemı yazarımmm sımdıden cok heyacanlandım allahım o sevınc gozyaslarını dokmeyı herkese nasıp etsın neolur ananeler duaalrınızda bızede yer verın olurmu:(.......

Evet canım malasef orada yaptım doktorum o hastanede çalışıyor o yüzden orayı tercih ettim ama doğuma girene kadar gördüklerim bana yetti kesinlikle insan kayırıyorlar orada özel hastalara ayrı muamele,diğerlerine ayrı..daha anlatmadığım bir kaç şey daha var o güne dair aslında mesela bana acil yatış diyip yatırdılar gecenin bi saati ve bir kağıt getirdiler eşiniz imzalasın diye okuduk hastane tadilatta olduğundan dolayı bir yatakta 2 kişi yatmayı kabul ediyorum diye imza istiyorlar( bana özel hasta olduğum için böyle bir sorunla karşılaşmayacağım söylendi) ama yanımda iki kişi bir yatakta yattı o gece şokkk oldum çok üzüldüm yazık bişey de söyleyemediler ,kağıt imzalamışlar zaten ses çıkaracak kişiler de değildiler... offff daha bir sürü şey

Canım doktorun kimdi pekii
Doktorun doğumuna girdimi
memnun kaldınmı doktorundan canım...
bende orda 3gün yattım çok acı çektim vallahi..ayrıca kızımıda kaybettim..Ama genel olarak hastahane teşekküllü olduğundan korkum yok..ama doktor önemli..nasıl şimdi bebeğin..tadını çıkartıyosun dimi anneliğin:)a.s.:nazar:

tebrikler canım..doğumun çok kolay olmamış ama mis kokulu yavrunu sağlıcakla kucağına almışsın..rabbim analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsun..darısı bizlerin başına...

Canım doktorun kimdi pekii
Doktorun doğumuna girdimi
memnun kaldınmı doktorundan canım...
bende orda 3gün yattım çok acı çektim vallahi..ayrıca kızımıda kaybettim..Ama genel olarak hastahane teşekküllü olduğundan korkum yok..ama doktor önemli..nasıl şimdi bebeğin..tadını çıkartıyosun dimi anneliğin:)a.s.:nazar:

Doktorum muammer doğan'dı canım ama doğuma o girmedi çok tatlı genç bir doktor girdi muhabbet ede ede doğum bitti zaten 25 dak. falan sürdü,benim şanssızlığım doğuma kadar geçen ki zamandı yoksa doğum anı süperdi ,doğumdan sonra 1-2 gün dikiş yerlerim acıdı ama olsun o kadar da dünyam doğdu nihayetinde..:emir_bebek:

Allah analı babalı büyütsün tosununu walla zor tuttum kendimi iş yerindeim maaşallah ya 5 kilo nerdeyse ay ay ay nazarlardan saklasınn Rabbim yerimmmm ben onu

canım maaşallah ogluna barekallah nerdeyse 5 kilo kız zaten sen onu normal doguramazdın keşke o kadar beklemesydin neyse olsun canım benim tebrik ederim

Back