Börekler gerçeğini aratmayan yalancı su böreğim(resimli)

moonserose

evli,mutlu,çok uykulu...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
4.461
756
.....

1 tabak çökelekle maydonoz karıştırılır
süt,sıvıyağ ve yumurta karıştırılır

1 kg yufka
1 tabak çökelek (isteğe göre ayarlanabilir)
4-5 dal maydonoz
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta

orta boy fırın tepsisini yağlıyoruz.yufkalardan birini kenarları tepsinin dışına taşacak şekilde seriyoruz.hazırladığımız harç ile yufkayı ıslatıyoruz,üstüne ikinci yufkayı serip ıslatıyoruz ve üçüncü yufkayı serdikden sonrada aynı işlemi yapıyoruz.çökelekli harcımızı da üçüncü yufkanın üzerine serip diğer yufkalarıda aynı işlemi uyguluyoruz.en son olarak birinci yufkanın tepsiden taşan kenarlarını içekatlıyor ve kalan harcı böreğimizin üstünde gezdiriyoruz.200 derece fırında üstü narrr gibi kızarana dek pişiriyoruz

Eklentiler

• $böreğim.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 107
eline sağlık canım. dilimleyerek mi fırına gönderiyoruz?? bir tarfite öyle bir noktası vardı.
çok lezzetli gözüküyor.

ooo canım ellerine sağlık
kilolar verildi börekler yapılıyo tabi
sen yaparsın da güzel olmaz mı? afiyet olsun

ooo canım ellerine sağlık
kilolar verildi börekler yapılıyo tabi
sen yaparsın da güzel olmaz mı? afiyet olsun

sağolasın canım opuyorumnanaktan aslına bakarsan birkaç kilo aldım ve bu yrdiğim son börek olacağı için resimledim kaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren diyet ve spora tamgaz devam yerimseniben

ellerine sağlıkk moonserose cimmm inşlh en kısa zamanda deneyecem bu tarifini tşklr...

ellerine sağlıkk moonserose cimmm inşlh en kısa zamanda deneyecem bu tarifini tşklr...

sağolasın ablacığım,cidden gerçeğini aratmıyor yalancısı , senin böreklerine su dökemez sanırım ama denemeni tavsiye ederim çok pratik çünkü kaydirigubbakcemile3

sağolasın canım opuyorumnanaktan aslına bakarsan birkaç kilo aldım ve bu yrdiğim son börek olacağı için resimledim kaydirigubbakcemile3 bugünden itibaren diyet ve spora tamgaz devam yerimseniben

hadi bakalım o zaman bekliyorum 50-59 topiğine tekrar ben hala ordayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…