Genoks nifty testi yaptıranlar bakabilir mi?

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
103
İstanbul
Günaydın hanımlar genoks marka nifty testi yaptıranınız var mi?sonuc kaç güne geldi?beklemek çok zor

Canım ben yaptırdım valla 20 gün müydü sonuc geldi lanet etmiştim yani. Cıldırtmıslardı beni zaten beklemek zor süreç baya uzamıştı 14.gün kanınızda dna bulunamadı tekrar incelencek filan dediler saçma bişey olmuştu neyseki çok şükür temiz geldi

Ben de bugün kan verdim 1,5-2 hafta içinde sonuç çıkar dediler. İnşallah çok beklemeden sağlıklı sonuca kavuşuruz.

28. Haftam da çıktı doktorlar eğer aldırma durumunuz yoksa yaptırmaya bilirsiniz dedi benim de hic niyetim yoktu yaptırmaya ama eşim çok tedirgin oldu yaptıralım neyle karşılaşacağımızı bilelim en azından deyince yaptırdık öyle
Merhaba, neden daha erken yaptırmadınız? Son haftalarınızda mı risk çıktı?

28.haftada nasıl bir risk çıktı? ilk haftalarda da riskli bir durum oldu mu? Ben de bugün kan verdim inşallah sonuçlarımız temiz çıkar

Amin insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.ben ikili uclu tarama yaptırmadım detaylı ultrason da temiz çıktı.28. Haftada rutin kontrolde beyinde sıvı birikmesi çıktı simdi takipteyiz 2 hafta da bir perinatolojiye gidiyorum.çok ileride degil çok şükür ama takipliyim tedbir amaçlı

İlerleyen haftalarda da böyle şeyler çıkıyor demek ki. Ben de nipty yaptırdıktan sonra kafam rahat olur diyordum. Bir şey de yok aslında ama insanı böyle bunlarla huzursuz ediyorlar. Bunu da atlattıktan sonra inşallah başka bir şey çıkmaz da doğumunuzda sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Eger siz yaptırdıysanız yine de kafanız rahat olsun cunku doktorlar hemen soruyor test yaptırdın mi eğer yapıldıysa ona göre hareket ediyorlar mesela bizde sivi birikmesi var eger elimizde testimiz olsaydi doktor bu sıvının üzerinde durmayacaktı cunku zaten sinirin hemen üstü e testte temiz demek ki önemli değil diyecekti ama test sonucumuz olmadığından küçük bir ihtimali bile atlamak istemiyor

Evet öyleyse şimdiden yaptırmak daha iyi oldu. 3 lü ve 4 lü yaptırmam, yaptırsam da kafam rahat olur. Sonuçları 3 lü ve 4 lü den daha doğruymuş diyorlar. Bu test sonucu temiz çıkarsa tek korkum perinatoloji kalıyor, inşallah onu da atlatırım. Sonucunuz geldiğinde paylaşırsanız sevinirim

Benim 12 günde falan çıkmıştı. 14. Haftamda vermiştim

Genoksa mı yaptırmıştınız siz de? Peki sonraki haftalarda herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Perinataolojiye de gittiniz mi?

Evet genoksa yaptırdım. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. 20. Haftada peritonolagada gitmiştim.

Merhaba
Sonucunuz geldi mi acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…