Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki pazartesi gelir seninBende ctesi verdim kan ama sonuç ne zaman çıkacak bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba, neden daha erken yaptırmadınız? Son haftalarınızda mı risk çıktı?Günaydın hanımlar genoks marka nifty testi yaptıranınız var mi?sonuc kaç güne geldi?beklemek çok zor![]()
Merhaba, neden daha erken yaptırmadınız? Son haftalarınızda mı risk çıktı?
28.haftada nasıl bir risk çıktı? ilk haftalarda da riskli bir durum oldu mu? Ben de bugün kan verdim inşallah sonuçlarımız temiz çıkar28. Haftam da çıktı doktorlar eğer aldırma durumunuz yoksa yaptırmaya bilirsiniz dedi benim de hic niyetim yoktu yaptırmaya ama eşim çok tedirgin oldu yaptıralım neyle karşılaşacağımızı bilelim en azından deyince yaptırdık öyle
İlerleyen haftalarda da böyle şeyler çıkıyor demek ki. Ben de nipty yaptırdıktan sonra kafam rahat olur diyordum. Bir şey de yok aslında ama insanı böyle bunlarla huzursuz ediyorlar. Bunu da atlattıktan sonra inşallah başka bir şey çıkmaz da doğumunuzda sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Amin insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.ben ikili uclu tarama yaptırmadım detaylı ultrason da temiz çıktı.28. Haftada rutin kontrolde beyinde sıvı birikmesi çıktı simdi takipteyiz 2 hafta da bir perinatolojiye gidiyorum.çok ileride degil çok şükür ama takipliyim tedbir amaçlı
Eger siz yaptırdıysanız yine de kafanız rahat olsun cunku doktorlar hemen soruyor test yaptırdın mi eğer yapıldıysa ona göre hareket ediyorlar mesela bizde sivi birikmesi var eger elimizde testimiz olsaydi doktor bu sıvının üzerinde durmayacaktı cunku zaten sinirin hemen üstü e testte temiz demek ki önemli değil diyecekti ama test sonucumuz olmadığından küçük bir ihtimali bile atlamak istemiyorİlerleyen haftalarda da böyle şeyler çıkıyor demek ki. Ben de nipty yaptırdıktan sonra kafam rahat olur diyordum. Bir şey de yok aslında ama insanı böyle bunlarla huzursuz ediyorlar. Bunu da atlattıktan sonra inşallah başka bir şey çıkmaz da doğumunuzda sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Genoksa mı yaptırmıştınız siz de? Peki sonraki haftalarda herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Perinataolojiye de gittiniz mi?Benim 12 günde falan çıkmıştı. 14. Haftamda vermiştim
Genoksa mı yaptırmıştınız siz de? Peki sonraki haftalarda herhangi bir sıkıntı çıktı mı? Perinataolojiye de gittiniz mi?
MerhabaEger siz yaptırdıysanız yine de kafanız rahat olsun cunku doktorlar hemen soruyor test yaptırdın mi eğer yapıldıysa ona göre hareket ediyorlar mesela bizde sivi birikmesi var eger elimizde testimiz olsaydi doktor bu sıvının üzerinde durmayacaktı cunku zaten sinirin hemen üstü e testte temiz demek ki önemli değil diyecekti ama test sonucumuz olmadığından küçük bir ihtimali bile atlamak istemiyor
MerhabaNe zaman yaptırdın? Ben pazartesi kan verdim
Cok şükür uzun uğraşlar sonucunda bugün alabildik sonucu elhamdulillah temiz çıktıMerhaba
Sonucunuz geldi mi acaba merak ettim