Onkoloji - Kanser ve Türevleri geniz kanseri

Parça alınıp patoloji sonucu çıkmadan net birşey denmez....umarım kötü huylu çıkmaz çıkarsada size çok iş düşüyor. Dik durmak ve destek olmak çok önemli.

Canım benim ben çok daha yeni bu kanseri atlattım şimdi uzun uzadiya yazmayim konu açmıştım bende bununla ilgili onun dışında bir sorun varsa ne zaman istersen özelden görüşelim

canım benim nasıl hatırladın benim o....

Canım benim ben çok daha yeni bu kanseri atlattım şimdi uzun uzadiya yazmayim konu açmıştım bende bununla ilgili onun dışında bir sorun varsa ne zaman istersen özelden görüşelim
Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim. Yarın emar sonucu çikcak bugunde patolojiye gitti aldıkları parça. Sonuca göre sizden doktorların isimlerini alabilirim dört doktor var demişsiniz

Sakin kalın lütfen eğer patoloji + çıksa bile kötü düsünmeyin eğer metastaz yoksa ve ileri evre değilse tedavi oranı %90. Bu benim drumun söylediği oran

çok geçmiş olsun bende buna benzer hastalıktan ameliyat oldum başında yakalandı korkmayız tedavisi var bu hastalığın rabbim şifa versin zor tabi ben ve yakınlarım o dönem çok üzüntü yaşamıştık,tetkikleri yaptırın inş temiz çıkar

Hayır canım mr sadece baş ve boyun bölgesini çekiyor,+ çıkması durumunda diğer organlara sıçramış mi diye daha sonra pet diye bir film çekiliyor tüm vücut icin

Canim ne oldu mr ne zaman cekilecek? Bana Lutfen annenin durumu hakkinda bilgi ver
Sonuç çıktı ama sonuçta kötü bişey yazmıyor. Parça aldılar işte onda kesin sonuç belli olurmuş öyle dedi 15 gün sonra. Bu mr sonucunda mukoza kalinlasma enfeksiyonel kökenli olduğu dusunuluyomus.gerekirse biyopsi tetkiki önerilir yazmislar. Boyunda reaktif özellikte olduğu düşünülen lenf nodlari var yazıyo. Öyle yani. Teşekkür ederim bu arada :)doktorda 40 yaşından sonra geniz eti olmaz diye istedim dedi mr i falan. Büyük olasılıkla enfeksiyonel dedi ama diğer türlüde olabilirmiş kesin değilmiş yani ne olduğu öyle dedi

Ben anneme check up mi yaptirsam diyorum
Bak bos yere uzuldun:) check up yaptir tabii, insallah patoloji sonucu da guzel gelir, hangi sehirdesiniz? Cok sevindim,ne kadar mutlu oldugumu sen bile tahmin edemezsin. Yine annenin durumu hakkinda beni habersiz birakmazsan sevinirim.

Bak bos yere uzuldun:) check up yaptir tabii, insallah patoloji sonucu da guzel gelir, hangi sehirdesiniz? Cok sevindim,ne kadar mutlu oldugumu sen bile tahmin edemezsin. Yine annenin durumu hakkinda beni habersiz birakmazsan sevinirim.
belli değil ama daha yinede mr sonucuna çok sevindim ama içim içimi yiyo yinede belli etmek istemiyorum anneme falan. Izmirde oturuyoruz. Şu günler çabuk gecsede artık bi ogrensek hayirlisiyla.

belli değil ama daha yinede mr sonucuna çok sevindim ama içim içimi yiyo yinede belli etmek istemiyorum anneme falan. Izmirde oturuyoruz. Şu günler çabuk gecsede artık bi ogrensek hayirlisiyla.
Annemi ozel sifa hastanesinde check up a sokmustum izmir de,hatta check up a dahil olmayan ek tahliller de yaptirdim anneme, ca vs yani kanser markerlarina baktirdim ,bornova eski garaj yolu uzerinde bir yerde,orada check up sorumlusu suna hanim var cok yardimci oluyor ve check up sonucun Aksam elinde oluyor.fiyati da uygundu,bilgin olsun. Rabbim hayirlisini nasip etsin hic uzme kendini, hatta annemde rahim agzi kanseri den suphe ettiler,ek tahliller vs yapildi cok sukur ki enfeksiyonmus:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…