Onkoloji - Kanser ve Türevleri geniz kanseri

aayyssee11

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
95
36
Kızlar allah aşkına bi yardım edin. Hastaneye gittik bugün doktor annem için geniz kanseri olabilir dedi emar çekildi sonra. Allah aşkına bi bilgisi olan falan varmı şu konu hakkinda suan okadar Kötüyüm ki sanki şaka yapıyo biri ya bu ne hiçbi şey anlamadım..

allah allah valla ben de yeni duydum ılk mı gıttınız doktorada dedi ? nasıl pat dıye bıseylere bakmadan boyle bısey soyler .Üzulme canım oyle oldugunu sanmıyorum

Belirtileri anlattı annem o da aletlerle baktı işte burnundan falan sonra öyle dedi emar çekildi o da iki gün sonra belli olcakmis

Bende 1 ay geçmeyen farenjit ve öksürük olunca dedim herhalde başka bir şeyler var...
Şöyle kabaca araştırmalarıma göre diğer kanserlere göre daha kolay tedavisi olduğunu öğrendim.
Umarım değildir, çok geçmiş olsun.

Allah şifa versin, bir sürü tahlil gerekir teşhis koymak icin, bence de baska hastaneye de gidin, moralinizi bozmayin insallah temiz cikar tahlilleri.

Inşallah kızlar sağolun tabı başka hastanelerede gitcez. Boğazınin orda iki tane beze gibi bişey farketti sonra bende hastaneye götürdüm. Boğazından falan kan geliyordu bide onları falan anlattı. Sonra doktor aletlerle burnuna ağzına falan baktı. Senin yaşında olmaması lazım dedi. 42 yaşında annem daha ya. Şaka gibi yemin ederim.sonra işte emar çektirdi iki gün sonra çikcak sonuçlar.

Hic duymamistim.bu derler de bi bak gör sonucu öyle de

İnsanları telastirmaya gerek yok ki

Geçmiş olsun inşallah bir yanılmadir.

Bi arastirma hastanesine faln gidin buyuk çaplı
Parca falan almadan ne kadar kolay kansersiniz demek ya

c

canım benım aıleden bırı olduğunda bırıncı dereceden olaylara bakış acın cookk farklı oluyoo..canım sakın endişelenme...başka başka dr gıt hatta 3 4 dr daha gidinn..hemen teshıs koymak o kadar kolaymıymıss!!!bu ınsanogluna cook sınırlenıyorum ınan kıı..ortada daha sonuç bıle cıkmayan bellı bıle olmayan konırlerımı nularda düşünmeden konuşuyor olmaları sınırlerımı gerıyoo..boll booll dua ett canımm..ıcın rahat olsun..ıyı seyler dusunn ıyıı seyler olsun..

Kulaklarında uğultu falan var mı
genizden konuşma
burun tıkanıklığı falan?
gözlerin bulanık görmesi
yüzde böyle karıncalanma falan?

Kızlar belirtiler genel olarak uyuo ama yarın başka hastaneye gitcez. Parça almadılar ama emar yaptılar onun sonucuyla parça alcaz dedi doktor

Kızlar belirtiler genel olarak uyuo ama yarın başka hastaneye gitcez. Parça almadılar ama emar yaptılar onun sonucuyla parça alcaz dedi doktor
Canim seni cok iyi anliyorum,sakin ol,geniz kanserinin de caresi var, yeterli sen ve annen moralinizi bozmayin.

Geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin...tıp dilinde nazofarenx kanseri denir,bu şekilde yazıp netten daha fazla bilgi edinebilirsiniz...büyük ihtimalle kitleyi gördüler ne alana yayıldığını görmek için MR istemişler...yine patolojik inceleme olmadan kanser denmez. Umarım çıkmaz ama eğer kötü huylu çıkarsa ışın tedavisi yani radyoterapiye hassastır cerrahi pek yapılmaz özellikli vakalar hariç, genelde ışın tedavisine iyi cevap verir. Annenizin son zamanda kanlı burun akıntısı, burun tıkanıklığı, kulakta dolgunluk ve işitme kaybı varsa tanı güçlenir.bu sitede bir üyenin topiği vardı genç bir bayan oda aynı dertten muzdaripti ve iyileşti..tüm hastalık seyrini paylaşmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…