Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Geniz eti ameliyat sonrası
- Konu Sahibi gulshen09
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- geniz eti ameliyatı
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2023
- 3.534
- 21.815
- 228
3 yaş 2 hafta önce geniz eti ameliyatı oldu konuşması hiç anlaşılmıyor öncesinde daha net konuşuyordu ameliyat sonrası boğuk anlaşılmaz konuşuyor başına gelen var mı düzelir mi ne zaman düzelir yardımcı olabilir misiniz
İlk zamanlar bir boğaz ağrısı, konuşmada zorluk oluyor. Ben ilkokul birinci sınıftayken olmuştum, sesim bir süre kısık çıkmıştı, ilk bir iki gün yoğurt yiyebilmiştim. Ama sonra tamamen düzeldi. Birde kulaklarımda tüp koyulmuştu, onlar hiç rahatsız etmedi, kendiliğinden bir süre sonra düştüler.
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
1 aya kadar normalleşir diye düşünüyorum. Ben anaokuluna gitmeden önce olmuştum bademcik ameliyatı ile birlikte. Konuşmamda bir sorun var mıydı hatırlayamadım ama 1 Ay kadar canımın yandığını bir çok şeyi yiyemediğimi ve ablamın iyi ki ameliyat oldun da susuyorsun diye dalga geçtiğini hatırlıyorum :) demek ki canım yanıyormuş.
Zamanla düzelir diyorlar ama net bir şey duyamadım henüz merak ediyorum tek biz mi yaşadık böyle bir şeyiGeçmiş olsun. Bizde de geniz eti sorunu var. Ama beklemedeyiz şu an. Dr.u ne.diyor bu duruma?
İnşallah düzelir teşekkür ederim haklısınız zor bir süreç1 aya kadar normalleşir diye düşünüyorum. Ben anaokuluna gitmeden önce olmuştum bademcik ameliyatı ile birlikte. Konuşmamda bir sorun var mıydı hatırlayamadım ama 1 Ay kadar canımın yandığını bir çok şeyi yiyemediğimi ve ablamın iyi ki ameliyat oldun da susuyorsun diye dalga geçtiğini hatırlıyorum :) demek ki canım yanıyormuş.
Anladım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim umarım zamanla düzelirİlk zamanlar bir boğaz ağrısı, konuşmada zorluk oluyor. Ben ilkokul birinci sınıftayken olmuştum, sesim bir süre kısık çıkmıştı, ilk bir iki gün yoğurt yiyebilmiştim. Ama sonra tamamen düzeldi. Birde kulaklarımda tüp koyulmuştu, onlar hiç rahatsız etmedi, kendiliğinden bir süre sonra düştüler.
- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
5 yaşında oğlum Ekim ayında hem bademcik hem geniz eti ameliyatı oldu. ilk zamanlar boğuk konuşma, kelimeleri çıkarmak için uğraşırken ağzında kaymalar oluyordu. Bir ay sürmemiştir, zamanla düzeldi. Şimdi tamamen normale döndü çok şükür. Geçici oluyor bu durumlar merak etmeyin
Çok teşekkür ederim duymak iyi geldi5 yaşında oğlum Ekim ayında hem bademcik hem geniz eti ameliyatı oldu. ilk zamanlar boğuk konuşma, kelimeleri çıkarmak için uğraşırken ağzında kaymalar oluyordu. Bir ay sürmemiştir, zamanla düzeldi. Şimdi tamamen normale döndü çok şükür. Geçici oluyor bu durumlar merak etmeyin
Sanırım 3 ayı buluyor tam anlamıyla iyileşmesi5 yaşında oğlum Ekim ayında hem bademcik hem geniz eti ameliyatı oldu. ilk zamanlar boğuk konuşma, kelimeleri çıkarmak için uğraşırken ağzında kaymalar oluyordu. Bir ay sürmemiştir, zamanla düzeldi. Şimdi tamamen normale döndü çok şükür. Geçici oluyor bu durumlar merak etmeyin
Benimde kızım 12 gün önce geniz eti ameliyatı oldu. 7 yaşında. Çok güzel konuşurken oda ilk günlerde peltek gibi sonra genizden konuşmaya başladı. (nasılsın gibi değil nahılhın gibi çıkıyor) doktor, geniz eti büyüktü o çıkınca damak yerine oturuncaya kadar olur ilk birkaç ay sürebilir, geçecek dedi ama ben çok endişeliyim psikolojim bozuldu. çok üzülüyorum bu durumda olup geçen var mı acaba?sizin nasıl oldu?3 yaş 2 hafta önce geniz eti ameliyatı oldu konuşması hiç anlaşılmıyor öncesinde daha net konuşuyordu ameliyat sonrası boğuk anlaşılmaz konuşuyor başına gelen var mı düzelir mi ne zaman düzelir yardımcı olabilir misiniz
Bizim 1ay oldu şimdilerde düzeldi çok şükür benimde psikolojim bozulmuştu resmen konuşmayı ben açtım o yüzden zaten sizindw içiniz rahat olsun düzelecek 1 aya kendine gelecek rahat olun geçmiş olsunBenimde kızım 12 gün önce geniz eti ameliyatı oldu. 7 yaşında. Çok güzel konuşurken oda ilk günlerde peltek gibi sonra genizden konuşmaya başladı. (nasılsın gibi değil nahılhın gibi çıkıyor) doktor, geniz eti büyüktü o çıkınca damak yerine oturuncaya kadar olur ilk birkaç ay sürebilir, geçecek dedi ama ben çok endişeliyim psikolojim bozuldu. çok üzülüyorum bu durumda olup geçen var mı acaba?sizin nasıl oldu?