Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni farkettiğinize gore kucukler demekki . Hemen kadin doguma gidin yayilmadan . Yakiyorlar koterle sonrasinda bi sikinti yasamazsiniz. Sadece hijyene daha cok dikkat edin bundan sonra ozellikle disarida klozet cok kullanmamaya calisin.Kızlar dün duştayken genital siğillerin oluştuğunu farkettim hastaneye gideceğim randevu aldım daha önce başına gelen geçen kurtulan varmı çok moralim.bozulduuu bu aralar moralim yerinde değil bağışıklık sistemi düşünce ortaya çıkar diyolar psikolojim bozuldu![]()
Malesef vajinamin içine doğru yayılmışlar karnibahar görünümündeler ama.cok büyük değiller sürekli tekrarlari olurmi hayat boyu vücudumdami kalacaklar kafam çok Allak bullak iki gündür gece hiç uyumadım gündüz hayalet gibiyimYeni farkettiğinize gore kucukler demekki . Hemen kadin doguma gidin yayilmadan . Yakiyorlar koterle sonrasinda bi sikinti yasamazsiniz. Sadece hijyene daha cok dikkat edin bundan sonra ozellikle disarida klozet cok kullanmamaya calisin.
Benim tek tek ti ayni elde yuzde cikanlar gibi . Yaktirdiktan sonra cok sukur bir daha olmadi . Sen korkma dua et cozumu var her turluMalesef vajinamin içine doğru yayılmışlar karnibahar görünümündeler ama.cok büyük değiller sürekli tekrarlari olurmi hayat boyu vücudumdami kalacaklar kafam çok Allak bullak iki gündür gece hiç uyumadım gündüz hayalet gibiyim
Daha 20 yaşındayım 6 aylık evliyim eşimde yok böyle bi sorun ilk cinsel ilişkimi eşimle yaşadım başka kimseyle yaşamadım cinsel birliktelikle bulaşır diyorlar ama başka nedenleri de olabiliyormuş kafam kazan gibiBenim tek tek ti ayni elde yuzde cikanlar gibi . Yaktirdiktan sonra cok sukur bir daha olmadi . Sen korkma dua et cozumu var her turlu
Ben bu sorunu yasadigimda 19 yasindaydim ve bekardim onunla alakasi yok. Ben hastanede calisiyorum ordan bulastigini tahmin ediyorum. O yuzden dedim klozet bence disarda kullanilmasi gereken en son sey . Bulasici hastalıkları en kolay yayabilecek etkenDaha 20 yaşındayım 6 aylık evliyim eşimde yok böyle bi sorun ilk cinsel ilişkimi eşimle yaşadım başka kimseyle yaşamadım cinsel birliktelikle bulaşır diyorlar ama başka nedenleri de olabiliyormuş kafam kazan gibidua edin lütfen
Bir de buralarda bugun fazla birsey okuma. Yarin guvenilir bir dr git muayene ol ona gore bir yol izlersin korkmaDaha 20 yaşındayım 6 aylık evliyim eşimde yok böyle bi sorun ilk cinsel ilişkimi eşimle yaşadım başka kimseyle yaşamadım cinsel birliktelikle bulaşır diyorlar ama başka nedenleri de olabiliyormuş kafam kazan gibidua edin lütfen
Randevu aldım kadın doğum çok kalabalık olduğu için haftaya perşembeye verdiler randevu haftaya perşembeye kadar uyku yok banaBir de buralarda bugun fazla birsey okuma. Yarin guvenilir bir dr git muayene ol ona gore bir yol izlersin korkma
Eger durumun elverisli ise ozel iyi bir dr git derim hemen. ihmale gelmiyor boyle durumlarRandevu aldım kadın doğum çok kalabalık olduğu için haftaya perşembeye verdiler randevu haftaya perşembeye kadar uyku yok banaçok canm sıkıldı moralim.bozuldu rabbim kimseyi sağlığıyla sınamasın
Sağlık ocağına gideceğim pazartesi günü en azından bilgi alırım kafam çok allak bullak dünyam karardı sankiEger durumun elverisli ise ozel iyi bir dr git derim hemen. ihmale gelmiyor boyle durumlar
Soyleki saglik ocağında bu durum degerlendirilemez . Ve 2 gun arayla iki dr sizi muayene edecek bence saglik ocagi iyi bir fikir değil.Sağlık ocağına gideceğim pazartesi günü en azından bilgi alırım kafam çok allak bullak dünyam karardı sanki
Öncelikle canim benim sakın moralini bozma sakin ol arkadaşların sözlerine katılıyorum onu kadindogumcu halleder.kremleri var geçiyor tekrarlamaması için dikkat et sadece.rabbim başka dert vermesin canim sen kafana takma onlarıKızlar dün duştayken genital siğillerin oluştuğunu farkettim hastaneye gideceğim randevu aldım daha önce başına gelen geçen kurtulan varmı çok moralim.bozulduuu bu aralar moralim yerinde değil bağışıklık sistemi düşünce ortaya çıkar diyolar psikolojim bozuldu![]()
Dünyanı karartacak bisey yok tatlım geçer bunlar herşeyin çaresi var sen sıkma canını her kadının yılda birkez bu sorunu oluyor.buda geçicek de kendineSağlık ocağına gideceğim pazartesi günü en azından bilgi alırım kafam çok allak bullak dünyam karardı sanki
Hayır sadece bilgi almak için gideceğim perşembe gününe kadar yoksa kafayı bozarımSoyleki saglik ocağında bu durum degerlendirilemez . Ve 2 gun arayla iki dr sizi muayene edecek bence saglik ocagi iyi bir fikir değil.
Tamamen vücuttan atılıyormuş youtubtan bIr çok doktor dinledim bağışıklık sisteminizi guclendirirseniz bir iki yılda atarsınız geri gelmez diyor netteki makalelerde de 90 li yillarda yazılan kitaplar yüzündenmiş son yıllar da ki araştırmalar da tamamen atıldığı gozlemlenmisDünyanı karartacak bisey yok tatlım geçer bunlar herşeyin çaresi var sen sıkma canını her kadının yılda birkez bu sorunu oluyor.buda geçicek de kendine
Tamamen vücuttan atılıyormuş youtubtan bIr çok doktor dinledim bağışıklık sisteminizi guclendirirseniz bir iki yılda atarsınız geri gelmez diyor netteki makalelerde de 90 li yillarda yazılan kitaplar yüzündenmiş son yıllar da ki araştırmalar da tamamen atıldığı gozlemlenmis
[/QUOTE canim sen kafana takma böyle şeyleri diyeceksin ki bana kolaymı takmamak ama inan bak zamanında bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ki benim bağışıklık sistemim zayıftır hasimato tiroidim var benim.kadin doğum doktorunun vereceği ilaçlar geçiriyor.birazda dikkkat edersen zaten geçiyor çok fazla araştırırsan kafan karışır bende senin gibiydim herşeyi netten araştırırdım kafan karışır inan en güzeli hiçbirşeye bakma okudukça izledikce dahada kafaya takarsın yapma pozitif ol bağışıklık sistemini yıpratma ben bunu zaten yenecek geçecek bu de inan bak geçer o takma lutfen
Doktorun anlatır bunları zaten sen takmiyacaksiki kafana pozitif dusuneceksinki geçecek.Tamamen vücuttan atılıyormuş youtubtan bIr çok doktor dinledim bağışıklık sisteminizi guclendirirseniz bir iki yılda atarsınız geri gelmez diyor netteki makalelerde de 90 li yillarda yazılan kitaplar yüzündenmiş son yıllar da ki araştırmalar da tamamen atıldığı gozlemlenmis
Cok sevindim buna bak gördünmü korkacak bisey yok herşey gönlünce olsunTeşekkür ederim.teyzem hemşire onunla konuştumkorkacak bise yokmuş gidip kontrolleri yaptırıcam
Gecmiş olsun Siğilleriniz gectimi benim ilk basta dışındaydı simdi içine yayılmıs kafayı yicemKızlar dün duştayken genital siğillerin oluştuğunu farkettim hastaneye gideceğim randevu aldım daha önce başına gelen geçen kurtulan varmı çok moralim.bozulduuu bu aralar moralim yerinde değil bağışıklık sistemi düşünce ortaya çıkar diyolar psikolojim bozuldu![]()