• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital :(

tugcuu16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
117
15
98
27
Merhaba ben bugun cesaret edip genital bolgemin birazini aldim ama arkasini cekemedim agda yapisti kaldi cokta canim yandi bide dudak bolgesiyle ilc tarafini alamadim oralarini nasil alacam.kuafore para vermem param yok evde alanlar nasil aliyor jilettende kap kalon zaten :(

Merhaba ben bugun cesaret edip genital bolgemin birazini aldim ama arkasini cekemedim agda yapisti kaldi cokta canim yandi bide dudak bolgesiyle ilc tarafini alamadim oralarini nasil alacam.kuafore para vermem param yok evde alanlar nasil aliyor jilettende kap kalon zaten :KK43:
Merhaba,
Özel bölgeye ağda yapmak zordur. Bu bölge için eldiven ile almak en iyisi. Hem hiçbir kimyasal olmadığı için daha güvenilir, hem de zamanla tüylerde incelme ve azalma sağlar. Tavsiye ederim. Ancak şu anda tüyleriniz kalın ise canınız fazla yanabilir malesef.

Bende eldivenle alıp kalan küçük tüerj de makineyle alıyorum hem uzun süre çıkmıyor hem de yok gibi çok azaldi

Back