D dusunenk Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2023 252 65 29 20 Şubat 2024 Konu Sahibi dusunenk #21 cfb03 .!.: Olmustu dıye hatırlıyorum sankı canım epey korkmustum o an Genişletmek için tıkla... Bende çok korktum. Bende de uyuşma karıncalanma var. Geçti di mi sonra
cfb03 .!.: Olmustu dıye hatırlıyorum sankı canım epey korkmustum o an Genişletmek için tıkla... Bende çok korktum. Bende de uyuşma karıncalanma var. Geçti di mi sonra
L lupsim Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2024 2 0 26 8 Mart 2024 Konu Sahibi dusunenk #22 HPVMN .!.: Süleyman engin Akhan var ama oda kadın dogumcu prof bu hpv ile ilgilintecrubeli bilir bence o sigilmi degilmi Genişletmek için tıkla... merhaba, ben de süleyman hocaya gitmek istiyorum da testler ne kadar tutuyor randevu ücreti dışında biliyorsanız paylaşabilir misin?
HPVMN .!.: Süleyman engin Akhan var ama oda kadın dogumcu prof bu hpv ile ilgilintecrubeli bilir bence o sigilmi degilmi Genişletmek için tıkla... merhaba, ben de süleyman hocaya gitmek istiyorum da testler ne kadar tutuyor randevu ücreti dışında biliyorsanız paylaşabilir misin?