Çok geçmiş olsun benimde dil altımda var dediğiniz şeylerden çok evham yaptım paylaşım görünce ne dileklerMerhaba arkadaşlar,
10 gün önce iç genital bölgemde (vajina girişi ve üriner sistem girişlerinde) siğiller tespit ettim. ve hemen kadın doğum doktoruna gittim. Doktor inceledi ve HPV siğil olduğunu doğruladı. Smear testi yaptı (daha çıkmadı), ve HPV DNA testi yaptırdım. onunda çıkmasını bekliyorum. Sonrasında ağzımı inceledim ve dil altı kısımlarında siğil lezyonlarına rastladım. Eşimde de var.
KBB' a gittim ve uzmanı değilmiş ve ağız için tedavi yok vs dedi. Ne yapacağımı bilemedim. Sizin bildiğiniz ve önerebileceğiniz, HPV ile ilgilenen KBB doktorları var mı?
doktor tavsiyenize ihtiyacım var; TEKİRDAĞ, İSTANBUL VE ÇEVRESİ. acil dönüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Başka bir doktora gittim istanbulda cerrahpaşada öğretim üyesine.Çok geçmiş olsun benimde dil altımda var dediğiniz şeylerden çok evham yaptım paylaşım görünce ne dilekler
O tarafları bilmiyorum ama ankara ve istanbulda bu konuya bakan doktorlar var sigilleri tek tek alanda var ilerde sıkıntı olmasın diye sigilden parça alıp patalojiye gonderende dil altında normal olması çok doğru gelmedi bana yani doktorun dil altında normal demesiMerhaba arkadaşlar,
10 gün önce iç genital bölgemde (vajina girişi ve üriner sistem girişlerinde) siğiller tespit ettim. ve hemen kadın doğum doktoruna gittim. Doktor inceledi ve HPV siğil olduğunu doğruladı. Smear testi yaptı (daha çıkmadı), ve HPV DNA testi yaptırdım. onunda çıkmasını bekliyorum. Sonrasında ağzımı inceledim ve dil altı kısımlarında siğil lezyonlarına rastladım. Eşimde de var.
KBB' a gittim ve uzmanı değilmiş ve ağız için tedavi yok vs dedi. Ne yapacağımı bilemedim. Sizin bildiğiniz ve önerebileceğiniz, HPV ile ilgilenen KBB doktorları var mı?
doktor tavsiyenize ihtiyacım var; TEKİRDAĞ, İSTANBUL VE ÇEVRESİ. acil dönüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Ama gitmissiniz zaten çok bilemedim açıkçası bence resmini cekip diliniz altındaki şeylerin bu online doktorlar varya onlarads atın bakalım hepsi normal derse evham yapmazsinizBaşka bir doktora gittim istanbulda cerrahpaşada öğretim üyesine.
Dilimin altındaki şeylere normal dedi
Dpktor onerınız var mı ıstanbul ıcınO tarafları bilmiyorum ama ankara ve istanbulda bu konuya bakan doktorlar var sigilleri tek tek alanda var ilerde sıkıntı olmasın diye sigilden parça alıp patalojiye gonderende dil altında normal olması çok doğru gelmedi bana yani doktorun dil altında normal demesi
bendekiler dil altında uzayan et parçaları gibiydi. ilk doktora gittiğimde bakmadan siğil dedi. sonra cerrahpaşa tıp fak. de bir öğretim üyesine gösterdim bunlar normal dedi.Çok geçmiş olsun benimde dil altımda var dediğiniz şeylerden çok evham yaptım paylaşım görünce ne dilekler
Süleyman engin Akhan var ama oda kadın dogumcu prof bu hpv ile ilgilintecrubeli bilir bence o sigilmi degilmiDpktor onerınız var mı ıstanbul ıcın
Aynısı bende de var bunlar olması gerekıyormus beyaz kabarcık olması gereklıymıs olması ıcın
Aynısı bende de var bunlar olması gerekıyormus beyaz kabarcık olması gereklıymıs olması ıcın
Hpv için canım sanırım o uzun cıkıntılar degıl dedı banasiğil için mi beyaz kabarcık olmalıymış?
evet benim attığım fotodaki et uzantılarına doktorumda normal dediHpv için canım sanırım o uzun cıkıntılar degıl dedı bana
O daha farklı bısı et benı gıbı oluyor genelde beyaz kabarcık ya da dedı bunlar tukuruk bezı ve baska bısıymıs canlarevet benim attığım fotodaki et uzantılarına doktorumda normal dedi
O daha farklı bısı et benı gıbı oluyor genelde beyaz kabarcık ya da dedı bunlar tukuruk bezı ve baska bısıymıs canlar
hmm,Ben 5 yıl once 4 ku olmustum
yaaEvet canım oldu hatta o donem covıd vardı ben covıd oldum sanmıstım gogsum sıkısıyodu eklemlerım cok agrıyodu parmak uclarıma kadar benı epey sarstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?