genital uçuk.

çok kötü bi huyum var yıkamadan çıkmam namaz kılıyorum vücutta idrar kalıyor gibi hissediyorum o yüzden her girişimde malesef yıkarım arkasından da kurularım
aynıyız senle ama dediğim gibi abdest dışında yıkamamaya çalış bak diğer yazdığım tavsiyelere de mutlaka uy ben o şekilde kurtuluyorum çok uzun bir süre de rahat edyorsun inan bana ama peçeteyi mutlaka yap ben beterdim inan ..eşin de dikkat etmeli sende normal zamanda yıkama ve mutlaka peçete koy dur kreme bakıp yazim sana..ilk sürdüğünde böyle yakıyor ama sonrasında çok rahatlatıyor ecz. alabilirsin

kremin ismi trosyd ama dr a muayene olduğunda sana haftada 1 alınması gerekn içinde 2 tane olan bi hap yazar bir de günlük kullanım için hap ayrıca fitil de verir..bende geçtim aynı yollardan bu idrar yolu enfeksiyonundan ve çok antibiyotik kullanmaktan meydana gelir vücuttaki flora eksikliği en büyük etken..ben çok ağır idrar yolları enfeksiyonu geçirirdim 2 ay antibiyotik kullandığımı bilirim böbreklerime sıçrayacaktı nerdeyse 3 dr değiştirdim bu yüzden ..en sonunda kadın doğum dr rumu da değiştirdim bebeğim olmuyor die..direkt rahim filmi istedi geçirdiğim ağır enfeksiyonlar yüzünden iki tüpüm de tıkanmıştı rahm filmiyle tüpün birini zorla açtı antibiyotiğii iğne olarak kullandım sabah akşam, ayrıca turuncu renkte bir fitil verdi o okadar iyi geldi ki o şekilde atlattım ciddiye al bu enfeksiyon olayını ve çok dikkat et lütfen çorapsız gezme karnını üşütme

kremin ismi trosyd ama dr a muayene olduğunda sana haftada 1 alınması gerekn içinde 2 tane olan bi hap yazar bir de günlük kullanım için hap ayrıca fitil de verir..bende geçtim aynı yollardan bu idrar yolu enfeksiyonundan ve çok antibiyotik kullanmaktan meydana gelir vücuttaki flora eksikliği en büyük etken..ben çok ağır idrar yolları enfeksiyonu geçirirdim 2 ay antibiyotik kullandığımı bilirim böbreklerime sıçrayacaktı nerdeyse 3 dr değiştirdim bu yüzden ..en sonunda kadın doğum dr rumu da değiştirdim bebeğim olmuyor die..direkt rahim filmi istedi geçirdiğim ağır enfeksiyonlar yüzünden iki tüpüm de tıkanmıştı rahm filmiyle tüpün birini zorla açtı antibiyotiğii iğne olarak kullandım sabah akşam, ayrıca turuncu renkte bir fitil verdi o okadar iyi geldi ki o şekilde atlattım ciddiye al bu enfeksiyon olayını ve çok dikkat et lütfen çorapsız gezme karnını üşütme
tüpleri tıkamaya kadar gidiyor muu ya. mutlaka gitmem lazım Dr a

GENİTAL HERPES İÇİN HSV 2 IGG VE IGM KAN TESTİ YAPTIR.
+ EŞİNLE SORUN OLMASINA GEREK YOK BASKILAYICI TEDAVİ VAR 1 YIL UÇUK İLACI KULLANIYOSUN DAHA SONRA CIKICAGINI HİSSEDER HİSSETMEZ İLAC ALIP UÇUK KREMİNİ DE SÜRERSE (ASİKLOVİR) SKINTI YAŞAMAZSIN. VE UCUK CIKIYOSA BİL Kİ BAGISIKLIK DÜŞÜKTÜR.İYİ BESLENMEN LAZIM

GENİTAL HERPES İÇİN HSV 2 IGG VE IGM KAN TESTİ YAPTIR.
+ EŞİNLE SORUN OLMASINA GEREK YOK BASKILAYICI TEDAVİ VAR 1 YIL UÇUK İLACI KULLANIYOSUN DAHA SONRA CIKICAGINI HİSSEDER HİSSETMEZ İLAC ALIP UÇUK KREMİNİ DE SÜRERSE (ASİKLOVİR) SKINTI YAŞAMAZSIN. VE UCUK CIKIYOSA BİL Kİ BAGISIKLIK DÜŞÜKTÜR.İYİ BESLENMEN LAZIM

Merhaba sizin herpes konusundaki mesajlarınız çok doğru bilgiler bwnim eşimde şüphesi var ve kan testi sonuçlarını bekliyoruz birde çocuğumuz var... merak ettiğim çocuklu olan herpes2 hastaları nasıl yaşıyor siz evli veya çocuklu musunuz? Çocuğa bulaşır mı?

Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back