genital uçuk.

kızlar napacagımı şaşırdım iki aydır bıktım bu acıdan. genital bölgemde ucuk diye adlandırılan yaralar çıktı. tahriş halinde pul pul derisi soyuluyor. o kadar acıyor ve rahatsız ediyor ki anlatamam. eşimde rahatsız bu durumdan çünkü neredeyse 2aydır aramızda cinsel münasebet yok. istesemde yapamıyoruz çünki canm çok yanıyor. ayrıca neon sarı akıntı geliyor çok fazla hemde. böyle bişey başına gelen var mı arkadaşlar. doktora gittim ama malesef muayene olamadım. doktor hanım hasta kabul etti ama muayene etmeden sezeryana gitti. başka zaman da fırsat bulamadım. ne yapabilirim yardımcı olur musunuz.
Cok berbat biseydir. Cooooook geçmiş olsun.
Ben çok doktora gittim. Bulunamadi.
Sonra bir cildiyeciye gittim .
Eşinin ense trasi yaptırdığı berberden gecmis dedi. Ordan bir mikrop kapiyorlarmis. Cinsel iliski ile eşe
( bayana)bulasiyormus.
Baya ilac ve steril sivi vermisti. Onunla yikaniyordum.
Simdi hic sıkıntı yok cok sukur

Geceleri iyice beter oluyo di mii Uyutmuyor bilee Uzunca etek giysen kayınbaba farketmez bile aslında Neyse iç çamaşırı giysen de bari etek giy yine de en azından şort patolon kapamasın bi de orayı :/ seninki çok uzun sürmüş merhem vs kullanmayınca hiç geçmiyor o kremi mutlaka kullan bak geçecek mutlaka
yeni evliler sürekli bu şekilde rahatsız olurmuş balayı enfeksiyonu diyorlar bu duruma. kremle geçer inşallah.

Geceleri iyice beter oluyo di mii Uyutmuyor bilee Uzunca etek giysen kayınbaba farketmez bile aslında Neyse iç çamaşırı giysen de bari etek giy yine de en azından şort patolon kapamasın bi de orayı :/ seninki çok uzun sürmüş merhem vs kullanmayınca hiç geçmiyor o kremi mutlaka kullan bak geçecek mutlaka
yeni evliler sürekli bu şekilde rahatsız olurmuş balayı enfeksiyonu diyorlar bu duruma. kremle geçer inşallah.

Yok ben evli değilim Normalde de olabiliyor yaa :KK48: idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ondan dolayı çok kötü akıntım vardı tahriş oldu ondan dolayı benim

Mantar da olabilir. Genital herpez de olabilir. Temiz tutun. Dar giymeyin. Ve yaraları kaşımayın. Yaralar geçmeden de muayane olun öyle daha net anlaşılır.
komplikasyonlar açısından bakıldığında ucuk gibi duruyor. malesef :/

Cok berbat biseydir. Cooooook geçmiş olsun.
Ben çok doktora gittim. Bulunamadi.
Sonra bir cildiyeciye gittim .
Eşinin ense trasi yaptırdığı berberden gecmis dedi. Ordan bir mikrop kapiyorlarmis. Cinsel iliski ile eşe
( bayana)bulasiyormus.
Baya ilac ve steril sivi vermisti. Onunla yikaniyordum.
Simdi hic sıkıntı yok cok sukur
ciddi misin. berberden mi bulaşmış. çok şaşırdım inanki.

doktora git cnm herkesin bir olmuyor belki farklı biseydir en kısa zamanda git ilerlemeden

Yok ben evli değilim Normalde de olabiliyor yaa :KK48: idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ondan dolayı çok kötü akıntım vardı tahriş oldu ondan dolayı benim
aynen bekarlardada olur ama hani yeni evlilerde cinsel birleşme esnasında mikrop bulaşma ihtimali daha fazla oldgu için evlilerde çok olur demişler. Bende bekarken olurdum enfeksiyon ama bu kadar çok degill.

aynen bekarlardada olur ama hani yeni evlilerde cinsel birleşme esnasında mikrop bulaşma ihtimali daha fazla oldgu için evlilerde çok olur demişler. Bende bekarken olurdum enfeksiyon ama bu kadar çok degill.
İki kez oldum şu ana kadar çok beter bişey çoook:(

yahu durulur mu öyle yazık :( travazol iyidir bi zararı gelmez küçük yeşil kutulu bi krem bi de yıkanırken vajinanın içini çok yıkama öyle hart hart bırak bakteriler kalsın orda. bi de eğer eşin prezervatif kullanmıyorsa ilişkiden sonra mutlaka su tutmalısın o bölgeye öyle yatma aklıma geldikçe yazıyorum
prezervatif kullanmıyoruz yok. ilişkiden sonra lavaboya giderim zaten. yıkarım temizlerim. bazen çok uykum geliyor eriniyorum onun cezası bu agrılar zaten :/

size tavsiyem kuru tutmak açsından gün içerisinde kaliteli peçetelerden koyun parçalanmaması açısından, tuvalete gittikçe değiştirin o peçeteleri günlük ped kesinlikle kullanmayın kuru tutmak en iyi çözüm ..trovagenin sizin işinize yarayacağını zannetmiyorum bir üst prifizer markalı adını unuttum onun hapları ve kremi var ama drun yazması lazım onlar çok etkili uzun sürelli rahatlama için ..ama sizinkisi mantardan ileri boyut gibi duruyor üst yaraları için söylüyorum yani mantarın üste sıçrayıp yara yaptığını ilk sizden duydum muhtemelen o ayrı bir problemdir..Allah yardımcınız olsun

ayrıca vajinal yıkanmayı dr lar tavisye etmiyor abdest alacağınız zamanlar dışında su ile temastan kaçının çünkü su vajinadaki yararlı bakterilerin yok olmasına sebep oluyormuş

size tavsiyem kuru tutmak açsından gün içerisinde kaliteli peçetelerden koyun parçalanmaması açısından, tuvalete gittikçe değiştirin o peçeteleri günlük ped kesinlikle kullanmayın kuru tutmak en iyi çözüm ..trovagenin sizin işinize yarayacağını zannetmiyorum bir üst prifizer markalı adını unuttum onun hapları ve kremi var ama drun yazması lazım onlar çok etkili uzun sürelli rahatlama için ..ama sizinkisi mantardan ileri boyut gibi duruyor üst yaraları için söylüyorum yani mantarın üste sıçrayıp yara yaptığını ilk sizden duydum muhtemelen o ayrı bir problemdir..Allah yardımcınız olsun
canm yaradan kastım vajina girişinde sivilce gibi kabarcıklar kaşıntı yapıyor onlarda.

ayrıca vajinal yıkanmayı dr lar tavisye etmiyor abdest alacağınız zamanlar dışında su ile temastan kaçının çünkü su vajinadaki yararlı bakterilerin yok olmasına sebep oluyormuş
çok kötü bi huyum var yıkamadan çıkmam namaz kılıyorum vücutta idrar kalıyor gibi hissediyorum o yüzden her girişimde malesef yıkarım arkasından da kurularım

Back