Genital siğil

Peki hiç yakma filan bir işlem yaptın mı ?
verrutol kesın etkı yapıyormu bende mı denesem ben internetten krem almıstım hpvgent buyuk vardı kocaman onu dusurdu ama artık kasıntı yapıyor kullanamıyorum verrutolu anlatırmısın rıca etsem sırkeyle ıkısı bıtırır belkı ıslerını tamamen

Canım bence o büyük olanları yaktır ya da verrutol dene. İşe yarıyor gerçekten ama kürdanla sürüyorum ben çünkü asit ve yakıyor. Küçük siğillerimde işe yaradı 2 günde kararıp düşürdü ama büyük olanlara halen deniyorum bir hafta oldu. Biraz ara verdim çünkü acıtıyor vücudumu.Bende de bir kaç tane inatçı var karnıbahar görünümünde olanlar aşırı inatçı. Bir iki hafta bekliyicem yaralarım tamamen kapansın çünkü 2 hafta önce yaktırdım. Sonrasında geçmezlerse tekrar yaktırıp kurtulmak istiyorum bu sefer. Rabbim bizi kurtarsın bu iğrenç şeylerden ömür boyu karşılaşmayalım bir daha.

makat ıcındeyse genel cerrah dıyorlar umarım oyle bırseyın yoktur muayne etmen lazım ben asırı korkuyorum ordan vajınamın ıcınde vardı oralara da sırke doktu cıkmadı daha
Ben makat içine baktırdım gastro cerahisi baktı allahtan içte bişi yoktu. Zaten o yaktırdı benim siğilleri ama bir iki tane atlamıştı

Canım bence o büyük olanları yaktır ya da verrutol dene. İşe yarıyor gerçekten ama kürdanla sürüyorum ben çünkü asit ve yakıyor. Küçük siğillerimde işe yaradı 2 günde kararıp düşürdü ama büyük olanlara halen deniyorum bir hafta oldu. Biraz ara verdim çünkü acıtıyor vücudumu.Bende de bir kaç tane inatçı var karnıbahar görünümünde olanlar aşırı inatçı. Bir iki hafta bekliyicem yaralarım tamamen kapansın çünkü 2 hafta önce yaktırdım. Sonrasında geçmezlerse tekrar yaktırıp kurtulmak istiyorum bu sefer. Rabbim bizi kurtarsın bu iğrenç şeylerden ömür boyu karşılaşmayalım bir daha.
tatlım benim inş yaa.makat içinde azcık benimki.çok kaşındırıyor.Bi ilaç kullandm düştü yeri hala iyileşmedi.ama çok kaşınıyor heryerim probolise başladm bakalım

Bende ceviz yağını almayı düşünüyorum. Denemediğim şey kalmadı yemn ederim

kaşıntı varmı sendede
Başlarda evet henüz çıkmaya yakın tabi o zaman ben bilmiyordum siğil çıkacağını. Basürden sanıyordum. Siğiller yoğun çıkıyorken evet aşırı vardı. Şuan şükür kaşıntım yok siğiller yakıldı zaten bir kaç tane var şuan onlara verrutol sürüyorum. Ama siğiller çıkmaya yakın aşırı kaşıntı yapıyor

Başlarda evet henüz çıkmaya yakın tabi o zaman ben bilmiyordum siğil çıkacağını. Basürden sanıyordum. Siğiller yoğun çıkıyorken evet aşırı vardı. Şuan şükür kaşıntım yok siğiller yakıldı zaten bir kaç tane var şuan onlara verrutol sürüyorum. Ama siğiller çıkmaya yakın aşırı kaşıntı yapıyor
Allahım hepimize şifa versin tatlım

vucudunuzun başka yerindede varmı huylandım heryere bakıyorum
Evet vajinamda vardı yaktım onları ama bu gün fark ettim çok ufak deri altı kabartılar gördüm ne olduklarına dair bir fikrim yok siğil mi bilmiyorum ama deri altılar . Onlarada verrutol sürdüm bu gün .sinirlerim bozuldu iyice

Evet vajinamda vardı yaktım onları ama bu gün fark ettim çok ufak deri altı kabartılar gördüm ne olduklarına dair bir fikrim yok siğil mi bilmiyorum ama deri altılar . Onlarada verrutol sürdüm bu gün .sinirlerim bozuldu iyice
bende ağız dudağımda gördüm beyaz beyaz kabarıklar deri altı ama siğil değil galiba.deri altıysa seninkide değildir.baktgm her yerde siğil görüyorum

İnşallah değil evet deri altı küçük küçük ama önce yoktu bu gün çıkmışlar. Bende aynıyım seninle inan elime ne gelse siğil diyorum. Allahım kabus gibi resmen.

teşekkür ediyorum ben yaktırıcam sanırım ıstemeyerekte olsa buyuklerle ugrasamam cıldım tahrıs oluyor sonra sırke halleder zaten amin inşallah yenılerının cıkmamasına ılerde bu anlarımıza gulup gecmeyı dılıyorum

teşekkür ediyorum ben yaktırıcam sanırım ıstemeyerekte olsa buyuklerle ugrasamam cıldım tahrıs oluyor sonra sırke halleder zaten amin inşallah yenılerının cıkmamasına ılerde bu anlarımıza gulup gecmeyı dılıyorum
İnşallah ileride dediğin gibi gülüp geçeriz😓 peki sende hiç deri altı kabartıları oldu mu yani bilmiyorum onlarıda siğil sanıyorum ama inşallah değildir

X