makat ıcındeyse genel cerrah dıyorlar umarım oyle bırseyın yoktur muayne etmen lazım ben asırı korkuyorum ordan vajınamın ıcınde vardı oralara da sırke doktu cıkmadı dahamakat içi kaşıntısına iyi geliyormu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makat ıcındeyse genel cerrah dıyorlar umarım oyle bırseyın yoktur muayne etmen lazım ben asırı korkuyorum ordan vajınamın ıcınde vardı oralara da sırke doktu cıkmadı dahamakat içi kaşıntısına iyi geliyormu acaba
verrutol kesın etkı yapıyormu bende mı denesem ben internetten krem almıstım hpvgent buyuk vardı kocaman onu dusurdu ama artık kasıntı yapıyor kullanamıyorum verrutolu anlatırmısın rıca etsem sırkeyle ıkısı bıtırır belkı ıslerını tamamenPeki hiç yakma filan bir işlem yaptın mı ?
Ben makat içine baktırdım gastro cerahisi baktı allahtan içte bişi yoktu. Zaten o yaktırdı benim siğilleri ama bir iki tane atlamıştımakat ıcındeyse genel cerrah dıyorlar umarım oyle bırseyın yoktur muayne etmen lazım ben asırı korkuyorum ordan vajınamın ıcınde vardı oralara da sırke doktu cıkmadı daha
tatlım benim inş yaa.makat içinde azcık benimki.çok kaşındırıyor.Bi ilaç kullandm düştü yeri hala iyileşmedi.ama çok kaşınıyor heryerim probolise başladm bakalımCanım bence o büyük olanları yaktır ya da verrutol dene. İşe yarıyor gerçekten ama kürdanla sürüyorum ben çünkü asit ve yakıyor. Küçük siğillerimde işe yaradı 2 günde kararıp düşürdü ama büyük olanlara halen deniyorum bir hafta oldu. Biraz ara verdim çünkü acıtıyor vücudumu.Bende de bir kaç tane inatçı var karnıbahar görünümünde olanlar aşırı inatçı. Bir iki hafta bekliyicem yaralarım tamamen kapansın çünkü 2 hafta önce yaktırdım. Sonrasında geçmezlerse tekrar yaktırıp kurtulmak istiyorum bu sefer. Rabbim bizi kurtarsın bu iğrenç şeylerden ömür boyu karşılaşmayalım bir daha.
Hangi ilaç kullandın canımtatlım benim inş yaa.makat içinde azcık benimki.çok kaşındırıyor.Bi ilaç kullandm düştü yeri hala iyileşmedi.ama çok kaşınıyor heryerim probolise başladm bakalım
Bende mi alsam acaba .peki kalanlara neden uygulamadınizderma trendyoldan almıştm 3 güne düşürdü
çok küçük olsalar gerek göremiyorum.kaşıntı var tatlım.Niola yağı ve hind cevizi yağınıda önerdiler.bu düşürenide yorumlara bakarak almıştm bilemiyorumBende mi alsam acaba .peki kalanlara neden uygulamadın
Başlarda evet henüz çıkmaya yakın tabi o zaman ben bilmiyordum siğil çıkacağını. Basürden sanıyordum. Siğiller yoğun çıkıyorken evet aşırı vardı. Şuan şükür kaşıntım yok siğiller yakıldı zaten bir kaç tane var şuan onlara verrutol sürüyorum. Ama siğiller çıkmaya yakın aşırı kaşıntı yapıyorkaşıntı varmı sendede
Allahım hepimize şifa versin tatlımBaşlarda evet henüz çıkmaya yakın tabi o zaman ben bilmiyordum siğil çıkacağını. Basürden sanıyordum. Siğiller yoğun çıkıyorken evet aşırı vardı. Şuan şükür kaşıntım yok siğiller yakıldı zaten bir kaç tane var şuan onlara verrutol sürüyorum. Ama siğiller çıkmaya yakın aşırı kaşıntı yapıyor
Aminnnn aminnnnnAllahım hepimize şifa versin tatlım
vucudunuzun başka yerindede varmı huylandım heryere bakıyorumAminnnn aminnnnn
Evet vajinamda vardı yaktım onları ama bu gün fark ettim çok ufak deri altı kabartılar gördüm ne olduklarına dair bir fikrim yok siğil mi bilmiyorum ama deri altılar . Onlarada verrutol sürdüm bu gün .sinirlerim bozuldu iyicevucudunuzun başka yerindede varmı huylandım heryere bakıyorum
bende ağız dudağımda gördüm beyaz beyaz kabarıklar deri altı ama siğil değil galiba.deri altıysa seninkide değildir.baktgm her yerde siğil görüyorumEvet vajinamda vardı yaktım onları ama bu gün fark ettim çok ufak deri altı kabartılar gördüm ne olduklarına dair bir fikrim yok siğil mi bilmiyorum ama deri altılar . Onlarada verrutol sürdüm bu gün .sinirlerim bozuldu iyice
teşekkür ediyorum ben yaktırıcam sanırım ıstemeyerekte olsa buyuklerle ugrasamam cıldım tahrıs oluyor sonra sırke halleder zaten amin inşallah yenılerının cıkmamasına ılerde bu anlarımıza gulup gecmeyı dılıyorumCanım bence o büyük olanları yaktır ya da verrutol dene. İşe yarıyor gerçekten ama kürdanla sürüyorum ben çünkü asit ve yakıyor. Küçük siğillerimde işe yaradı 2 günde kararıp düşürdü ama büyük olanlara halen deniyorum bir hafta oldu. Biraz ara verdim çünkü acıtıyor vücudumu.Bende de bir kaç tane inatçı var karnıbahar görünümünde olanlar aşırı inatçı. Bir iki hafta bekliyicem yaralarım tamamen kapansın çünkü 2 hafta önce yaktırdım. Sonrasında geçmezlerse tekrar yaktırıp kurtulmak istiyorum bu sefer. Rabbim bizi kurtarsın bu iğrenç şeylerden ömür boyu karşılaşmayalım bir daha.
İnşallah ileride dediğin gibi gülüp geçeriz peki sende hiç deri altı kabartıları oldu mu yani bilmiyorum onlarıda siğil sanıyorum ama inşallah değildirteşekkür ediyorum ben yaktırıcam sanırım ıstemeyerekte olsa buyuklerle ugrasamam cıldım tahrıs oluyor sonra sırke halleder zaten amin inşallah yenılerının cıkmamasına ılerde bu anlarımıza gulup gecmeyı dılıyorum